Kartal avını avlamadan önce avı en yükseğe çıkarırmış...
Printable View
Kartal avını avlamadan önce avı en yükseğe çıkarırmış...
Düşüşün sebebi nedir sizce?
Aarkadaşlar %1-2 degısımlerı kaale almayın. Genel trend onemlı.
Ama damat hıyarının bu acıklaması yaklasan cısmın ne oldugunu anlatıyor....
Bakın akape seçmeni demiyorum, bu ülkenin en az %60+ nankör insanı var.
Bu insanlar karaoglani haklı olmasına, onurumuzu korumasına rağmen amerikan ambargosu yüzünden resmen para için sattı.
Emin olun bunların tapan tayfası bile parası kesilince satar, alt tabaka desen, arabası olmadığı halde yol yaptiyi savunanları bile yiyeceği tükenince ekonomi daha da bozulunca taptıkları adamı satarlar. Hiç bir cumayı kacirmayipta kendisine maddi zarar veren insanın Allahına kitabına küfür eden insanlar gördü bu gözler. Düşün bu adamın anasına sövsen allaha kitaba küfür etmez. Ama parasal dolandirildi mi canını al daha iyi.
Yani gayette döner bu millet.
Bende bozdum dün. Bugün koyuyorum bozduğum kadarını.
80 den bozup 76 nasıl koyabılıyorsunuz,makas yok mu? Yada 82 yakalandı.
Mazbata gelır ama secım tekrarlanırsa?
Ayrıca amerıka da kı heyet hep olumlu acıklamalar yapıyor,bır tane amerıkalı yetkılının acıklaması yok.
bende makas yok
forexte işlem yapanlarda da makas yok
ztn trade edenlerin de banka dışı bir platformla işlem yapıyor olması lazım
öneriler de trade edenler için..
Tamamdır,sıyasete dıkkat edın....
Secim tekrar riski var mı eğer olursa daha buyuk fark ile kaybedecekler bence sadece secimi degil. Bu surede ne ler karıasacak
bu makas olayı 2 dir konuşuluyor haklı olarak
trade derken genelde 6-8 -10 kuruş gibi bir marj yakalıyoruz
6 kuruşluk marj serbest piyasa da 100bin tl çeviren birisi için 1000 tl kar demek
ama bu işi bankadan yapınca kar 200-300 tl bandına gidiyor aradanki fark bankalara alım/satım karı olarak geçiyor
fx'te işlem yapmak için 50k tl sermaye lazım eğer 50k üzeri para çeviriyorsanız fxte riskinizi ona göre ayarlayacak şekilde pozisyon taşımanızı öneririm
Hocam ben de bugün 5,20 den aldığım bir miktar long pozisyon dolar vardı.
5,82-5,83 gelinnce dün seninbankana atmaya da vaktim kalmadı.
Kuru da kaçırmamak için mecbyr 5,7910 dan çıkardım elimden.
5,74 den de girdim tekrar bir miktar : ))
Seninbankan olsa 5,81-5,80 arası okuturdum kesin.
Neyse bana banka harici teminatı fazla olmayan alt işlem limitleri çok yüksek olmayan bir platform tavsiye edebilir misiniz?
İstikrarlı bir düşüş söz konusu. Şu an için
viopta işlem yapabilirsiniz
içerisinde bulunduğumuz ayda sürekli pozisyon taşırsınız ay devirlerinde
trade ediyorsanız pahalı alır/pahalı satarsınız (vade farkı fiyat kotasyonunda dolayı)
ana paraya faiz alırsınız gecelik taşıma maliyeti de ödemezsiniz
mesela nisan kontratı şu an 7698 spot fiyatı ise 7532 yani 1 buçuk kuruş yukarıdan alacaksınız ama satarken de 7690a satacaksınız
1 lot pozisyon için 450 lira teminat gerekir 1 lot pozisyon size 1000 usdlik pozisyon taşıma kaldıraçı sunar
yani kur 5.76dan 5.80e çıkınca 450 lira teminatlı 1 lot pozisyonunuza 40 lira kazanırsınız