User Tag List

Sayfa 359/1068 İlkİlk ... 259309349357358359360361369409459859 ... SonSon
20286 sonuçtan 6.803 ile 6.821 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Kullandığım stok programı günlük kur alıyor merkez bankasından. Aslında elimde 2 yıllık veriler vardı ama maalesef silindi sterlinin ilerliyişi son 3 ayda ekte ki resimlerde ki gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Euro ortalaması da bu şekilde 20.10.2017'den bugüne kadar

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya konuda bazen öyle şeyler yazılıyor ki ; yazan bile ne yazdığını okusa anlamaz ne demek istediğini

Ha birde anladığım millet direk kısa yoldan zenginlik arıyor bu çok net

O yüzden şu nedenden dolayı şöyle olur bu nedenden böyle olur bu yüzden böyle yapılmalı diye nefes tüketmeye gerek yok

Net şunu yap bunu yap de ; tutarsa ooo senden büyüğü yok

O zaman yorumum dün akşam saatlerinde 3.73 den alabilseydiniz iyiydi 80 de satardın

Onu kaçırdıysan şimdide alabilirsin yada bugün tarım dışı kötü gelirse 70 e çekilirse ordanda alabilirsin. Saatlik kazançlar iyi gelirse alım fırsatıı kaçırabilirsin o yüzden yinede bu seviyeden al derim.

Hedefinde 80den satmak olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha bu arada tayyip zart zurt etmeyince görüyoruz ki gayette dünya ne yönde hareket ediyorsa TL de o yönde hareket edebiliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 3.75'den kol kesip çıktım bugün. Şu an için %100 gram altındayım.......
    Okumadan imzalamam.....

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ay içinde 3,6999 lu rakamlar görürmüyüz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 3.75'den kol kesip çıktım bugün. Şu an için %100 gram altındayım.......
    bende altına girdim bayağıdır bekliyorum şu sıralar en kafama yatan yatırım altın

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Euro nun onu acık ama dokarın guclenmesını beklıyorsun?
    Bır yerde yanlıs var.
    Ben olsam euro dan dolara gecerdım. Ama ben olsam

Şu anda Dolar çok ucuz.. Euro'ya bulaşmazım çünki çok fazla değerlendi

Ancak ; Avrupa Mb'de artık Parasal genişlemeyi sonlandıracak kısa bir süre sonra...

Ben Altıncıyım , İşim dışında 1 Usd bile yok bende... Ama almak isteyen veya ihtiyacı olanlar için Dolarda bu seviyeler bence makul

Dünyada artık global bir kriz beklentisine girildi bile., Bas bas paraları bir yere kadar , Ne Abd ne Ab nede Japonya İngiltere, saçıp savurdukları paraları geri çekemiyorlar bir türlü... Altın Global krizde uçar gider bana göre istisnasız tek korunma aracı Altın.
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Veri açıklandı

Bundan önce aldıysanız aldınız şimdi yükseliyor diye atlamayın

Geride dönebilir 80 ide görebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    02 Şubat Cuma 16:31 ABD'DE OCAK’TA ORTALAMA SAATLİK KAZANÇLAR YILLIK %2,9 ARTTI, BEKLENTİ %2,6

Abd verisi çok iyi ... Dolarda her an işler terse dönebilir , bahsetmek istediğim buydu ...

Ama ne olursa olsun Altın çok daha sağlamdır, zaten Altın Dolar ile satılan bir emtia.. Getirisi Dolardan kat be kat yüksektir.

Gördüğünüz gibi Dolar yükseldikçe Parite etkisi ile Euro'yu da yukarıya çıkartıyor.. Euro güçlendikçe de yine parite etkisi ile Doları yukarıya çıkartıyor..

Şimdi Abd tahvillerini izleyin , yükselecektir ve gelişen ülkelere baskı yapacaktır.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun baska aciklanicak veri varmi ?
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece Veri takip etmek çözüm değil ... Tamamen Dünyayı yöneten para babaları ne isterse o oluyor şöyle ki ;

Ben Abd ekonomisinin uçtuğunu kaçtığını düşünmüyorum , Fed Abd dolarını bilerek kasıtlı olarak değersizleştirdi ve insanlar artık Dolar alıp elinde tutmak istemiyor.. Bu sebeple Kimisi Altına kimisi de aşırı riskleri göze alarak Bitcoin tarzı kripto paralara yöneldi ki buda ençok Abd'yi rahatsız etti.. Dikkat ettiyseniz Bitcoinin de başını ezdiler.. Ama baktılar ki hiç kimse %2 Faizle ABD dolarını almak istemiyor o sebeple Doların getirisini yükseltecekler.. Yani yaşadığımız herşey kurgudan ibaret o yüzden ben şahsi birikimim ile Şeytanları fonlamıyorum ve Altını seçtim bu sebeple.

