User Tag List

Sayfa 607/1068 İlkİlk ... 107507557597605606607608609617657707 ... SonSon
20286 sonuçtan 11.515 ile 11.533 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak etme o kurtlar, 10 TL olacak diye millete 7 TL'den ne dolar alımı yaptırdılar. Ucuz işçi değil, yanlış biliyorsun. Kaliteli üretim yapılabilmesi için, çalıştırabileceği genç dinamik nüfusu yok. Ülkenin ekonomik anlamda büyüdüğünü, resmi AB uzman verilerine bakarak görebilirsiniz. Ekonomi hakkında çok konuşmayı sevmiyorum. Çünkü bizim insanımız siyasi kafayla ekonomi hakkında yorum yapar İnşallah Dolar 5.5 altına düştüğünde yine gelip yorum yazacağım kalın sağlıcakla.
    Boldladığım cümle şu mesajların hangi düşünceyle yazıldığını çok güzel açıklamış..

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anamm,ahaberin techturkey mubabiri gelmis.
    Kafam o kadar dolu ki,cevap bile yazamiycagim. Kisaca,senin gibiler yuzunden 3 senedir bas asagi gidiyoruz,allahinizdan bulun ama bizide yaninizda goturuyorsunuz malesef!

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülke büyümüyor, tüketim toplumuna alıştırıldığımız için herkes ihtiyacı olmasada ev,araba,telefon,kıyafet vb. ürünlerine borca girerek para harcıyor. Şimdi krediler 2.60 a kadar çıktı hadi göreyim şimdi onların bi taraflarını harcama yapabiliyorlar mı? 2 ay harcama yapamayıp kredi çekilmesin, göğe uzanan gökdelenler kime giriyor görücez.

Kimse batsın istemem fakat cahil bir toplumun göz göre göre hala betona para bağladığı yerde silkelenip kendine gelmesi için bi batıp çıkması gerek ! Polo 1.6 TDI SCR 80 PS Trendline Man. 138.600 tl, tamamen taşıt kredisi kullansa en uygun kredi %2,59 dan aylık taksidi 5.595,32 TL olacak şekilde 48 ayda toplam ödeme 269.303,01 TL oluyor.
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak etme o kurtlar, 10 TL olacak diye millete 7 TL'den ne dolar alımı yaptırdılar. Ucuz işçi değil, yanlış biliyorsun. Kaliteli üretim yapılabilmesi için, çalıştırabileceği genç dinamik nüfusu yok. Ülkenin ekonomik anlamda büyüdüğünü, resmi AB uzman verilerine bakarak görebilirsiniz. Ekonomi hakkında çok konuşmayı sevmiyorum. Çünkü bizim insanımız siyasi kafayla ekonomi hakkında yorum yapar. İnşallah Dolar 5.5 altına düştüğünde yine gelip yorum yazacağım kalın sağlıcakla.
    Dolar 4 lirayken 8 ay sonra 7 lira olacağını bilen kurtlar dolar 10 lira olacak diyorsa ben olsam şapkamı önüme koyar düüşünürüm. Zamanında o kurtlara güvenip 4 liradan bütün parasını dolara çeviren arkadaşımla benim aramda ciddi kazanç farkı var onu ne yapacaz?

Para piyasaları inşallahla maşallahla yürüseydi dünyada en çok arapların para birimleri geçerdi, rasyonel ekonomik tedbirler alınmadığı sürece tl değer kaybedecektir, bugün kü varlık fonu başına yapılan atamaları gördükten sonra da kısa ve orta vadede atılması gereken gerekli ekonomik adımların atılmayacağı ortada bence.

Yerel seçime kadar olabildiğince tutmaya çalışacaklar, yerel seçimden sonra gör bak şamatayı...

Dolar 5.5 olunca gelip yazacacağım demişsin, 5.5 olmazsa da gel yaz.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bir kişinin kendi ağzıyla söylediği ve youtube'da halen var olan sözleri sanki yokmuş gibi, sanki söylememiş gibi, sanki başkaları uydurmuş gibi yazmak nasıl bir yalakalık, nasıl bir uşaklık, nasıl bir cahilliktir.

