Meblag 7 haneli, ilk basta 25 dedi pazarlikla 26 yi zorladim. Belki de yillardir (20+ yildir) ISB musterisiyiz ondandir.
17.9 bu piyasada ciddi azmis ama.
Printable View
@rebelh sana alma bekle demıstım.
Sımdı bu fon gırısı bır muddet devam edecek.
Daha onceden de dedıgım gıbı 5.50 dıp ama oraya daha var. Yarın alım yapılabılır.
Al satcı lara gun dogdu demıstım. 5,80 5.70 arası baya ıslem oldu. Sımdı yenı banta gırdık.
Sene sonu beklentileri nedir ?
4.88'e doğru gidiyoruz.
gece vakti yine düşmüş dolar kardeş. valla düşsün de benim 2 gıdım aldığım dolar pul olsun çok da umursamıyorum. Biraz daha düşerse Aliexpressten parça alımlarına başlarım :D
MB yıl sonu $ kuru beklentisini değiştirecek mi acaba ?
al sat makası çok açık olmayan bir banka uygulaması varmı.
geçenlerdede sormuştum vakıfbank bu konuda çok mağdur ediyor. bu nedenle soruyorum
almazsam kazanamam abi :D
elimde gün içi mutlaka mal olacak ona göre de diğerlerinden hedge edip maliyetimi sıfırlicam
7 zirbesine ilk çıktığımızda da düzeltmemizi 5.69a kadar yapmıştık
dün kur 5.66ları gördü bu hareket seviyelerinde sağlıklı bir geri çekilme
fibo 61e göre 5.56lara doğru bir düzeltme daha yapabiliriz
benim için 10-12 kuruşun önemi yok zaten kademeli alıp portföyün tamamını yatırmıyorum o yüzden sabah açılışta alıma geçerim
sene sonu beklentimi değiştirecek bir şey yaşanmadı hala gözüm 6.90larda
7.20 üzeri bekleyende var ama genel piyasa beklentisi 6.50ler
sene sonuna daha 75 gün var son 75 günde yaşananları düşünecek olursak uzun bir süre o yüzden gündemi takip etmek lazım
açtığım pozisyonları elimden çıkartacağım zaman yazarım konuya
Abi beklemeli mi, yoksa 5.69 şuan, bu seviyeler mantıklı mı?
Yapıkredide sağ olsun akşamları ve hafta sonları makası inanılmaz açıyor, bazen 30 kuruş falan oluyor, biraz daha mantıklı bir banka önerisi olan var mı? bu arada gündüzleri 6 ile 10 kuruş arası değişiyor
Bütün bankalarda mesai saatleri dışında makas açık olur
Satalım mı alalım mı? Mesaj kutum doluyor kac gündür ama buraya yazdıgımdan farklı bırsey yazmayacagım kı...
Alsat cı degılsenız yanı gundemı sıcak takıp etmıyorsanız,bırsey yapmayın.
Edıyorsanız alın,74 gıbı satın. Ben olsam bu kadar gucsuz bır ekonomıde dusunerek ıs yaparım,gıren sıcak para hemen etkısını gosterıyor yada basıt bır sıyası acıklama pıyasayı olumlu olumsuz etkılıyor.
4.88 hayal ama 5.50 ler yakın...
Bankaların durumunun olumsuz olduğu bi İş' in sağlam olduğu konuşuluyor.bu ay içinde ödeme var ayrıca şimdi papaz dışında ne olduda çakılıyor
benim için 5.55-5.72 arası alış yönünde toplama aralığıdır
buralar düşmesi tekniken mümkün seviyelerdi zaten papaz sonrası bir çok kez konuşuldu absürt bir durum yok
bunun dışında eurobond ihracı da yaptık ve bu sürede bankaların çoğu sendikasyon kredilerinide yeniledirler
yani bunların anlamı yapısal olarak bir düzeltme yok ama zaman kazandık
en geç 1-2 hafta içerisinde buralardan yukarı yönlü bir hareket bekliyorum
bununda başlangıç noktası 5.82nin aşılmasıdır
yatırım tavsiyesi değildir 2 hafta içerisinde göreceğiz
bu arada ağustos ayından önce elimizde 30 milyar usd karşılığı amerikan tahvil vardı
şu an 0 lanmış görünüyor
Şant Manukyan auf Twitter: "Gunaydın, Rusyadan sonra Turkiye de ABD tahvillerini tamamen satmış gorunuyor. 2C'te bir tur satmıştık ama Ağustosta sıfırlamışız , 0, zero . Bir daha kontrol edip geliyorum.… https://t.co/UJ1cGlgqcy"
panik kısmına katılıyorum ülkemizde kırılmadık rekor kalmadığı için dönüşü muhteşem olur bu doların.
Winter is coming
Uzun vadede yak sigara bekle..
17.10.2017 - 17.10.2018
1 Yılda getirisi döviz'in.
https://i.hizliresim.com/AzBEy7.png