lethaldoze Nickli Üyeden Alýntý
Katýlýyorum aynen ancak;
Bunlarýn hepsi düzelir hepsi düzeltirlir bir gün, gün yüzüne çýkýlýr. Ama öyle þeyler yapýldý ki bunlara gelene kadar.
En önemlilerinden biri; amerikanýn köpeði ajaný dedikleri fetoþ ve çetesini kozmik odaya soktular. Bi devletin en mahrem en gizli bilgilerini resmen peþkeþ çekmedilermi. Düþünün o odada öyle bilgiler vardý ki eminim benden çok daha iyi bilenler vardýr bu forumda orada neler olduðuna dair. Tarihi savaþ taktikleri, iç isyanlar durumunda alýnacak tedbirler gizli yerler, gizli isimler, gizli görevliler vs vs. Yani kýsaca tarihde hiç bitmeyen, biri yýkýlýr yýkýlmaz yenisi kurulan türk devletlerinin bunu saðlama sýrlarý vardý. Bence artýk yok, bunun önemini kavrayan varmý acaba savunurken... hangi güçlü devlet, nerde kaldý... geçmiþ olsun...
Benim bu hükümeti bir parça, bir zerre savunana, kötünün iyisi, ama þöyle ama böyle diyene tek lafým; sat, vatan haini ol, hepsi düzelir, halledilir ama bu ülkede 16 yýlda geri dönüþü olmayan þeyler yapýldý. Önemli olanda bu gerisi boþ gelir geçer...
Ah eðitim ah, þu ülkede eðitimi bitirmeseler gerçekten çaðdaþ uygar ve süper güç ir devlet oluruz. Biraz Atatürk düþünülerek hareket edilse....