Doların durumu çok iyi şu anda ya habibi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu topiğe yazmamaya dair sözüm vardı... Ancak görülen lüzüm üzerine yazmak durumundayım ki Tech'deki arkadaşlarımın canı yanmasın... Z/X Ne zaman yazsan trend terse dönüyor
Dolar Tl ve Bist şu anda spekülatif olarak ayarlanmaya çalışılıyor.. Son zamanlarda yapılan F/X düzenlemesi, Varlık fonu vs... Türk telekomun büyük borcu var ve ödeyemiyor temerrüde düşmüş durumda.. En büyük alacaklısı ise Akbank ve Garanti.. Ohalden dolayı iflas erteleme yasak ve batan batana... Varlık fonu ile döviz kontrol edilecek (Mb rezervleri eritilmeden yani 2. Mb) Devlete ait kurumların Hisseleri alınacak (Bir kısmı da sizin Bes paraları ile) Hükümete yakın şirketlerin hisseleri alınacak vs.
Borsa'ya gelince bu işin içinde olanlar bilirki belli hisseler şişiriliyor diğerleri kımıldamıyor bile... Herşey referanduma kadar kısaca , referandumdan Evet çıkarsa yabancı gelicek döviz düşecek, borsaya para giricek bir süre daha idare ediceğiz tüm kurgu bunun üzerine.
Şu anda olan ise Yellen trendi bozmuş durumda Fed öyle böyle bu sene peş peşe faiz artıracak.. Trump Çin için getirilmiş bir adam Çin döviz rezervlerinde de ciddi azalma var, isterseniz komplo teorisi diyin Çin'i batırmak için dahi faiz artırımı yaparlar..
Kısaca ; Tl'de durmayın da nerde durursanız durun saygılar...
Son olarak Teknik analiz vs. bunlar hikaye ..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
telekomun sahibi suud lu oger group yani oger telekom..
genel olarak avrupa amerikalı yatırımcılar malı mülkü devredip gidiyor yerini alanlar genelde katar suud ve körfez merkezli arap sermayesi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
ben uzun suredir ortaya karışık olarak beklemedeyim karlılık tatminkar , referandum sonrası bakıcam artık duruma gore bu işlerden elimizdeki yatırımımız aman değer kaybetmesin diye uğraşmaktan da yorulur olduk sağolsunlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bence yüksek ihtimal evet gelicek ama evet gelirse tam aksine yabancı yatırımcı bence iyicene elini ayağını çekicek algılamalar çünkü avrupa ve amerikanın farklı olucak şahsi fikrim..
en basitinden siyasete girmeden yazıyım geçen gün gelen cia başkanın attığı ve sildiği tweet ortada türkiye ile iranı aynı kefeye koyup bized totaliter diktatör ülke yazmış tweetinde.. sonuçlarda evet çıkdımı onların kafasına akıllarına göre bu belkide resmi olarakda onanmış olucak..
TT geçen sene sağlam zarar etmiş, KAP'ta vardı bilançosu.....
Okumadan imzalamam.....
Uzun vade de ok,dovızd de kalında suan akarken doldurmadıysanız yanlıs sızde...
Yabancı bızı somuruyor,sızde somurun.
Yarın kımse goz yasınıza bakmayacak...
Evet de hayırda cıkasa sorun olucak...
Ben "1" kez sevıye tahmını yaptım,kı havanın en puslu oldugu tarıhlerde yapmıstım. Artık hayatta yapmam(bılgı aldıgım kısı cokk onemlı bırısıydı) trend tahmını suan yapmak zor ancak cokk fazla alıs oldu 63-67 arasından... Burası cıddı dırenc olur bu hafta burada kalırsa.
Şimdi taksiden indim
Öyle bir türkiye anlattı ki
Sanki ben uganda cumhuriyetinde yaşıyorum
Dayı dedim sen devam et böyle arabaya mazot koyamadığın yövmiye çıkarmadığın günlerde beni hatırla dedim
Evet çıkınca 2,50 dedi ekonomi tavan yapacak dedi
15 yıldır neden yapmadım dedi
İzin vermiyorlar dedi
Ulan iktidarsın kim izin vermiyor
15 tl verdim taksiye içime oturdu ulan buna verdik parayı diye içlendim
Beyin yanmış yani![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Abdurrahman Dilipak†@aDilipak
Dolar da değer kaybetmeye devam ediyor.. Gülenin nefesi de bu balonu şişirmeye yetmiyor..
32
83
Cok basıt;burada ocagin baslarinda borsayi soyledim ama kimse anlam veremedi. Dovizinde ocak
Sonu soyledim,onzaman dolar rekorlar kiriyordu.
Ben aldigim pozisyonlai yazdim,bu firsatlar varken degerlendirmek gerek. Emin olun cok kotu zamanlar yasiyabiliriz. Hep yabanci yada yandas mi somurucek bizi?
Psg....
baktığım fx sitelerine göre 3.60 beklentisi var ancak daha altı süpriz olarak görünüyor. Sonrasında yükseliş yapacağı şeklinde doların. Ben de öyle tahmin ediyorum varlık fonu rezervlerinin erimesine bağlı olarak.
yaklaşık 2 yıldan beri fikir aldığım birisi var, söylediklerinden sadece 1 sefere mahsus tarihte 1 ay oynadı gerisi haftası haftasına tuttu, buna rağmen şubat sonu mart ortası 3.3-3.5 civarı diye konuştuk ocak ortasında, giren rakkam büyük, oyun büyük sanırım inecek, nisan sonrası ise belirsiz
http://www.ulusalpost.com/durmus-yil...r-3504g-p2.htm
Durmuş Yılmaz 2001 Krizine doğru gidiyor diyor.. Yani Bankacılık krizi ... Sonu Morataryum ile biter bu iş abiler.. 100 bin tl devlet garantisinede güvenmeyin, olaki böyle bir krizde devlet size derki eyvallah borcum borç ama sana zaman veremem elbet birgün alırsın paranı.. Kısaca altın dolar almak isteyenler kademeli bir şekilde fiziki olmak kaydı ile alabilir ancak 1 ay sonra ödemesi olan elindeki parasıyla alıp sonra zararına satmak zorunda kalmasın.. Hörmetler
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)