sürekli ekran başındayım
bakıyorum açılan piyasa yok yeni haber yok veri yok ama kurda sert hareketler var
aha diyorum reis konuşuyor
bu sefer kötü sayılabilecek şeyler söylemedi aslında olumlu fiyatlanabilir şeylerdi
Printable View
Şu aşamada pozisyon kurumak en mantıklısı. Uzun pozisyonda beklemeniz her zaman daha iyidir. Dolar veya tl önemli değil. Rast gele işlem yapmanız zarara sebebiyet verebilir.
Bir çok trader 5.60ın üstüne gitmez diye dolarını bozdu. Al sattan anlamayan yatırımcı şuan daha karlı.
15 dakikalık grafikleri incelerseniz 2 haftadır sürekli flama formasyonu oluşturarak yukarı sıçrama yapıyor. Sadece cuma ve bu günkü grafiği bile inceleseniz yeter. Şuanda da bir flama formasyonu oluşumu var ve kırmaya çalışıyor.
Flama formasyonunun görsellerine googledan bakın.
Bence bu seviyeler güzel hesaplamak açısından.
Dolar 7
Euro 8
Paund 9
Bugün faiz vs. hamle gelmiycek gibi görünüyor aslında trump ın bir tweet atmasına bakar .50 artması şuan bile 7 den tekrar almakta tereddütteyim
aracımı sattım bankada nakit tl var. ne yapmak lazım acaba?
Şuan oynaklık çok fazla. Flamalar 5-15 dakikalıkta oluşuyor ve çok hızlı ilerleme oluyor. Ayrıca flamanın ilk oluşumunda dalga boyu yüksek oluyor sona doğru daralıyor. Yani sabah saatlerinde 6,40lardaydı.
bu arada 6,9dan nerede sattınız. banka makasları çok yüksek.
viopta işlem yapıyorum güncel kuru baz alarak
bankalar çok deli kazandılar makastan
geliyor 2 gözümün çiçeği :D
15:00'dan sonrasına bakmak gerek.
Çatırt diye düştü 6,77
6.67 gençler eğleniyor muyuz.
alsakmı almasakmı
yükselirmi yine
alınabilir yerlerdeyiz uzun vadeciler kaçırmasın
Kaçırdık gene .90
Şu oynaklıkta alacak arkadaşlara helal olsun 3 kuruş için riske girmeyin der çıkarım.