ya fırsat ya batak bilemedim gittiönümü göremiyorum
ya fırsat ya batak bilemedim gittiönümü göremiyorum
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Yerli yatırımcıya pek yaramadı maksimum lotun kalkması 10 lira üzerindeki hisselerin kademe aralığının azaltılması Birde tek seansa düşüldüğü için millet sabahtan dolduruyor açık satışları akşama kadar tahtada kalıyor.
Yabancı yatırımcı baya memnunmuş artık doğrudan kendileri emir yollıyabiliyor eskiden aracı kurumlara ordino yollıyarak yapıyorlardı ama şimdi doğrudan kendileri işlem yapabiliyormuş.
Dediğin gibi düşüşler çok hızlı algoritmik emirler yüzünden olabilir diyorlar.
Everyday I ** çapuling...
En mantıklı açıklama borsadan çıkan yabancı yatırımcının dövize geçmesi olabilir.Dün Meksa yatırım ve Credit suise sadece garanti bankasında 20 milyon lot sattılar 150 milyon tl ye yakın sadece bir hisseden para çıkışı oldu çok büyük ihtimal yabancıdır
Yabanci çıkışı var ralli çok hizli mübarek
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bofa merrİll lynch: Fed'İn yapacaĞi faİz artiŞindan yoĞun olarak etkİlenen gÖrÜŞÜmÜze gÖre, altin fİyatlarinin 2016 baŞlarinda ortalama 950 dolar/ons olmasi beklenİyor *
En büyük hata şunu anlamıyoruz. Çıkan varsa girende vardır. Havuza boş lotlar toplanmıyor. Ki herşeyi geçtim 150 milyon tl lik türkiyede alım yapacak kimsede bulunmuyor. Yabancılar tatildeyken görüyoruz borsa yerinden kıpırdamıyor. Hep sağ cepten sol cebe geçirip halkın elindeki malı panik yaptırarak toplayıp pahalıdan coşkuda gömüyorlar.
Endeks 65000 gelirmi acaba
Dr.ECU
Araplar sata sata bitirdi galiba bugun son çıkışlardı...
Katmr ileri geri ileri geri trade devam.
Dr.ECU
Ralli yaptılar bugün yemliyorlar mi yoksa gercekten mal mi aliniyor kestirilemiyor![]()
Dr.ECU
Yataşşşşşşş
Banvit ,kervit,vestel,kront yarın bunlar takipte ... Ytd
Dr.ECU
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)