Abd'nin bastığı paralar dünyanın başına bela oldu, şimdi işin içinden çıkamıyor ve Global kriz yaklaşmakta.. Bitcoin tarzı para birimlerine yönelenler ise çareyi Altına sığınmakta buluyor ki doğru yapıyorlar

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isler bu kadar hizli degismez.
    On/Off hic degildir...
    Suan dolarin etkisi kisitli,trend icin bazi seylerin degismesi gerek.
    73/74 al 78/82 sat
    Burada dolarin degerlenmesi devlet politikasi olucak yakinda. Kimlerin rahatsiz olmasi gerektigi ortada...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    'ABD Kongresi, Turkiye'ye yaptırım hazırlığında' - Sputnik Turkiye

Seyfettin kardeş Afrin'le ilgili gelişmeler neler?

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlerlememiz fena değil abi, ağır ama sağlam ilerliyoruz.Operasyon sırasında alınan leşlerin görüntüleri intetnete de çokça düşmeye başladı, sayılamayan(parçalanmış vs) cesetler ile 1200 civarı olduğu söyleniyor, bunun iki katı kadar da yaralıları var, haricinde kaçanlar, teslim olanlar var.Kan vermeye zorluyorlarmış halkı, bizim sınırdan bile duyuluyormuş, videoları olacaktı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, refleksleri hızlı olan, hükümetten ayrı bir bağışıklık sistemi olan, yüzlerce yıllık gelenekleri olan bir kurumdur.Her tarafı delik deşik edilmiş olsa da karakteri değişmemiş, bunu sahadaki değişimlerde görüyoruz.Birkaç gün önce hırtların tank diye 60 bin dolarlık Tow fırlatarak “patlattığı” tatbikat balonunu görmüşsünüzdür, çok yerinde bir hamleydi bu mesela.Hem gizli siperleri böylelikle tespit ediyorlar, hem de etrafı sarılı olan teröristlerin, zaten iyice azalan mühimmatlarını dağa taşa sıktırıyorlar.Depoların çoğu zaten ilk günden vurulmuştu.

Öso içerisinde bir takım problemler var.Öso’yu çoğunlukla Türkmenler ve Araplar oluştursa da içlerinde Kürtler de var, diğer azınlıklar da var.Arap Ösocuların bir kısmı Abd güdümündeler ve bu arkadaşlar içeriden dışarıya istihbarat sattılar, geçen hafta birkaç Öso komutanı bu yüzden idam edildi.Ayrıca bildiğiniz üzere radikal dense de, Öso içerisinde özellikle Arap ve Kürtler aşırı sığ zihniyetteler, yakaladıkları teröristlerin kafalarını kesmelerini bizim askerlerimiz önlüyor.Bizim düşüncemiz, muhtemelen Öso’yu kütle olarak eritmek, bunu da teröristlere karşı ön safhada kullanarak yapıyoruz.Ön cephede savaşan Öso tümenlerinin neredeyse hepsi aşırı kesimler, günden güne de eriyorlar, hem böylelikle kendi askerlerimizin de can güvenliği bir nebze artıyor.Bu teknik birçok açıdan işimize gelse de dış ilişkiler bakımından bizi sıkıştırıyor.Yabancı kamuoyu bu insanların hepsini(ösoyu) Işid ile aynı kefeye koyuyor, bir kısmı için haklılar da.Haliyle biz de terörist destekleyen, barış güvercinlerini(!) öldüren terörist devlet oluyoruz.

Almanya’da birkaç gün önce, Alman meclisinde paçavra açtı eylemciler, kartsız girilmeyen mecliste nasıl olduysa...
    Şu Yeşiller denen cahil Alman partisi de Türkiye sivilleri vuruyor diye bas bas bağırıyor.Youtube üstünde onlarca yorum görüyorum, hücum yelekli, piyade tüfekli ypg-pkk terör örgütleri mensupları, Suriye üzerinde başka devlet kurmak isteyince nasıl sivil olmaya devam edebiliyor deyince ses gelmiyor ama...
    Ayrıca Leo’ların modernizasyon görüşmelerini iptal ettiklerini söylemişler.Halbuki Leopard 2a4’ler kendi paramızla aldığımız tanklar, Leo 1’lerde kısıtlama var, hibe oldukları için, bunların hepsi de Ege sınırındalar.Leopard 2’ler için Aselsan, NG modernizasyonunu tamamladı ama henüz uygulanmadı, muhtemelen Akkor bekleniyor.Yani kısaca Almanya, alakaya maydonoz bir şey söyledi, modernizasyon bizim tanklar bizim, kontratta özel bir hüküm de yok, niyeti ne henüz belirsiz.Kendi kamuoyuna sus payı vermek olabilir.

