5.25 civari
Printable View
5.25 civari
İyiki bir gün tatil dedik bakmadık :D Olanlar olmuş yine
İnvestingi kaynak almayın
Sabah geçen hafta kaldığı yerden devam eder
Bu saatlerdeki işlemlere itibar etmemek lazım, piyasa cok sığ olur. Sabah 4 ten sonra da devam ederse o vakit analiz edilir.
ne diyosunuz dolar icin :)
dolar uzunca bir süre artış göstermeyek gibi geliyor bana
6,90 dan geçen hafta aldığım sterlin an ittibari ile 6,98. Ne yazık ki kuvveyt yürk dolar euro makasında iyi de olsa sterlinde hiç acımamış. Kazancın bir kısmı makasa gidiyor hem de hatrı sayılır.
Ne yazık ki bir kısmının vadesi bugüne kadar olması lazım. Ödemeler için bir kısmını bozacağım. Buna da şükür tam kar bırakmaya başladığı gün bozmak zorunda kaldım. 16,30 a kadar sürem var. Artabildiğine artsın o zamana kadar : ))
Kalan kısmını daha tutacağım düşmeye başladığı güne kadar. Ondan sonra dolar mı olur, euro mu yoksa altın mı gün gelsin kararımızı veririz.
Nerden geri iner bu dolar yada iner mi?
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bugun sterlin 7.02 kapadi,satis yapilabilir yarin.
Dolar dahil,zipladi. Aslinda normal de. Borsa da güzel satış oldu,millet de aldi. Adam girmis 90binden,cakmis mali...
Sterline ben yarısını uzun tutabilirim. Ama bir miktarını satmam lazım. Uzun kalırsam beklentiler neler. Ne kadar sürede ne olabilir. Öngörüyor musunuz?
Uzun derken baya uzun. Seçimden sonra çok zıplarsa verebilirim. Ev alımım olacak mart gibi o zaman verebilirim. Ya da ev alımı olmayacaksa 2019 da hiç elimden bile çıkarmam.
Dolar hani düşüyordu
Kısrak gibi zıplıyor yukarı doğru
seçim dönemlerinde doların hali ne oluyor.
vadem martın sonu cuma günü bitiyor. öyle denk getirdim. cuma günü dolara geçip seçimi bekleyeyim dedim. mantıklımı?