o iş zor kardo, kozmik odaya girip tüm görevli vatan evlatları ifşa olmasa hani belki
o işi yapacak adam yok şuan bu ülkede zannetmiyorum ben valla ama düşüncesi bile güzel :)
Printable View
Çok absürt bir örnek ama olur mu olur derim. Çok mantıksız gelmedi bana da.
Ciddiyim. Hatırlayın apo 'nun getirilişini. Aynı kriz dönemi İtalya ile vardı. Boykot kararı almıştı devlet. Sonrası *****. Abd yardımı ile apo paket.
Aynı taktik olabilir he. :) Asıl sen şimdi incirlik'ten de sixtir derse gör curcunayı. (ihtimal vermiyorum ama bu delilikle onu da yapabilir) :)
Reis gene canlı yayında yol yapdık diye konusuyor :D
Ağzını açtı yine yükseliş başladı bi sus motorun soğusun
Yapamaz.. Onu yaptığı an Avrupa devletleri Türkiyenin karşısına dikilmek zorunda kalır.
Putin ile görüşmüş bu gün.. Putin i koz olarak sürüyor üzerime gelirsen Tam olarak Putin tarafında yer alırım hesabı..
Ama yemezler..
Türkiye ticaretinin %80 i Avrupa ve Amerika ya.. Nereye sixtir diyorsun İncirliğe.. İmkansız o iş..
Bence Fetö paketi ihtimali de yok. En küçük bir ışık olsaydı o yönde, Canım tıramp olurdu.. Şu anda teakkuz düzenindeyiz, yastıkların altını kontrol ediyoruz..
Oy verenlere kötü söz sölesem şimdi buradan sen genelleyemezsin filancılar çıkar mı? Eyyy Teçtörki?
Açıklamalardan tatmin olmayan piyasa uzay mekiğine bindi. Herkes şaşkın önde oturan iş adamlarının hepsinin yüzük allak bullaktı sahneden inince. Tek gülen kendisi.
Güzel öpüldük vesselam.
Bak yazıyorum şuraya çık konuşmayı özetle, ne anlattı ne katkısı olacak desek 2 kelam edemez.
Çok dolu programmış bık bık. Tim başkanı bu adam .
https://i.hizliresim.com/RDGznj.jpg
Sevdiğim bir arkadaşım güzel tweet atmış.
'' Yok kardeş ben senle aynı gemide değilim.
Ben senelerdir bu gemi batacak böyle olmaz diyenim, sense gemi suyu alınca biz kardeşiz diyen.''
Beyaz TV de Polatın Amerikan üssüne girdiği görüntüler var ,
Mehteri siz alırsınız artık benim vermeme gerek yok