Bende 6 dan aldım. 6.2 oldu satmadım o gün bugün 6 da satış talimat li
İlk al sata girenlerde oluyor sanırım bendeki gibi
Printable View
Madem konusu açıldı tahmini olan üyelerimizden fikrinizi alsam çok iyi olur
Sizce bu kur 6.2 olur mu yoksa buradan aşağı iner mi?
Buradan satıp alttan yerine koyabilir miyim
Yoksa bekleyeyim mi daha da artmasını.
Tavsiyelerinizi yatırım olarak almam şimdiden teşekkür ederim.
Kurun yılı 6.4üta bitirecek olması size mevduat getirisi kadar getiri sağlar
5.97 den kurdan çıkan arkadaşlar günlük vadeli ye geçsinler ztn bir kayıpları olmaz ama aşağı gelirse tekrar dolar alırlar
Böylece hem dolardan hem vadeliden kazanmış olurlar
Hayirli aksamlar, sanal paralarda bayağı hareketlilik başladı. BTC ve ETH icin düsünceleriniz nelerdir acaba.
0,02 idi sımdı 0,2 oldu...
"diyilecek" cok sey var ama sen bıldıgın yoldan devam et. Benım fıkrım sana yetmez.
Ben fıkrımı zaten yazmıstım dun.
Murat bey de derki "100.000 dolar bile bozacak olsanız sonuçta 1500 TL anca fark edecek bir durum söz konusu. Siz bu 1500 TL içinmi riske giriyorsunuz?"der
Brexit olayı şimdi neye gebe acaba özet geçebilecek var mı.?
Bu tarihleri not alalım , özellikle yılın ikinci yarısında piyasa not artışı için beklenti oluşturacaktır
21 Şubat Fitch
5 Haziran Moodys
24 Temmuz S&P
21 Ağustos Fitch
4 Aralık Moodys
Söyle söyleyim banka alış fiyatını da varsayarsak 750 tl gibi bir zararım oluyor buda benim 12 günlük çalışmama tekabül ediyor.
Ben zararsız çıkmak istediğim içn 6 olsa bozacam dedim yarısını.
O kadar fiyat için riske girmedim tabiki öncede yazdığım gibi 2000 üstü kar yazıp bozmadı bende onun için inat ettim en kötü zararsız çıkmak için.
çok pardon ama merakımdan sormak istedim, istersen cevaplamaya da bilirsin.
1.875 TL aylık maaş ile nasıl 225.000 TL lik portföy oluşturabildin ?
750 TL zarar senin 12 günlük çalışmana takabul ediyorsa 30/12*750 = 1.875 TL aylık maaşın var demektir.
0,02 $/₺ ile 750 TL zarar yazıyorsan 6/0,02*750 = 225.000 TL yani 37.500 USD elinde dolar var demektir
Onun değilmiş para, öyle yazmış.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post8628321