Yazık lan.. Beyin olmayana klavye vermeseler keşke

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dolar düşürme çalışmaları başlamış

Gaziantep'te ele gecirildi - Son Dakika Haberler

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

CEMAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz düşündüm de doların 4-5 tlye düşmesini bekleyenler ,beklentilerinde hiç de haksız değiller.

Bugün Reis kendisini varlık fonu başkanı olarak atadı.

Yarın kendisini tcmb başkanı olarak atarsa dolar sert bir şekilde 4 tl'nin de altına doğru düşer. Ekonomi şaha kalkar. Tl güçlenir, dolar alan yaya kalır , eli yanar haberiniz olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkenin %50 sinin salaklığını diğer %50 si ödüyor daha ne diyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CEMAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biraz düşündüm de doların 4-5 tlye düşmesini bekleyenler ,beklentilerinde hiç de haksız değiller.

Bugün Reis kendisini varlık fonu başkanı olarak atadı.

Yarın kendisini tcmb başkanı olarak atarsa dolar sert bir şekilde 4 tl'nin de altına doğru düşer. Ekonomi şaha kalkar. Tl güçlenir, dolar alan yaya kalır , eli yanar haberiniz olsun.
    Küçük düşünüyorsunuz, büyük fotografı göremiyorsunuz. AmArika'nın en büyük korkusu reyizin doları üç buçuk lira altına düşürmesi.Bu durumda dolardan sıfır atmayı deneyecekler ama işe yaramayacak.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet ne sigaralar içiyor aq ya . Şunların arasında bugüne kadar iyi yaşamışız bize ödül verilmeli.
    imzasız..

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir şey satmana gerek yok, ülkeye 2 tane nükleer enerji santrali yapıldığında yıllık 100 milyar dolar ciron olacak
    Şimdi hacı darphane yi 3 vardiya çalıştırıp milyarlarca tl basıcan.Sonra o parayla bi tane nükleer santral yapıcan.Ordan gelen yıllık parayla 120 ay vadeli kredi çekip bi tane daha yapıcan.O zaten kendi borcunu ödeyecek.Sonra 2.santralden gelen parayla bi kredi daha patlatıp 3.yü yapıcaz.Bu formülle santralleri yapa yapa süper güç olucaz.Benim fikrimde bu yönde yani.

ozoozo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kişi dolara yatırım yapıyorsa o kişi keriz değildir. Ben 1-2 aylık ekonomi planı hakkında konuşmadım farkındaysan. Kaldı ki, piyasa kurdu olan derin bilgisi olduğunu düşündüğün kişiler dolardaki son 2-3 aylık çalkantıyı tahmin edebildiler mi? Edemezler çünkü bu bir ekonomik saldırıydı. ABD'nin sence Türkiye'ye saldıracak gücü kaldı mı? Bana sorarsan şuanda köpek gibi pişmanlar ve takâtleri kalmadı. Reel olarak şuanda doların ederi ne kadar 6-7 TL olduğunu falan mı sanıyorsunuz? Normalleşme zaruri, benim kanaatim 5.50 den aşağıya ivme kazandığı an piyasa rahatlar ve dolar 5 TL olur.
    YouTube

Sen misin müdür ?
    ABO TRADING
    STR

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi hacı darphane yi 3 vardiya çalıştırıp milyarlarca tl basıcan.Sonra o parayla bi tane nükleer santral yapıcan.Ordan gelen yıllık parayla 120 ay vadeli kredi çekip bi tane daha yapıcan.O zaten kendi borcunu ödeyecek.Sonra 2.santralden gelen parayla bi kredi daha patlatıp 3.yü yapıcaz.Bu formülle santralleri yapa yapa süper güç olucaz.Benim fikrimde bu yönde yani.

