şuan davası sürüyor. bir nevi zar attım ben :D şu dakikalarda içerde neler oluyor acaba :D
Printable View
17,20 deki direnci kırdı :-) %5 günlük Allah bereket versin
Geçen hafta beklenti üzerinde bilanço gelir mi diye bu yüzden sormuştum. Çünkü beklenti üstü bilanço ile yola devam edebileceğini düşündüm. Artık buralardan düzeltmesini bekleyelim. 14,50 civarına kadar düzeltirse eğer önümüze ki bilanço için alıp kenara koyabilirim...
@pirasa KOZAA ne heyecanlı değil mi? Bir aşağı, bir yukarı ne yapacağı belli değil :D 7,52'yi yine geçti. Umarım artık geri gelmez de 7,90'a kadar yol alır. Aşağıda da 7,30'un altına inmediği sürece sıkıntı yok. 7,30 stop olarak kullanılabilir. 7,52'de hem destek, hem direnç olarak kullanılabilir...
Alım yerin güzelmiş. Fakat 7,52'yi özellikle vurguluyorum, eğer üzerinde tutunamayıp tekrar aşağı gelirse bu sefer 7,30 stop'unu çalıştırabilir.
Çünkü altında 1.440$ geçildiğinde alım denenebilir demiş ve kısa vadede 1.500$ hedeflemiştim. Şimdi gerçekleşti ve düzeltme gelebilir buralardan. Aynı şekilde benzer durum KOZAA içinde geçerli. 7,52 savaşını umarım kazanır ve hedefine ilerler fakat sadece 7,30 altında da alıma geçmek bana pek mantıklı gelmiyor. 7,30 altı 6,90'lı seviyeleri getirebilir çünkü. Hayırlısı olsun deyip, bol kazanç dileyelim ve yine de her zaman temkin diyelim...:icon_tup:
Yaklaşık 40k ₺ kadar bir nakitim var . Sizce dolar a geçeyim mi yoksa dolar bir miktar daha düşer mi ?
Edit yok , 40k TL kadar :)
Hayırlı olsun, iyi yapmışsın. Kar yanına kalsın. KOZAA grafikleri saatlikte çok iyi duruyor zaten. Fakat günlükte ortalamalardan çok ayrılmış durumda. Tek beklentim günlükte sadece bir miktar düzeltme (KOZAA ve ALTIN). ALTIN'ın düzeltmesi de sınırlı olur zaten. Yoksa çok büyük aman aman bir düşüş olacağını sanmıyorum. Zaten hedeflerimiz epey yukarılarda, KOZAA ve KOZAL'da buna ayak uydurur gibi :) Ne güzel işte endeksle çok işi olmayan hisselerden 2 tanesi :icon_tup:
KCHOL grafiği ne kadar netmiş. 18,00 üstüne atmazsa bana güle güle diyor :) Altında 16,50 civarını hedefler büyük ihtimalle...
KOZAA sıkıntılı alana yine geri döndü :) Yukarıda da dediğim gibi 7,52'yi aşağı kırmamalı. Kırarsa detaylar yukarıda mevcut...
DOLAR 5,45 altına düşmedikçe sıkıntı yok. 5,45 altında duruma tekrar bakmak gerekir. 5,45-5,55 arası zaten uzun zaman önce toplamak için tespit ettiğim uygun bir alandı...5,45 stopla alım denenebilir...
dostum sorunu anlamıştım ancak özellikle bu yıl gibi ekonominin çok fazla bilinmeyen riske maruz kaldığı yıllarda
bilanço hakkında her türlü süpriz ler olabiliyor bu sebeple öncesinde net tahminde bulunmak zor. nitekim Aselsan da bugün yaşanan bilanço hareketi de Migros un tam tersi. orada devlet baba yine gol atmış millete
Ben kendi bakış açımla 1. çeyrek e yakın bekliyordum daha iyisi geldi, net zarar piyasaya paralel olsa da EBITDA artışı devam ediyor.
şimdilik taşımaya devam ediyorum. Endeks te sonunda 50 günlük ort geldi buradan dönmesini beklerim dönmezse 96.500 lere kadar kapı açılır sonrasında zaten herkesin stopları patlar :-)
Sorun değil, o kadarını bilemeyiz. Bilançoyu bizler hazırlamıyoruz sonuçta :) Ama iyi tepki verdi. Mutlaka bir yerde düzeltmesini yapacaktır. Daha çok PETUN'la ilgilendiğim için, MGROS'u biraz 2. plana atmıştım. Şimdi takipteyim. PETUN'da 5,30'lardan iyi bir ivme yakalamıştı MGROS gibi...(Sektörleri aynı olmasa da içerikleri yakın)
ASELS'i o kadar yükle yürütmezler. Ara ara grafikler düzelince (geçen hafta olduğu gibi) iyi tepki çıkışlarını hedef alacaksın...
Endeks'te 97.000'li rakamları endeks 103,000'lerdeyken bekliyordum. Dediğin gibi 50 günlük ortalamalara gelmiş bulunuyor şuanda. Bakalım tutunabilecek mi...
4.88i gösterirlerse şaşırmayacağım artık :)