GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı
bence meral akşener birşeyler yapabilir. ben solcu ve chp savunan bir adamdım ben dahi iyi partiye üye olmayı düşünüyorum artık.
önümüzde ki hafta bende meral akşeneri desteklemek için teşkilata başvuruda bulunacağım. bu güne kadar hiç bir partiye üyeliğim olmadı ama bu sefer akşener için olacağım.
bu doların euronun gidişatıda çok kötü. belki kenarda 3-5 kuruş euro var benim ancak buna rağmen sevinmiyor üzülüyorum, çünkü ülke bildiğin iflas edecek bu şerefsizce politikalar devam ederse.
o imamhatipler ekonomi çöktüğünde anca birbirini kesecek adamlar yetiştirir. bu gidişata dur demek lazım. umarım iyi olur yeni oluşum.
kılıçtar totoşununda allah belasını versin sevdiğim partimden soğuttu beni. bundan sonra kılıçtar varsa chp yok benim gözümde. ölmeden akpnin pisliklerinden ötürü yargılandığını görmek istiyorum ve bu chp mhp v.s ile mümkün değil.
bir yabancıyla sohbet ederken 2bin dolar maaşım var diye şekil yapardık aynı para şimdi 1.000 dolara düşecek neredeyse. her yıl zam alıyorum a.q ama dolar olarak maaşım azalıyor.
biride demiyor aga bu nedir. stirsinler gidip 50 tl almaya devam etsinler benzini.