erken rezervasyon fiyatımı bu.
2018 ağustosta çıkacağım tatili
2017 aralıkta aldım
taksitlerim bile biteli 1ay oldu :) :D:o
Printable View
Borsayı belli başlı üç beş hisse ile ayakta tutmaya çalışıyorlar... Bankacılık hissesi alıp yükseltmek isteseler yabancı verir ellerine direk... Şu anda Tahvil faizleri yükselmeye devam ediyor yani kısaca para girişi felan yok.. 24 Temmuz PPK öncesi faiz artırmayacakları için Doları kısmen gevşetebilirler.. 4.78 - 4.75 bandına gelirse az bir miktar alacağız biz.. Borçlarımızın neredeyse tamamını kapattık.. Alacağımız miktar kalan %10'luk bölüm belki daha da aşağı..
Faiz artmaz bunu söyleyim size, çünki artış olursa ucuz döviz almak için hazır kıta bekleyen yabancıya kaçma fırsatı anlamına gelir zaten video paylaştım adamlar her halükarda kaçıyorlar.. Dövizi Mb PPK öncesine kadar aşağı basacaklarsa CUMA akşamını tercih ederler (Hacim düşükken)
Oteller suan 1-2 sene onceki fiyatinin 2 yada 3 kati artmis.
2.800TL aldigim odayi bu sene basinda ayni donem icin 8.600TL demisti.
Doviz ile orantili fiyatlari cekmisler ve otel full suan.
Dolar/Euro yükseldiği için yurt dışına gidemeyenleri TL bazında zikelim mantığıyla fiyatlar böyle.
Gecen hafta muthış cıkıs oldu borsa dan....
Onemlı bır adım atılmadan gerı gelmez bu para.
Cıkış derken cokkkk milyar lira...
Neden 5 kuruş geri gelmiş bu USD?!?
6 Dakikadan itibaren sabırla izleyin..
https://youtu.be/IfzhZM5bqC4
24ünde yanlış bilmiyorsan merkez Bankası açıklama yapacak tedbir alınırsa bir miktar daha düşüş olur galiba.
% 18,5 dan 32 günlük parayı bağladık .
Güzel bir söz vardı,
Anlayana davul zurna saz, anlamayana sazı soksan az.
Saz yavaş yavaş duhûl etmeye başladı diye düşünüyorum.
Gelen fırtınadan kaçış yok hepimiz bu gemideyiz, bazıları kamaralarda ıslanmayacak ama sarsılacak, bazıları ıslanacak ama denize düşmeyecek.
Ve bazıları da o denize düşecek. Yaşayıp görelim.
Bir de bankalarla galiba dün toplantı yaptılar. Sakin olun çözecez dediler galiba :D
şundan dolayı topu topu % 10 dedim. bankacılık hisselerinin kaybettiği % 25-30'u geri alması için borsanın da en az %20-25 artması gerekecek muhtemelen. yani borsanın % 10 artıp tekrar 100k seviyesine gelmesi gayet olası ama borsa 100k'ya gelse bile bankacılık hisseleri eski seviyesine gelemeyecektir.
şu durumda ucuzken biraz daha hisse alıp, ortalama fiyatı düşürmek mantıklı mı, yoksa daha fala para gömmeden 3 ay, 6 ay, 1 yıl neyse beklemek mi lazım zararı çıkartmak için?
şundan dolayı topu topu % 10 dedim. bankacılık hisselerinin kaybettiği % 25-30'u geri alması için borsanın da en az %20-25 artması gerekecek muhtemelen. yani borsanın % 10 artıp tekrar 100k seviyesine gelmesi gayet olası ama borsa 100k'ya gelse bile bankacılık hisseleri eski seviyesine gelemeyecektir.
şu durumda ucuzken biraz daha hisse alıp, ortalama fiyatı düşürmek mantıklı mı, yoksa daha fala para gömmeden 3 ay, 6 ay, 1 yıl neyse beklemek mi lazım zararı çıkartmak için?
şundan dolayı topu topu % 10 dedim. bankacılık hisselerinin kaybettiği % 25-30'u geri alması için borsanın da en az %20-25 artması gerekecek muhtemelen. yani borsanın % 10 artıp tekrar 100k seviyesine gelmesi gayet olası ama borsa 100k'ya gelse bile bankacılık hisselerinin eski seviyesine gelmesi çok mümkün gözükmüyor.
Tavsiyem eğer yapabiliyorsanız yani belli bir meblanın üstünde yatırım yapacaksanız sadece yurt dışı kaynaklı finans şirketleriyle çalışın istanbulda bazılarının merkez ofisleri var.
USD 24 Temmuz'a kadar mesai saati içinde 4,74 görür mü?
Tahmini olan varsa paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler.