3 altına duşuşu yakalayamadım ben dun iş yoğunluğundan bugun takipteyim
Printable View
3 altına duşuşu yakalayamadım ben dun iş yoğunluğundan bugun takipteyim
Bankadan alım yapanların tavsiyeleri ne olur İşbankası cep şubesinden yapıyorum işlemlerin tamamını..
hesabınızın bulunduğu şubeyi telefon ile arayarak fiyat alın, internet bankacılığından daha iyi fiyat almanız her zaman mümkündür :). size verdiği fiyatı aynı anda internet bankacılığından kontrol edin ve şube ile pazarlık yapmayı ihmal etmeyin. şube ekran maliyeti ile internet fiyatı arasındaki spreadi söylemiyim şimdi moraliniz bozulmasın :)
arkadaşlar dolar molar hikaye geçen sene martta 136 liraya aldığım eve emlakçı geldi 250 lira çekti :D eve arsaya parayı yatırın
İsteyene 2.70 den Usd satarım , Hesap bilgilerimi Pm atayım yollayın Tl leri bana ;)
Aha buldum
http://www.milliyet.com.tr/is-adamin...lhaber-854100/
Solüsyonla Dolar çoğaltıyormuş Kamerunlu bir vatandaş,, Hemen bu adamı bulalım
Usd almak isteyen arkadaşlar , Mb döviz satım ihalesini açtı.... 1 saate kadar vaktiniz var
Ali Babacan da Akp den üye olmuş , az da onun etkisi olur.... Haydi rast gele
2,98den de aldım artık tl kalmadı.Sonumuz nasıl olcak bakalım:)
artı kapatıyoruz inşallah
biraz dolar aldım bende acelem yok dursun koşede :)
Hedef 3.04-3.06 bandi. Bozun...
Abiler artık bu işler ekononomik boyutun dışına taştı, Abd suriyede Kürt devleti kuruyor, Pyd ye hava savunma sistemlerini de vericeğini açıkladı, kime karşı hava savunma sistemi kullanılır sizce? Işide karşı değil. Olay doğrudan bizi ilgilendiriyor, Bundan sonra hükümet ne yapıcak o önemli, önümüzdeki dönem hali hazırda yaşadığımız kriz çok daha ileri boyuta ulaşabilir
Bu kadar sordum düşündüm ne yapılabilir diye sonuç olarak işk niyet ettiğim anda 2.96ydı almadım herşeyde bi hayır vardır..Alan arkadaşların kazanabilmesi sattıklarında en büyük temennim..