Beyler bankalarin internet bankaciligi nasil calisiyormu ?
Printable View
Beyler bankalarin internet bankaciligi nasil calisiyormu ?
Şu anda 117 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (80 kayıtlı ve 37 misafir)
Bu konu bu kadar hit gördümü acaba daha önce :D
abiler kardeşler nooldu biri anlatsın? 10 dk da 5.7 lerden 6.4 lere çıktı. bankacı arkadaşlar dolar işlemlerini durdurduk diye haber gönderdi. nooluyor ya?
bişi olmasına gerek yok
kriz başladı
verdiğin faiz o kadar düşükki gecelik swap maliyeti kimseyi acıtmıyor
yabancı basıyor shortu
faizin şu an %25lere gelmesi bir nebze duraksatır firmayı
yoksa her sabah yeni şoklar
Çalışıyor, sadece kur farkı biraz yüksek tutuyorlar anlık yükselişlerde..
İşlemler çok yavaşladı. Bir ekranın açılması uzun sürüyor ya da hata veriyor.
Şu durumda çıkıp bilimsel iktisadi ne bilim bi açıklama beklersin...
Adamın ettiği söz: Onların Doları varsa, bizim Allah'ımız Var!
Fibabank durdurmus döviz alım-şatışını,
investing sitesi çöktü yav. 6.35'i anlık gördüm şimdi 5.97 devaülasyon hayırlı olsun
İş gereği metal piyasası dolar endeksli, aldığımız kumaş ne yazık ki türkiyede üretemediğimiz içşn euro üzerinden. 1.5 ayda 4 tane alınmış, projesi yapılmış, imalata girecek işimiz iptal edildi. Stoklu çalışamadığımız içinde şuanda fiyat kıramıyoruz artık. 11 çalışanı olan bir şirketiz ve tek bekar ben olduğum için diken üstünde oturuyorum. Patronun gözden çkaracağı ilk adam olacağım.Ekimde nişan düşünüyorduk, nişanlım 7-8 aydır işsiz, bulamadı ve bu piyasada bulmasıda çok zor görünüyor. Erteleyeceğiz herşeyi yine... Durumlar çok kötü. Gelecek kaygısı ve güzel niyet ile yuva kurmak niyetiyle kurduğumuz hayaller hep askıya alındı.
bura iş yapar , çalışıyor sağlıklı : https://dovizborsa.com/
Daha eylül bir sürü haber var
10 tl yi görür böyle agrasif giderse
Geri çalışmaya başlayacaktır, şuan biraz tutuştular. Erdoğan dolar satın diyince akpliler bile dolara koştu almak için. Azıcık sussa biraz daha yavaş yükselecekti.
Millet kekle doymadı. 7.5 bandına oturmadan, birileri batmadan ateş sönmeyecek olarak görünüyor dış mihraklar dedikleri kaynaklarda.
Bankalar şuan biraz panikte çünkü çok dolar sattılar 5li rakamlardan. Hani online işlem alım yapıyorsun ama bankaya gelip cekicem hepsini desen karşılığı sıkıntılı olan bankalar var.
YTD.
Yine murat abininde dediği gibi korkunç bir çıkışta yani kaçışta var ülkeden. Çünkü güven sıfıra düştü. Beratın kesinlikle tek adamın emriyle iş yaptığı bağımsız olmayacağı iyice belli oldu.
Bakalım bugün ne yapabilecek. Yazık üzülüyorum ona da, para hırsıyla girdi bu işlere, şimdiyse kayinpederi tarafından günah keçisi durumuna düşürülecek.
Yazsam ne fayda,bazi kisilerin fikri sabit,degismiyor,aramizda da baya var...
Allah\dolar paritemizde oldu. Bu kadar cahilin ulke basinda olmasının durumu bu. Ne kadar yetismis,duzgun ve ufku acik insan var ama biz yine dayi yegen akrabag dongusu icinde ilerliyoruz. Sebebi belli,kontrolu kolay olsun cunku buyuk korku var...
Kendisinden baska mühim insan yok,dev aynasinda göre göre bu hale geldik.
Biraksak inatlasmayi,batiyoruz. Dis gucler falan değil, kendimiz yaptık bunu.
Inanilmaz kavis var ulkemden,millet seviyeye bakmadan doviz yapip cikiyor.