tahtakale kepenk kapatmış sanırım
Printable View
tekrar 4.90 ı buldu dolar
Sikinti yok secim oyunuymus kuru yukseltip reisi yeneceklerini dusunuyolarmis. Boyle dedikten 10 dk so ra dolar +10 kurus artti. Bence kasten yapiyolar bilerek yapiyolar her konustuklarinda dolar ucuyo. 3 lirayken basladilar bos bos konusmaya gelinen durum ortada
Sabah dolar aldım herhangi bir sorun olmadı. Ancak şimdi durum nedir bilmem. 2 ay önce ham maddeyi dolarla alıyoruz. Kendi aramızda nakitleri dolara döndürelim fiyatları dolarla verelim artık dolar üzerinden işlem yapalım diye konuşuyorduk. Yapmadık pişmanız. Dolar dalgalanmaya başladığından beri (aşağı yukarı yılbaşı itibariyle hesaplıyorum) zararım 300.000TL'yi geçti bugün itibariyle.
Daha acı tarafı dün akşam kayın pederle konuşuyorum adam bana hala "Bu ülkede ne zaman bir şey iyi gitse dış güçler bu şekilde bozmaya çalışır" diyor. Ben "Ne şekilde?" diyorum. "İşte bu şekilde" diyor. "Bu şekil ne baba" diyorum net bir cevap yok... İnsanın yakınının hala bu şekilde düşünebiliyor olması da üzücü.
Bende şok oluyorum. Tr üzerinde büyük oyun var, ekonomik darbe yapılıyor diyen insanlar aklının fikrinin yerinde olduğunu düşündüğüm insanlar fakat cidden buna inanmışlar.
Ayrıca hadi diyelim doğru, ortada bir oyun var ama lider olarak belirlediğiniz yada desteklediğiniz insan bu oyunu oynamayı beceremiyor bu ortada.
2 milyara yapilacak kopruyu krediyle 20 milyara yandasa yabanciya yaptir sonra gecisi garanti de cepten ode oda yetmezmis gibi bunun sucu dis gucler de . Ne dis gucmus arkadas dis guc basimizdakiler
500 TL lik banknot basılıyormuş , devalüasyon is loading.....
1 aylık şu dönemde %20 olan dolar yükselmesi benim favorilerimdeki tl ile satılan araçlara yansımadı dikkat ediyordumda. Durum sizdede aynımıdır?
PPK toplandı 20 kuruş düştü...