3.50 alım 3.60 satım olarak kendimi şartlıyorum o zaman. Uzun vade için bir miktar dolar da kalıcam yine
Printable View
mesala suan foreks takip ediyorum kuru 140,850 garantide 142,270 afaki bi fark var
dolar is coming
14,50 faizler varrrrr
Mikemmelllll gidiyoruzzzz
Verrrrr mehteriiiiii ordannn
3.53 dip gördü dolar. ben ancak 3.54 ü yakaladım. tabi alış satış farkıda var bozsak şuan en iyi 3.59 yani %1.5 bile değil. devam edermi? zor. yine duraksar.şuan alım önermem.
altın için ise; zaten 140 dan almayanlar bi üzülsün. altın aksak aksak ama hep yukarı gider. dolarda ince ince arttuıkça yaz sonuna dek 150 leri geçecektir yine
ytd
3.53 alış var bozalım mı 3.59 dan
3.60 i kirdi acaba beklenen yukselis mi geldi
ben bozdurdum 3.59 dan. bakın kimse size boz demez. ben 3 gün içğin %1.5 aldım çekildim. şimdi altını koluyorum.
ama dolar bir nebze 3.55 e gevşer gibime gelio
ytd
bu iş risk alma işi. batmassınız ama çokta kazanamassınız
3.53 tem alıp 3.60 verdım bende bugun
dolar işi uzun vadeli bir iş öyle alıyım satıyım üç den beş yapıyım diyiceksen oda olur ama orda para en az milyon dolardan başlar.. öyle 10 bin 100 bin ile oynuyorsan bekliyceksin uzun vadede pusuya yatıcaksın..
Altın ayrı bir dünya altın garantici adamın işi .. dolar biraz riski eğlenceyi seven adamın işi..
bu arada benim fikrimde bildiğimden değil ama canım cicim ayları bitmek üzere dolar yeniden hızlı çıkışına kaldığı yerden devam eder.. tabi fırlatmazlarda psikolojileri alıştıra alıştıra çıakrtıcaklar tahminim.
şuanki seviyeden altın alıp 3 ay bekleyemeyeni dövüyorlar.
ytd
Sene 2011 temmuz ayı o zaman arabamızı satıp altın almıştık.Gramı 105 lira falandı.Sonra öyle bir düştü ki gramı 80 liralara kadar.25bine sattığımız araba oldu 19bin.2013 mayısa kadar bozmadan bekledik sıkışınca paraya mecbur bozmuştuk.Gene zarar etmiştik.O günden beri altına güvenmem.Bana hiç güvenli liman gibi gelmiyor :)