istanbulda olsam kesin giderdim.
Printable View
dün farketmedim de arkadaş dedi. YSK başkanı basına demeç verirken 5.80'e kadar çıkmış İmamoğlu başkan deyince geri düşmüş diye.
Tarıh vermek falcılık olur ancak buzle kaynaklı olmayan işler yuzunden 5.80+ beklıyorum.
Konu cok,s400,f35,ab,enflasyon,8 nisan....
Teşekkür ederim. Elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum sadece :o
Anlık geri çekilmeleri çok dikkate almayın. Şuana kadar yükseliş için tüm parametreler hazır bekliyor. Sadece yayı biraz daha geriyor sanki. Yay gerilince okun ne kadar uzağa gideceğini tahmin edebilirsiniz. ''5,50'' orta vadede çok önemli bir destek. Altında 2-3 gün üst üste kalmadığı sürece çok sıkıntı yapmayın. Sadece tek gereken şuan için hacimli bir alış. Gerisi gelecektir...:icon_tup:
ben bizde piyasa açıkken 5.55in altını alım olarak hep söledim
trade eden de 62-65ten kar alsın
nereye kadar 55-62 olur bilemem ama
Yarınki enflasyon açıklamasında beklentileriniz neler acaba?Kuru ne yönde etkiler sayın@rebelh?
hocam net bir şey diyemem hem seçimler hem swap piyasası hemde volatilite yüzünden çok koptum verilerden pek takip edemedim
beklentiye göre bi fiyatlama gelecektir illaki takip ettiğim kadarıyla elektrik kullanımı şubatta %4 civarı düşmüştü bu da ekonominin yavaşlamaya devam ettiği anlamına geliyor en öncü veri elektrik tüketim verileri olur genelde ama enflasyona etkisi ne olur bilinmez
kuru şu an poz gelecek enflasyon verilerinin falan kurtaracağını sanmıyorum bende kur atağı için doğru zamanın beklendiğini düşünüyorum o koca bankalardaki büyük traderlar hep zarar yazdı bu adamların primleri gitti illaki bilendiler bunun acısını ya kurdan ya faizden çıkaracaklar onun içinde en doğru tarih 24nisana(ppk toplantısı) yakın tarihler
hatta şimdi baktım takvime 23üde tatil yani piyasa yabancının elinde olacak vay anasını enteresan :D
swap faizleri %18e gerilemiş size queenden çok sevdiğim anlamlı bir şarkı gönderiyorum
https://www.youtube.com/watch?v=t99KH0TR-J4
nakarat kısmını "dört sek sen seeeekiiiiiz" diye söylerseniz daha bir anlamlı oluyor
Kaldırdık bekliyoruz!!!!!!
ulan o değilde gece sığ piyasada hep yükseliyor ya bi günde düşseydi de şu "ben akpli değilim ama devletimize saldırıyorlar görmüyor musunuz?" abi gelip "ben demiştim" falan yazsaydı ya
eminim bizi okuyordur seni hiç unutmadık hiç de unutmayacağız hepimizde derin izler bıraktın..