User Tag List

Sayfa 619/1068 İlkİlk ... 119519569609617618619620621629669719 ... SonSon
20286 sonuçtan 11.743 ile 11.761 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dolar 7 olmuyor mu şimdi?

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dolar 6 ya dusunce bır heyecan geldı,hayrola? 5.80 olsa emınım gızlı okuyanlarda yazacak,bakın soyle gucluyuz ben demıstım...
    Ölümü gorup sıtmaya razı olmak? Yada kavasca kaynayan kazan da sıcaklıga alısıp pişmek?
    Gecen sene 4 un altınday dı dolar,yada evelkı sene daha az. Ultra kotü yöneltiliyoruz ve bu sacma kararlara sevınenleri gordukce ayar oluyorum! Allah basımızdakılerden ve yalamalarından tez zamanda kurtarsın bızı! Cuma gunu ya,kabul olur belki...

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CB bugünkü konuşma saatini bilen varmı takip edemedim muhtemelen kısa süreli al sat için iyi bir fırsat olacaktır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolar 6 ya dusunce bır heyecan geldı,hayrola? 5.80 olsa emınım gızlı okuyanlarda yazacak,bakın soyle gucluyuz ben demıstım...
    Ölümü gorup sıtmaya razı olmak? Yada kavasca kaynayan kazan da sıcaklıga alısıp pişmek?
    Gecen sene 4 un altınday dı dolar,yada evelkı sene daha az. Ultra kotü yöneltiliyoruz ve bu sacma kararlara sevınenleri gordukce ayar oluyorum! Allah basımızdakılerden ve yalamalarından tez zamanda kurtarsın bızı! Cuma gunu ya,kabul olur belki...
    hayır görende kendi kendine düştü sanacak
    625 puan faiş bir artış yaptın 20 yıldır bu kadar yüksek artış yapmamıştın
    adam gelmiş hala ben demiştim diyor
    görende merkez bankasında eniştesi var 625 puanı öğrenmiş sanacak
    625 artmış hala 6nın altını göremedik bunun nesine mutlu olabiliyorlar anlamadım?
    oldu olacak 30 puan daha faiz arttıralım kuru 3 liraya çekelim de daha çok mutlu olsunlar
    0 ekonomi bilgisi bolca laf
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke forumda da twitterdaki gibi mute tuşu olsa da yalan yanlış bilgileri hayalleri okumasak
    burası adı üstünde forum,herkesin özgür biçimde(saygı çerçevesinde) yorumlarını yazabileceği bir ortam.Bu konuya bir çok kişi var uzaktan izliyorum yıllardır,fazla teknik bilgim olmadığı için yazmam ama A B C kişilerinin yazdıklarını sentezlemeye çalışırım.Siz ne kadar doğru iseniz diğer yorumlarda o kadar doğrudur.sonuçta burda tahmin var,herkes elbet ucundan kıyısına doğru çıkıyor Gerek murat abi,gerek vectra tuner abi,gerek siz hepiniz ayrı telden yazsanız da birbirinize göre yanlış veya doğru olabilirsiniz.O yüzden siz yazın bırakın kimin mute yapıp,kimin begen yapacağı forum sakinlerine kalsın
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burası adı üstünde forum,herkesin özgür biçimde(saygı çerçevesinde) yorumlarını yazabileceği bir ortam.Bu konuya bir çok kişi var uzaktan izliyorum yıllardır,fazla teknik bilgim olmadığı için yazmam ama A B C kişilerinin yazdıklarını sentezlemeye çalışırım.Siz ne kadar doğru iseniz diğer yorumlarda o kadar doğrudur.sonuçta burda tahmin var,herkes elbet ucundan kıyısına doğru çıkıyor Gerek murat abi,gerek vectra tuner abi,gerek siz hepiniz ayrı telden yazsanız da birbirinize göre yanlış veya doğru olabilirsiniz.O yüzden siz yazın bırakın kimin mute yapıp,kimin begen yapacağı forum sakinlerine kalsın
    benim ki temenni canım
    yoksa çoktan mutelamıştım

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    20 Mayıs 2018 ... Tarihe dikkat / Bu adam ekonomiden anlıyormu? Hayır kendisi de söylüyor... Aldığı istihbaratı paylaşıyor
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık gerçekten, yazıp yazıp siliyorum, ineği bile yurt dışından ithal ediyoruz, vatandaş büyük oyundan bahsediyor.
    Biraz a haber izleyeyim kafam açılmaya başladı galiba.
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
    Powered By : Piston Garage
    Nazmi TOÇAK

GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi her şey planlı geldi ve planlı şekilde devam ediyor. Türk halkının neyi alkışlayıp neyi alkışlamayacağını çok iyi bildikleri için senaryoyu güzel devam ettiriyorlar. Ellerine yüzlerine bulaştırmadılar şimdiye kadar izleyici kitleleri için konuşuyorum ,mantık çerçevesinde ki insanlar başından beri her şeyi biliyor zaten.