Babbbaaa enfes çözmüşsün

İbretlik

Ama ben tam teşekküllü bir video bırakayım 4,88 için

İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cumhur başkanı Recep tayyip erdoğan varlık fonuna recep tayyip erdoğanı atadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar seans veriyor, saati kaç dolardan acep??? Hiçbir şey olmaz diyemiyorum ancak sorunun sadece dolar olmadığını ve diğer para birimlerinede bakmanın gerekliliğini düşünüyorum. TL bir çok para birimine karşı değer kaybetti uzun zamandır. Dışa bağımlı bir ülkeyiz ve bu bağın büyük çoğunluğu ABD ve Avrupaya. Onlar çizecekler yolu biz de takip ederiz, Ben güçlü bir devlet olduğumuzu sanmıyorum.

Ayrıca bir arkadaş millete böyle inandırıldı demiş BOP eşbaşkanlığı için. Cumhurbaşkanı bizzat kendisi mitingde söylemişti ben BOP eşbaşkanıyım diye, çokta böbürleniyordu. Kim neye nasıl inanır ya da kimi nasıl inandırır bilemem ama çok yanardönerlik var ne yazık ki...

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler Sa, aklıma çok ciddi bir fikir geldi. Dolar sorununu çözüyorum. İçimizden iki adet insan seçiyoruz. Birine Amerika'da, diğerine Avrupa'da devlet teşvikleriyle birer adet banka açtırıyoruz. Sonra bölgenin en iyi faiz oranıyla Avrupa'dan euroları, Amerikadan dolarları topluyoruz. Sonra ,iki bankayı da hortumlayıp paraları TR piyasasına sokuyoruz arap yatırımcı vs. ayağına... Nasıl??
    Superb

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir şey satmana gerek yok, ülkeye 2 tane nükleer enerji santrali yapıldığında yıllık 100 milyar dolar ciron olacak
    Tanesine 100 milyar dolar borçlandığımız, şuan kullandığımız iki katı fiyatına dolarla alım sözü verdiğimiz, aynı zamanda bulunduğu bölgeleri tüm dünyaya açık nükler atık depolama merkezi yaptığımız santrallerden(Mersin-Sinop) başka nükleer santralimiz yok bildiğim kadarıyla. İsterseniz(üşenmezseniz) ÇED (böyle bir devlet kurumu var) raporlarını okuyabilirsiniz. Misal Sinop nükleerin ÇED raporunu ben okudum bu yazdıklarım 46. sayfa (olması gerekiyor emin değilim) da yer alıyor.
    Superb

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanesine 100 milyar dolar borçlandığımız, şuan kullandığımız iki katı fiyatına dolarla alım sözü verdiğimiz, aynı zamanda bulunduğu bölgeleri tüm dünyaya açık nükler atık depolama merkezi yaptığımız santrallerden(Mersin-Sinop) başka nükleer santralimiz yok bildiğim kadarıyla. İsterseniz(üşenmezseniz) ÇED (böyle bir devlet kurumu var) raporlarını okuyabilirsiniz. Misal Sinop nükleerin ÇED raporunu ben okudum bu yazdıklarım 46. sayfa (olması gerekiyor emin değilim) da yer alıyor.
    İlginizi çekiyorsa normal kullanım şartlarında bile çevreye verdiği zararı, yapıldığı yerin aslında ne kadar yanlış olduğunu ham maddenin karayoluyla ne kadar riskli taşındığını, ekonomik açıdan ne kadar saçma - zarar verici olduğunu anlatabilirim. Misal o hamsisini yediğimiz Karadenizden hergün Tr'nin bir yıllık içme suyu kadar su çekilecek ve klorlanıp Karadenize geri dökülecek. Koca Karadeniz biter mi diyorsun ama biter...
    Superb

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kanashibari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cumhur başkanı Recep tayyip erdoğan varlık fonuna recep tayyip erdoğanı atadı.
    Rte bizim foruma ne zaman admin olucak acaba ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)

Bu Konudaki Etiketler