Ben bugun kapanisa dogru euro aldim,memnunum :)
Printable View
Ben bugun kapanisa dogru euro aldim,memnunum :)
Abiler biraz eurom var, para lazım değil. Dolar - Euro - Tl hangisine, hangi bankadan %kaçla faize bağlayabilirim.
Edit; şubeye gidip her türlü pazarlığımı yaparım ama makul olan yada yakalanabilecek oranı öğrenmek istiyorum.
Özellikle dolar ve euro güzel bir çıkış sergiliyor.
5.53 düşüş kanalının direnci
eğer 5.53 üstü günlük kapanış gelirse düşüş trendinden çıkmışız diyebiliriz
Beyler 23.5 üstü 32 günlük faiz veren hangi banka var şuan? ga
Faizler geri çekilmee başladı
günaydın
kanalla birlikte seviye de güden güne düşüyor bugün 5,51 üzeri kapanışı beklicez
macd günlükte hala pozitif
rsi da alım gösteriyor
alım için kanal üzerinde kapanış daha garanti olacaktır
dün londrada swap ihalesi açıldı gelen para bugün piyasaya girecek br ihtimal onunla baskılayabilirler
kanal üzeri kapanışta foruma yazacağım
verdiğim bilgiler teknik bilgilerdir yatırım tavsiyesi değildir.
Farkında mısınız Recep 2 aydır hiç konuşmuyor, hiç bir yere atar yapmıyor, sus pus! Alla alla...
sanmıyorum maaşların yükselmemesi hükümetin işine gelmez tüketim iyice düşer ki biz tüketerek büyüyen bir ülkeyiz
fiyatları dengelemek dına tüm güçlerini kuru baskılamaya ayırıyorlar kur düşerse enflasyonda düşer mantığında olabilirler
ama üretici güven endeksi çok zayıf haliyle kurun artacağına olan inanç yüksek o yüzden fiyatlarda bir değişiklik yok
kaldı ki kendileri bile kur artışından dolayı yaptıkları elektrik ve doğalgaz zamlarını geri almıyorlar
gitgide 94 krizindeki hatalara dönüyoruz günü kurtarmak için yüksek faizle daha çok ve daha kısa vadeli borçlanıyoruz
bunun yanında birde batmış sektörlere kamudan destek verme planları yapıyoruz
evet bu müdahelelerle kuru düşürdüler ama sevinmeli miyiz? hayır
en azından nasıl yaptıklarını bilenlerin sevineceği bir şey yok
bu hareketler sonucunda kur 2020de diyelim 8 lira olacaksa şimdi 9 lira olacak...
ama kuru 5.30a düşürdük dimi pardon
padişahım çok yaşa !!!
Popülizm bizim gibi geri kalmış ülkelerde her dönem her siyasetçinin en güzel enstrümanı olmuştur. Toplumlar çabuk unutur, bugünü kurtar gerisini salla, 2020'de kur 15 TL olsa ne yazar, Gönül Yazar(!) Recep ona da bir hikaye yazar, sorumlu bir başkası olur!!!
Gecen hafta da yazmıstım,bugun de tekrarlıyorum,petrolde kı sıyası baskı cok,asırı hareketler var.
Yansımalarına dıkkat,teknık falan dınlemez.
Hedeflerıne dogru gıdıyorlar....
Beyler biraz acil. 23.5 net faiz oranı üzeri hangi bankalar veriyor şuan. Ben ziraat den 200 bin tl için 22.5, 1 milyon için 23.5 alıyorum. Daha fazlasına geçmem gerekiyor
forum neden kapanıyor ya sıkıntıdan yine forzadan ban yicem millete sarmaya başladım :D
kredi faizleri düşer mi sizce var mı herhangi bir görüşü olan. spot kredi kullanmayı düşünüyorum beklemeli miyim veya ?