rebelh Nickli Üyeden Alıntı
resimler nedir ne değildir kim çizmiştir bilemem resmiyeti var mı onu da bilemem belki bizim dangalakların forumları gibi onlarda kendi forumlarda bu resimlerle milliyetçilik yapıyorlardır
ama kıbrısta kıta sahanlığı konusunda sıkıntı olan durum mağusa açıkları yoksa kuzey kısmına kimse bir şey demiyor o ayrı bir tartışma konusu
ben "s400ü alırız kimse bir şey yapamaz" popülizminden bahsediyorum
ekonomi donuna kadar ab ve abdye bağlı aç kalırız ve bunun tek sebebi de birilerinin brizi çözmek yerine kof milliyetçilikle krize kılıf bulma sevdası olur
akıl ile yönetilmemiz lazım eşşek gibi vergi veriyorum, paramın hiç bir değeri yok, pasaportumun hiç bir değeri yok, geleceğe dair ümidim yok ama iş kof milliyetçiliğe popülizme geldimi kimse mangalda kül bırakmıyor beyefendiler köşklerde oturum 1 milyon liralık arabalara biniyor osuruktan dernekleriyle milyonlarca lira çeviriyor
geçiniz efendim bu işleri kimse iktidarda sonsuza kalmak zorunda değil yapamıyorsa bıraksın yeni yönetim gelsin herkesle düzgün iletişim kursun ne ab ile ne abd ile ne de rusya ile sıkıntı yaşamayız