Özgür Demirtaş'ın dolar 3.50-3.80 zamanında ki paylaşımını buralarda konuşanlar, şimdi 6'nın altına düşünce zafer göbeği atacak pozisyondalar komik.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu pastaya bakınca ay sonunun nasıl olacağını çok merak ediyorum
    merkez bankaralara bugünkü kura göre yukarıdan onbinlerce lot sattı
    bankalar zarar yazacaklar mı acaba?
    neyse şuna gelelim
    sağdaki yeşil karede teb denizbank vs. bankaların kaç lotu kaç ortalama ile aldıklarını görüyoruz
    28 eylülde bitecek olan kontratlardan teb 72 bin tane 6,85 ortalama ile almış
    şuan 1 lotta 750 lira 72 bin lotta 54 milyon tl zararı var
    keza diğer bankalarında hepsi zararda
    merkezin alım yapmayacağını biliyoruz sadece satış pozisyonunda olacaklar ztn alım yapsalar viop uçar gider o kadar satıcı bulamazlar
    burada bankaların zararı minimuma indirmesi için spottan dolara talep artmalı ve buna paralel kontratların fiyatları da artmalı
    tarihte ilk kez böyle bir durumla karşılaştığımız için ay sonunu merak ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine 2 büyük hata yapıyorsunuz...

1) Mb'nin yaptığı dünkü hamle faizlerin sandığınız gibi artmasına sebebiyet vermeyecek, zaten yükselmiş olan piyasa faizlerini tasdik etti ve hemen CDS yani ülkenin riski düşmeye başladı ki bu adım hem faizleri hem dövizi düşürdü... Avans vuran motora avans vermek motoru kırar bunun gibi düşünün..

2) Cb konuşması ile fırlayan döviz Berat Albayrak'ın yönetiminde olan Mb'nin bağımsızlığı anlamına geliyor..Yani aslında mesaj verdiler biz Cb'yi dinlemeyiz Mb bağımsızdır diye... Buradaki ayrıntıya dikkat etmiyorsunuz yine.. Öylemidir değildir elbet ama mesaj önemli

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine 2 büyük hata yapıyorsunuz...

1) Mb'nin yaptığı dünkü hamle faizlerin sandığınız gibi artmasına sebebiyet vermeyecek, zaten yükselmiş olan piyasa faizlerini tasdik etti ve hemen CDS yani ülkenin riski düşmeye başladı ki bu adım hem faizleri hem dövizi düşürdü... Avans vuran motora avans vermek motoru kırar bunun gibi düşünün..

2) Cb konuşması ile fırlayan döviz Berat Albayrak'ın yönetiminde olan Mb'nin bağımsızlığı anlamına geliyor..Yani aslında mesaj verdiler biz Cb'yi dinlemeyiz Mb bağımsızdır diye... Buradaki ayrıntıya dikkat etmiyorsunuz yine.. Öylemidir değildir elbet ama mesaj önemli
    Madde 2 şuna benziyor;

İktidar: Erken seçim kesinlikle gündemimizde yok
    Bahçeli : Erken seçim olsa iyi olur
    İktidar: Haziranda erken seçime karar verdik

Gerçekten bu kadar aptal mı zannediyorlar bu milleti yoksa gerçekten aptal mı bu millet. MB bağımsız mesajı verilmedi. Beyni olan herkes, bunun danışıklı dövüş olduğunu anladı. Yahu Erdoğan'dan bahsediyoruz. Kendisinin sözünü dinlemeyen "SEÇİLMİŞ" başbakan Davutoğlunu bile bitirdi. ATANMIŞ olan MB başkanıı mı serbest bırakacak.. Hem de ekonomi gibi kendisini ve partisini bitirme ihtimali olan en önemli konuda, %100 karşı olduğu eylemleri yapan MB başkanını.. Bu memlekette kimde Erdoğan'ın sözünden çıkacak, kafa tutacak G Ö T var?

Normal şartlarda, kendi iktidarına ve partisinin oy oranına saldıran herkes vatan haini ilan edilmiyor mu? Ediliyor. Faiz arttırımı ekonomiyi dolayısıyla memleketi batırıyor Erdoğan'a göre. Erdoğan Ne diye tutuyor bu kararları alan kişiyi madem memleketi batırıyor?
    Konu Evrenoz tarafından (14-09-2018 Saat 09:52 ) değiştirilmiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke forumda da twitterdaki gibi mute tuşu olsa da yalan yanlış bilgileri hayalleri okumasak
    Herkes kendi yorumunu yazsın neden bu kadar iğneleyici konuşuyosun . Şuan içinde bulunduğumuz durumda tahmin yapmanın çok sağlıklı olduğuna inanmiyorum dünde bunu gördük verilen kararla.Yorumlarında kendinden emin seviyeler veriyosun ,ya benim fikrini almaya çalıştıklarım kötü yada sen en iyisisin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm kurumların bağımsızlığı tartışılıyorken , mb'nin bağımsızlığına ya da mesajına inanmak remix mehter tadında.

