Çok kar yaptınızmı? :D
Printable View
b16 Not edildi... Erkek ise Avrat değilse bekliyorum...
Adam defalarca açıklamalarım yatırım tavsiyesi değildir yazdı, neden böyle cümleler kurup adamı hedef yapmaya çalışıyorsun kocaman adamsın yakışıyor mu? Sen 4.88 oalcak dediğinden beri 6-6,5 bandında devam ediyor dolar, sana inanıp bekleyenler bizi yaktın dese ne diyeceksin?
Ayrıca mesajında mb bağımsız olduğunu kanıtladı falan yazdın, cbnından bağımsız hareket edecek yazdın, ülkenin hazine bakanı çıkıp danışmanlık alıyoruz ekonomi için dedi cb çıkıp iptal ediyoruz ben dedim danışmanlık almayın diye cümle kurup iptal etti. Bunu bağımsızlık tarafından bir yorumlayabilir misin?
Konuyu yine fetöye falan bağlamaya çalışıp bulandırma lütfen, burda amaç dolardan faizden vsden nasıl para kazanırız konusu, yok bunlardan para kazanmayın diyorsan zaten bu konuya yazmana gerek yok, ha fikrin hala 4.88 olacak ise, ne zaman olmasını beklediğini ve ne olunca bu rakamlara geleceğini de yazarsan onagöre de değerlendirme yapalım.
Turbogsi nickinin altına baktım, böyle bir mesaj yok. Tüm forumun başta tahmin ettiği gibi clone hesaptan yazmışsın. sonuç olarak
Çift üyelik olduğunu;
Kendi ağzından kendi kendine "vectra abim re re rö" dediğini, kendi kendine "vectra abimi allah dediği için banladınız" dediğini kabul ediyorsun yani.
Vectra Tuner nickinn 3 ay banı vardı, atılmış hesap sonrası farklı hesaptan yazmaya devam ettiğinden her 2 hesap da süresiz uzaklaştırıldı.
Hani biz çok adaletsiziz ya, hani biz görüşe göre adam atıyoruz ya..
turbogsi nickinin vectra-tuner nicki ile aynı olduğunu ilk andan bilmeme rağmen kendi ağzınla itiraf edecek noktaya gelene kadar sabretti sana bu forumun adaleti. İtiraf ettiğinde kesti cezanı.
ne 4.88 miş be
Avrat nedir ya ? Hangi yüz yıldasın bilader sen. Git önce neyse nasıl olsa gitmeyeceksin. Sen bak kendi gerçeklerini 4.88den mi alırsın amerikanın altınamı yatarsın ne yaparsan yap senin gibiler yüzünden insanlar işsiz kalıyor bu ülkede cahilsiniz ve cahil kalacaksınız.
yukarıda bir alıntım var
beni takip ediyorsanız he zaman kademeli alım önerdiğimi bilirsiniz
ve fikir olsun amaçlı hep ucu açık yazarım
özel olarak telefonumla al-sat yaptırdığım kişiler var ama onlarla farklı bir hukukumuz var
burada hem birşeyler kazanalım hemde bir şeyler öğreneyim diye bulunuyorum
alım için en son 6.16-6.06 ve 5.90 seviyelerini vermiştim
6.16 ve 6.06 geldi 5.92den döndük
bu 2 alımı benim tavsiyemle yapan varsa 6.20lerden de "kar satışı gelir" yazmıştım
hatta dünde 6.20 alımmıdır? diye sorulmuştu
örtülü olarak 6.11i tavsiye etmiştim
6.20nin ertesi günü de 6.23 üzeri açarsak bir daha 6.06ları göremeyebiliriz diye yazmıştım ama 6.23ü aşamadık
sonra da hep 6.10 desteği dedim defalarca
hatta sabah dedim 6.10dan(09a kadar esneme olur) bir toparlanma geldi
kendi önerilerimden daha önce bahsettim
ben 3 seviye belirlerim kafamda oralardan alıma geçer kar satışı geleceği yerde malı veririm elimde tutmam
yaptığım işlemleri "refeans" olsun diye özellikle yazıyorum buraya ve fikrine değer verdiğim insanları okuyorum
benim öngörülerime güvenip zararda olan varsa özelden yazsın
ben doların kaç olacağıyla ilgilenen biri değilim benim işim "ne olursa ne yaparım" noktasında
10 liradan longa geçip 3 liradan shortada geçebilirim o günkü politika ve teknik ne derse onu yaparım..
"kaydımı silin lütfen.. yoksa ben sileceğim ve kardeşimin hesabından yazmaya devam edeceğim"
Bu neyin kafası hacı abi ? Hesabını sildirip başka hesaptan yazmaya devam edeceğini söylemek nasıl bir masturbasyon ?
bunlar benim altın kurallarım
bu kurallar sayesinde 5 ten 7ye çıkarkende 7 den 5.70e inerkende kazanırsınız (shorta geçerek)
bunlara vakit ayıramayanlar için en temiz para koruma yöntemi faizdir
foruma yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir sadece beni bağlar fikir amaçlıdır.
ya ben eskiden kendini ifade edemediğini, hep yanlış cümleleri seçtiğini filan düşünüyordum bu adamın. ne zaman turbogsi nicki övgülere başladı anladım ki cidden psikolojik bir problem var ortada. çünkü daha ilk andan itibaren kendisi olduğu çok belli oluyordu. yani neyi ispatlamaya çalıştığını da bir türlü anlamış değilim açıkçası. sanki doların yüksek olmasından mutluymuşuz gibi davranıp durmaya başladı.
ısrarla amerika yüzünden oldu diyor. ya bu amerikayı, euro kullanan ülkelerde sevmiyor ama onların parası dolardan daha değerli nasıl oluyor diye hiç sorduğunu görmedim.
Beyler peki Altın konusunda ne diyorsunuz fiziki altında mı durmak mantıklı yoksa bunu çevirmek mi? Yoks Altın>TL>Faiz mi?
altında 2li hatta 3lü koreleasyon var bizim için
dxy*ons*tl
dxy yükselirse ons düşer ons yükselirse dxy düşer
tl yükselirse altın düşer dolartl düşer
dolar tl artarsa altın artar
ons artarsa altın artar
ons artar dxy düşerse sabit kalabilir vs.. karışık :)
uzun vadedeki beklentiye göre düşününce dxy yükselecek ons düşecek
miktarları önemli olmakla birlikte burada tlnin de ne yapacağı önemli
benim altın konusunda öngörüm doların altına kıyasla daha getirili olacağıdır
euro içinde aynı şey geçerli en azından 2019 ortasına kadar
tavsiye olarak alıp sonra benim mahçup olmama sebep olmayın ama şahsi fikrim şuan halâ faiz. faizleri düşürmek istiyorlar ve bunun için ekonominin şuan ki seviyelerde veya biraz daha altında stabil kalabilmesi lazım, bunun için bazı çabalar ve çok aşırı tavizler veriyor maalesef ülkemiz bu yüzden halâ yüksekken ben olsam faizde kalırdım.
eğer başarılı olurlarsa ki seçim var ve trumpla tekrar kanki görünmeye çalışacaklar bu aralar tekrar patlak vermemesi için, bu yüzden yakın zamanda dolar ve altının traderlar dışında hesapta tutanlara pek bir getirisi olacağını sanmıyorum.