Bir ülkenin daha nasıl ..ına konabilir ki? 16 yıldır geçir geçir valla yine iyi dayanıyor, kulak arkasından girip burun deliğinden çıkıyor. Müstehhak bu millete, durmak yok sırada yeniden diriliş var!
Printable View
Bir ülkenin daha nasıl ..ına konabilir ki? 16 yıldır geçir geçir valla yine iyi dayanıyor, kulak arkasından girip burun deliğinden çıkıyor. Müstehhak bu millete, durmak yok sırada yeniden diriliş var!
Valla yigit bu secimle ilgili cok ters kose yaptilar.
Bu secim cok kiritik olucak iktidar aslinda belirsiz bir ortam olmasin diye bu kadar erken e aldilar.
Valla ben referandumdan 3 ay sonra hemen baskan ve genel secimi yapalim demistim.Niye 2019 bekliyoruz dusunmustum.
Ben 1-2 ulusal kanalin secim gecesi grafiklerini hazirlayacam.
İki ayagimiz bir pabuca gircek buyuk bir telasda var.
Belirsiz bit ortam olmasin diye değil eger 2019 beklenseydi, seçilme sanslari iyice düşecekti...
Ben 15 temmuz dedim ama meral abla daha önce telefuz ettiği için
Reyiscik girmedi dahada öne çekti
Merke bankası kasası bomboş
Para basılıyor şuan bu vaadler için dolar seçime kadar 4.50 ları bile görebilir
Müdahale edebilecek birşey kalmadı
Not düşürmeye devam edenlere bağırıp çağırır yine bugün
Bu enkazı alan nasıl temizler işide zor
rekoru kırdık. daha yükselişe devam edermi bu seviyeden alınırmı
off kı ne off
Ben almazdim ama oyle belirsizlik var ki,alim hedefimin 0.1krs ustunden dondu. Yorum yapamiyorum.
4,22'yi aştık, enflasyon yüksek gelmiş, bu TÜİK de paralel ve FETÖ'cü kesin, burayı da bir temizlemek lazım. O kadar düzenleme yapıyorlar enflasyon düşük çıksın diye, ama hala TÜİK yüksek rakamlar açıklıyor. Demek ki bunlarda faiz lobisi ve paralel yapı ile iç içe geçmiş vaziyette.
4.04 den alacaktım...
Kuvvetle muhtemel ABD'deki dava ile ilgisi var Tl'nin ve Borsanın düşüşünün... Eli kulağında gibi
4.30 4.40 4.50 bir ay içinde gelecekmiş gibi bir his var içimde
4,25 TL'mi oldu ne oldu? Sene sonuna varmadan herhalde 5,00 TL olur.
Olmaz dediğimiz her şey oldu. İran geçen ay bunu yaptı. Şuan dolar euro karaborsada orda. Yanlış bilmiyorsam Yunanistan da yapmıştı. Bu ülkede neler neler oldu kriz çıkmadı. Bir KHK ya bakar. Seçime kadar böyle bir hamle beklemiyorum ben. Ama seçimden sonrası....
kuru sabitledi onlar.zamanında eskiden bizimde öyleydi.meşhur o doviz krizi ondan çıktı.bir sabah serbest bıraktılar fırladı.
sabit doviz kuru bu saat'den sonra kurtarmaz daha çok batırır.
herkez bankadan çeker sokaklarda kara borsa dovizciler gezer.takip etmek zor olur.
(benim görüşüm)