Harbi ayarım kaçıyor , biraz çıkıp güneş alayım d vitaminim düştü.

O kadar bağımsız ya da mesajcıydı ise bakanlıklarla bir araya gelip halkbank'ın gecenin bi yarısı kur dansına da mesaj verseydi.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madde 2 şuna benziyor;

İktidar: Erken seçim kesinlikle gündemimizde yok
    Bahçeli : Erken seçim olsa iyi olur
    İktidar: Haziranda erken seçime karar verdik

Gerçekten bu kadar aptal mı zannediyorlar bu milleti yoksa gerçekten aptal mı bu millet. MB bağımsız mesajı verilmedi. Beyni olan herkes, bunun danışıklı dövüş olduğunu anladı. Yahu Erdoğan'dan bahsediyoruz. Kendisinin sözünü dinlemeyen "SEÇİLMİŞ" başbakan Davutoğlunu bile bitirdi. ATANMIŞ olan MB başkanıı mı serbest bırakacak.. Hem de ekonomi gibi kendisini ve partisini bitirme ihtimali olan en önemli konuda, %100 karşı olduğu eylemleri yapan MB başkanını.. Bu memlekette kimde Erdoğan'ın sözünden çıkacak, kafa tutacak G Ö T var?

Normal şartlarda, kendi iktidarına ve partisinin oy oranına saldıran herkes vatan haini ilan edilmiyor mu? Ediliyor. Faiz arttırımı ekonomiyi dolayısıyla memleketi batırıyor Erdoğan'a göre. Erdoğan Ne diye tutuyor bu kararları alan kişiyi madem memleketi batırıyor?
    Zaten öyle tamamen danışıklı dövüş ancak sonuç olarak Cb ben piyasalara karışmayacağım mesajı yolladı Fon yöneticilerine...

Seçim öncesi başkan olayım faizle nasıl mücadale edilir dediği içinde dünkü konuşmayı yaptı.. Ancak buradan Techturkey müdavimlerini şahsımda dahil olmak üzere uyarmıştık aman kanmayın diye.. Bu arada mutlaka birilerine para kazandırıldı ona eminiz hepimiz..

Halkımızın çok akıllı olmadığı aşikar ancak buna yapacak birşey yok kısa vadede.. Eğitmeye kalksak yarım asır sürer bu iş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enes_srb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes kendi yorumunu yazsın neden bu kadar iğneleyici konuşuyosun . Şuan içinde bulunduğumuz durumda tahmin yapmanın çok sağlıklı olduğuna inanmiyorum dünde bunu gördük verilen kararla.Yorumlarında kendinden emin seviyeler veriyosun ,ya benim fikrini almaya çalıştıklarım kötü yada sen en iyisisin.
    ben en iyisi değilim
    senin fikir aldıkların hakkında da bir bilgim yok
    her durumda tahmin yapılır yön belirlenir risk alınır pozisyon açılır
    dün sabah faiz açıklanmadan önce stratejimi yazdım ne olursa ne yaparım diye
    benim işim ne olacağını bilmek değil ne olunca ne yapacağımı bilmek

maykee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ters köşe olmayın , benim beklentim bu yükün altından da kalkacağız büyük bir ülkeyiz. 3.00 3.80 arası yıl sonu bekliyorum. YTD

Saygılar
    içme suyuna methanol katılınca olanları görüyorsunuz...nasılki pistonlara methanol yollarsanız +50hp alıyorsunuz işte insanoğluda bünyeye methanol yollarsa kendini almanya tyybide merkel sanmaya başlıyo..bunlar hep aşırı beygirden..suyu saf tüketiniz..insan vücudu motor değil aynı tepkiyi vermeyebiliyo..

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maykee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içme suyuna methanol katılınca olanları görüyorsunuz...nasılki pistonlara methanol yollarsanız +50hp alıyorsunuz işte insanoğluda bünyeye methanol yollarsa kendini almanya tyybide merkel sanmaya başlıyo..bunlar hep aşırı beygirden..suyu saf tüketiniz..insan vücudu motor değil aynı tepkiyi vermeyebiliyo..
    Abi ben çeşme suyu kullanıyorum zaten de bazı arkadaşlarımız bonz kullanıyor
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler