abi alım için firsat doğacağını düşünüyor musun?
Printable View
Ysk seçim sonuçlarını bekliyor AB.,
Yeni sistemde dışardan yatırımcı gelmesini beklemek pek akıllıca değil.,
Alım fırsatı elbette gelir ama artık çok fazla hayal kurmamak gerek.,
Sabah 4.55e kadar geriledi yorumlar İster istemez aklını karıştırıyor insanın almadık 13 kuruş artttı düşebilir miydi düşerdi belki de ama maaşlı çalışan biri içinde 100k da 13 kuruşluk artış ciddi bir rakam 1-2 saate.
4,68 nedir ya
Arkadaşlar ne güzelde sallıyorsunuz böyle, yok şu paradan kâr bıraktı yok dolar düşer çıkar, herkes ekonomi okumuş belli ki
BİST 95.300
USD 4,72
alalalalalaa :D
Yaşasın istikrarr vuhuuuuu!!1!!!!
Resmen sabah sabah düşüş gösterip ' gelin bakalım şimdi hıımmınaa alalım onları' diyip hoplattılar.
Buraya uzun zamandır yazmamıştım. Dolar 4,45'i kırıp, 4,37'den aşağı kırmadığı sürece 4,45 - 4,77 bandında gidip gelebilir. Buranın üstü 4,82-4,84-4,93 hedefleri var. Not: Bilgi amaçlıdır
https://i.hizliresim.com/2aNzp0.jpg
16 yıldır ekonomimiz ne kadar da ...................... olduğunu gösteren tablo :D
Doları bozdurup patatese yatırım yapmayı düşünüyorum.
:hehe:
Ben Merkez Bankası olsam 10 milyar dolar şakkadak satarım. Şaşırır millet! Hiç beklemedikleri bir hareket. Niye satıyor nasıl satıyor? 'Hani rezervi düşüktü' filan derler? Demek ki rezervleri varmış diyecekler normal şartlarda. Dolar mutlaka düşecek. Ama biraz yavaş düşürecekler. Ardından bir 10 milyar daha satarım! 20. Yetmedi bir 10 daha satarım biter olay çil yavrusu gibi dağılırlar.