yani 5,40 dan alım yapalım mı ?
Printable View
yani 5,40 dan alım yapalım mı ?
Az biraz çevrem var. Ekonomist üst düzey yönetici/direktör.
Fakat dost sohbetinde bu konularla kirletmek istemiyorum kimi zaman.
Söylediklerinize katılıyorum. Dünkü olaylar al sat zemini hazırladı bana. Sadece o. Ekonomiyi ve politikayı mecburen çok yakın takip ediyorum. Faydası çok.
En yüksek TL faizini hangi banka veriyor? TEB ile çalışıyordum hoşgeldin faizi gibi bir faiz oranı ile yüksekti ama şimdi düşecek günlük için hangi bankaya önerirsiniz
Bugün dolar 5,41 leri görmedi sanırım.
Şu anda yükselişe geçti.
İlginç şu noktadan altına inerse zarar yazarım. Bir hayli girdim kendimce.
Komple dolara döndüm sayılır. Bir kaç atımlık kurşun saklıyorum duruma göre hareket edeceğim.
ziraatta şuan da 5,45 den satış 5,41 den alış yapıyo
ne dersiniz 5,45 den alım yapayım mı ?
yoksa paranın yarısıyla alıp biraz daha mı bekliyeyim
Berat dediki "2018 de kiekonomimizin saglam durusu ve mali disiplini devam edicek mis"
İcimden 2019 icin eyvah dedim...
Arkadaslar merhabalar. Investing den izlediğim portföye CDS de ekleyecektim. 6 Aydan 10 yıla kadar bir sürü seçenekler var. Ekonomi bültenlerinde ve bazen burdan bahsediliyor. Siz hangi süreliğine bakıyorsunuz bu değerin.
Şimdiden teşekkürler.
Brexit reddedildi.
Eur-usd tekrar 1.150 dener mi?
Bugün faizler düşer mi bir miktar.
Bence 100 baz puan düşecek.
Sabahtan kendime göre yüklü alım yapacağım bu öngörüme göre. YTD.
Aslında doğru diyorsunuz. Kendimce biraz fazla risk almaya başladım.
Fakat bir çok kişiyi takip ediyorum.
Yorumlardan edindiğim intiba ve kendi öngörülerime göre doların yönü çok kısa vadede yukarı.
5,43 seviyeleri eğer 5,41 i test etmez ise kısa sürede 5,50 üzerine atacak sanki.
ona lafım yok
43ü kıramazsak yukarı dönecek o mecbur
ki bugün faiz indirilmesi ihtimali azda olsa fiyatlanabilir o yüzden karardan önce biraz yukarı hareket yaşayabiliriz
ama faiz kararını tahmin etmeye çalışmayın derim
o bizim işimiz değil bizim işimiz ona göre pozisyon almak
siz indirim beklersiniz yüklü girersiniz 300 bp bi arttırırlar full terste ciddi zarar yazarsınız
625 bp öncesi ünlü bir trader(yabancı) merkez için 350 üzeri arttırsın mesleği bırakırım demişti :D
bırakmadı ama itibar kaybetti tabiki