50 bin tl limitiyle bildiğim kadarıyla en uygun makas deniz trader uygulamasında. Küçük oyuncular için kuveyt turk dolarda 3 kuruş makas 5 24 aktif
Printable View
50 bin tl limitiyle bildiğim kadarıyla en uygun makas deniz trader uygulamasında. Küçük oyuncular için kuveyt turk dolarda 3 kuruş makas 5 24 aktif
Bugun sanayıdeydım,malesef pıyasaya bakamadım ama keske baksaymısım. Ha 54 den satarmıydım,bılemıyorum ama dogru ıslem yapanlar parayı goturdu.
En basından berı dıyorum,2019 cokkk renklı gecıcek....
Sızlere gecen hafta bır suru paketler,kolaylıklar ve kredıler soz konusu olucak semıstım. Pzartesınden berı bır bır dokuluyor.
Hersey secım ıcın...
Anketler fena gorunuyor....
Allah sonumuzu hayır etsın.
alım için ne zamanı bekleyelim, biraz eur vardı satmakta erken davrandık sanırım :)
günaydın
dün fomc tutanakları yayımlandı
ve fedin 2019 için 2 faiz arttırımı beklentisi bir nevi 1e düştü
tutanaklarda "beklenti sınırının altına gelindiği" ve "aceleci davranılmayacağı" ifadeleri var
bu da dolara satış getirdi
2 faiz arttırımı beklentisinde eur/usd nin 15.40tan dönebileceğini yazmıştım buraya fomc tutanakları açıklanana kadar 14.80i aşamadı şimdi ise 15.60 civarında
güçlü dolar abd ekonomisi için sıkıntı
hatta resesyondan bahsedenler bile var ama bu biraz hayal gibi
özellikle fed tutanaklaarından sonra bu ihtimal kalmadı diyebiliriz
bizde ise euro mu güçlenecek usd mi güçlenecek sorusunun cevabı şu an için bende belirsiz
1 faiz arttırımı bu fiyatlara dahil 2. arttırımın beklentisi iyice düştü bu da euroyu güçlü kılar tekrar 1.17leri görebilir parite
1.17-1.13 bizim için çok büyük farklar olmayacağı için ben tekniğin daha iyi çalıştığı usd de kalmaya devam edeceğim..
Son zamanlarda akp li seçmenin bunlara bir ders vermek gerek. Çok azıttılar vb söylemleri. Artık onlara oy veren seçmende sıfırı tükkettiği için hepsinin canına tak etmiş durumda. Ben bu seçim bazı şeylerin değişeceği kanısındayım. Umudu yitirmemek gerek. Oy versem ne olur demeyin. Asıl bu zamanlar su yüzüne çıkmak gerek.
Bir elin parmakları kadardır onlar.
Çok net söylüyorum körü körüne bağlılıkları var. Ve cidden sevmeyenleri seçmeyenleri anlamıyorlar nasıl olurda hala boyle dusunurler bırde okumus olacaklar tırıbındeler.. Kendım duymasam inanmazdım ama cidden bu kadarlar.
ve şu var.
Eskiden birşey iyi olunca Allahtan kötü olunca kul dan dı.
Şimdi iyi olunca Akp kötü olunca kısmet..
şimdi meclis başkanı belediye başkan adayı oluyor
anayasaya göre meclis başkanlığını bırakması gerek anayasayı çiğniyor
ülkenin en büyük muhalefet partisi de "istifa etmese de olur zaten seçimi kaybedecek" goygoyu yapıyor
benden de anayasayı çiğneyenlere değilde çiğnemesine göz yumanlara oy vermem bekleniyor..
geçelim bu işleri önce iğneyi kendimize batıracağız
inşallah yenimahalleyi çankayayı izmiri de akp alır chp kapanır müze olur
fethiyi tanımam sevildiğini biliyorum
ama eşimin ailesi partiyle ilişkili yenimahallede
soruyorum fethi çalıyor mu diye evet çalıyor diyorlar
e peki diyorum çaldığını bildiğiniz adama niye oy veriyorsunuz
e diyorlar napalım akp mi kazansın
akp kazansın tabi amk ben sırf benim partimden diye hırsız olduğunu iddia ettiğim adama oy vereceksem benim karakterimi sorgulamam lazım
eşim oy kullanacağı için mecbur gidicem seçime muhtarlık hariç diğer pusulalara da "hırsız burak yılmaz" "fikret orman paralar nerede" falan yazacağım
önce benim oy vereceğim parti iyi olacak dürüst olacak sırf diğeri kazanmasın diye buradaki hırsıza oy vermem bitti o "tıpış tıpış oy vereceksiniz" muhabbetleri
kim ne hali varsa görsün
45 kırılırsa 40a ineriz
dün 55 civarı satıp 45 kırılmayabilir diye düşünenler varsa sattıklarının yarısını 45ten yerine koyabilirler
diğer yarısına da 40 civarını bekleyelim derim
94-99 seçimlerini inceleyin derim
mevzu chpnin başındaki adamla ilgili değil
erdal inönü siyaseti bıraktığından beri "sosyal demokrat" çevrelerin nasıl bir çıkar çatışması içinde olduğunu anlarsınız
hepsinin derdi yiyebildiğini yemek ötesi değil
hem baykal çok mu iyiydi? biri başbakan yaptı biri cumhurbaşkanı(bahçeli) biri başkan(kılıçdar)
şurada 5 sene önce başkanlık sistemi gelecek deslerdi "yok artık onu yapamazlar kimse izin vermez" diye üfürürdük
seçim gecesine kadar güle oynaya uyuttular bizi bana o gece dank etti
hala dank etmeyen varsa 31 marttan sonra 5 sene seçim yok
reis isterse bundan sonra hiç seçim yapmayabilir de 31 mart son şans dank etmek için
Cok yanlıs dusunceler....
Adam anayasayı yıllardır çiğnıyor,tepki gosterıldı sonuç? Koca bır hıc. Once anayasayı sureklı cıgnıyenı ortadan kaldırmak gerek.
Adamların muhalefetı bellı,bır kac adam var zaten,sıvrılen olursa hemen ya dava ya fezleke hazırlanıyor.
Bunlar kolay mucadele degıl,kendınızı onların yerıne koyun,elınde hıcbır guc yok,anca konusup anlatıyorlar.
Haklarını arayacak dava acamıyorsun,acsan dusuyor,düşmesede alehınde sonuclanıyor.
Burada chp yı savunmuyorum ama genel resme baktıgınızda işlerı kolay degıl.
Ben yıllardır mhp ye oy verdım,bahcelı kendısıyle bırlıkte partıyı ve davayı sattı. İyi partı dedık,onlarında yapabılıceklerı belli.
Asıl bu zor ve bataklıga saplanmıs zamanlarda sahıp cıkmak gerek “şahsi” oylara.
Halınızden memnunsanız oy vermeyın yada akp ye atın. Degılsenız hangı partıyse gorusunuz yada destegınız,gıdın oy verın. Bu Vatanın bireyi isek,bu vatandaşlık borcudur...