Fransa’da Macron da bizim operasyondan rahatsız.Bölgede kalıcı olmayacağımızı umuyorlarmış.Amerika açısından ise durumlar karışık.Trump orta doğuya para gömmek istemiyor, fakat Abd’nin yıllardır kararlı bir şekilde yürüttüğü bir proje de, bir başkan istemedi diye çöpe atılmıyor.Çelişkili açıklamaların temel sebebi bu.Münbiç’e girmemizi istemiyorlar, silahların geri alınacağını vs söylüyorlar, Münbiç’e girersek ypg-pkk iyice eriyecek, zaten Afrin kırılmaları ateşledi, Münbiç son olacak farkındalar.Michael Doran’ın kendimizi kandırmayalım, ypg pkkdır açıklaması ve o kadın sözcü(adını unuttum) bir pot kırarak ypg yerine pkk diye birkaç kez cümle kurması bizim operasyonu yapma zorunluluğumuzu da net bir şekilde ortaya koyuyor.Hala gps sinyalleri için sorun yaşıyormuşuz bu arada, Abd sinyal kesmeye devam ediyor.

Özetle, operasyon güzel yürüyor fakat bu yüzden ağır yürüyor.Ağır yürümesi de çatlak sesleri arttırıyor, şuan takip edenlerin en büyük korkusu, siyasilerin bu kadar baskıya karşı dik durup, duramayacağı.Tabii hükümete duyulan güvensizliğin sonucu iç baskı da mevcut.Harekatın hızlandırılması halinde daha fazla Tsk mensubu sokmamız gerekir, bu sefer iç baskı artar çünkü kayıplarımız artacak, iki ucu b.klu değnek.Ben şahsen gelecek zamları, feda edeceğimiz canlara yeğlerim, umarım tepedekiler de böyle düşünüyordur.BM ve Nato’ya göre bizi sadece 1 hafta önce haklı bulan Almanya bile aba altından sopa gösteriyor ama niyetleri, bizim tavrımız belirsiz.Gerçi, Abd Münbiç için açıklama yaptıktan sonra Cb’den şaşırtıcı bir hamle geldi beklemezdim, askeri kamuflaj ile sınır hattına gitmiş.Jetler de zaman zaman Münbiç üzerinden tam dolu uçuş yapıyor tehdit eder gibi, kararlı gibiyiz, umarım devam eder.Yine gizlilik sorunu yaşıyoruz, geçen konvoyumuz vuruldu bu yüzden, askerlerin ayağının altında muhabirler geziyor, bunlar bize dair en büyük sorunlar, göze batmasalar da...
    Başka özel sorunuz varsa, elimden geldiği kadar yanıtlarım, durumlar karışık olduğu için her ileti uzun oluyor kusura bakmayın, yine birkaç görselle bitiriyorum;

Solda Leo 2, Anka S’nin tespit ettiği hedefleri vuruyor.(3:22-23 gibi sağda gezen arkadaşı öşex cennetine gönderiyorlar) Ele geçen teröristlerin bazıları, kaçarken zeytin ağaçlarına çarpmışlar...
    Afrin merkezde bulunan tv-radyo vericisi imha edilmiş, psikolojik savaşın önemli bir ayağı.

Instagram Fkh sırasında burda bile yüz kere söylediğim yakın hava desteği maksatlı helikopterler görev yapıyor... (alınan derslerden)
    https://mobile.twitter.com/Derinkuvv...173761/photo/1 tuğlaya tuzaklanmış eyp, etkisiz hale getirilmiş

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Afrinde ki askerimiz profosyonel yani maaş alan rütbeliler mi

Yoksa mehmetçik var mı yani erler ?

Çünkü ilerleme çok yavaş gidiyor

Asker sayısı yetersiz sanki

Yoksa bizim burayı elek etmemiz gerekirdi 1 güne iha larıda eklersek

Yanlışım varsa düzeltilsin kaçıncı gün oldu afrin işi bitmedi

Siyasi olarak gündemde kalsın diyemi yavaş gidiliyor
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok acik yazamiyorum ama yine birilerinin oyunlarina alet oluyoruz.
    Bu birileri icinde malesef bizden birileride var...

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmha olan kaçıncı tank acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Afrin'de sanırım Uzman erbaşlar var .. Ön tarafta Seyfettin kardeşin söylediği gibi Öso var ki mantıklı bir hareket çünki bizim Askerimiz Şehit olmasın .. Sadece kafamı karıştıran Erol Mütercimler Afrin için Halkbank davasından tut , Türkiye Cb'nına uzanacak bir davadan bahsediyor dayanak olarak da bugüne kadar Harekatın yapılmamasını söylüyor .. Burada hepimiz üç aşa brş yukarı böyle düşünüyorduk ama inşallah yanılırız hep birlikte..

Afrin'i 10-15 günde almak söz konusu değil, hızlı hareket çok fazla Şehit demek .. Onun yerine Afrin'i kuşatarak ikmal hattını keserek zamana yayma sureti ile olabildiğince az kayıpla sonlandırmak .. Ancak şunu kabul etmek gerekiyorki erken seçim yapılıp başarının da bu tarihe denk getirilmesi ile siyasi bir kazanım sağlanacak..

Ben yinede bu yazdıklarımın veya başka analistlerin söylediğinin tamamen yanlış çıkmasını istiyorum.. Bize birşey olmuyor ama ne Ana kuzuları gidiyor..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 konuk)

Bu Konudaki Etiketler