Dolar 7 olmuyor mu şimdi?
Dolar 7 olmuyor mu şimdi?
Dolar 6 ya dusunce bır heyecan geldı,hayrola? 5.80 olsa emınım gızlı okuyanlarda yazacak,bakın soyle gucluyuz ben demıstım...
Ölümü gorup sıtmaya razı olmak? Yada kavasca kaynayan kazan da sıcaklıga alısıp pişmek?
Gecen sene 4 un altınday dı dolar,yada evelkı sene daha az. Ultra kotü yöneltiliyoruz ve bu sacma kararlara sevınenleri gordukce ayar oluyorum! Allah basımızdakılerden ve yalamalarından tez zamanda kurtarsın bızı! Cuma gunu ya,kabul olur belki...
CB bugünkü konuşma saatini bilen varmı takip edemedim muhtemelen kısa süreli al sat için iyi bir fırsat olacaktır
hayır görende kendi kendine düştü sanacak
625 puan faiş bir artış yaptın 20 yıldır bu kadar yüksek artış yapmamıştın
adam gelmiş hala ben demiştim diyor
görende merkez bankasında eniştesi var 625 puanı öğrenmiş sanacak
625 artmış hala 6nın altını göremedik bunun nesine mutlu olabiliyorlar anlamadım?
oldu olacak 30 puan daha faiz arttıralım kuru 3 liraya çekelim de daha çok mutlu olsunlar
0 ekonomi bilgisi bolca laf
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
burası adı üstünde forum,herkesin özgür biçimde(saygı çerçevesinde) yorumlarını yazabileceği bir ortam.Bu konuya bir çok kişi var uzaktan izliyorum yıllardır,fazla teknik bilgim olmadığı için yazmam ama A B C kişilerinin yazdıklarını sentezlemeye çalışırım.Siz ne kadar doğru iseniz diğer yorumlarda o kadar doğrudur.sonuçta burda tahmin var,herkes elbet ucundan kıyısına doğru çıkıyorGerek murat abi,gerek vectra tuner abi,gerek siz hepiniz ayrı telden yazsanız da birbirinize göre yanlış veya doğru olabilirsiniz.O yüzden siz yazın bırakın kimin mute yapıp,kimin begen yapacağı forum sakinlerine kalsın
![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Yazık gerçekten, yazıp yazıp siliyorum, ineği bile yurt dışından ithal ediyoruz, vatandaş büyük oyundan bahsediyor.
Biraz a haber izleyeyim kafam açılmaya başladı galiba.
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
Abi her şey planlı geldi ve planlı şekilde devam ediyor. Türk halkının neyi alkışlayıp neyi alkışlamayacağını çok iyi bildikleri için senaryoyu güzel devam ettiriyorlar. Ellerine yüzlerine bulaştırmadılar şimdiye kadar izleyici kitleleri için konuşuyorum ,mantık çerçevesinde ki insanlar başından beri her şeyi biliyor zaten.
Özgür Demirtaş'ın dolar 3.50-3.80 zamanında ki paylaşımını buralarda konuşanlar, şimdi 6'nın altına düşünce zafer göbeği atacak pozisyondalarkomik.
imzasız..
neyse şuna gelelim
sağdaki yeşil karede teb denizbank vs. bankaların kaç lotu kaç ortalama ile aldıklarını görüyoruz
28 eylülde bitecek olan kontratlardan teb 72 bin tane 6,85 ortalama ile almış
şuan 1 lotta 750 lira 72 bin lotta 54 milyon tl zararı var
keza diğer bankalarında hepsi zararda
merkezin alım yapmayacağını biliyoruz sadece satış pozisyonunda olacaklar ztn alım yapsalar viop uçar gider o kadar satıcı bulamazlar
burada bankaların zararı minimuma indirmesi için spottan dolara talep artmalı ve buna paralel kontratların fiyatları da artmalı
tarihte ilk kez böyle bir durumla karşılaştığımız için ay sonunu merak ediyorum
Yine 2 büyük hata yapıyorsunuz...
1) Mb'nin yaptığı dünkü hamle faizlerin sandığınız gibi artmasına sebebiyet vermeyecek, zaten yükselmiş olan piyasa faizlerini tasdik etti ve hemen CDS yani ülkenin riski düşmeye başladı ki bu adım hem faizleri hem dövizi düşürdü... Avans vuran motora avans vermek motoru kırar bunun gibi düşünün..
2) Cb konuşması ile fırlayan döviz Berat Albayrak'ın yönetiminde olan Mb'nin bağımsızlığı anlamına geliyor..Yani aslında mesaj verdiler biz Cb'yi dinlemeyiz Mb bağımsızdır diye... Buradaki ayrıntıya dikkat etmiyorsunuz yine.. Öylemidir değildir elbet ama mesaj önemli
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Madde 2 şuna benziyor;
İktidar: Erken seçim kesinlikle gündemimizde yok
Bahçeli : Erken seçim olsa iyi olur
İktidar: Haziranda erken seçime karar verdik
Gerçekten bu kadar aptal mı zannediyorlar bu milleti yoksa gerçekten aptal mı bu millet. MB bağımsız mesajı verilmedi. Beyni olan herkes, bunun danışıklı dövüş olduğunu anladı. Yahu Erdoğan'dan bahsediyoruz. Kendisinin sözünü dinlemeyen "SEÇİLMİŞ" başbakan Davutoğlunu bile bitirdi. ATANMIŞ olan MB başkanıı mı serbest bırakacak.. Hem de ekonomi gibi kendisini ve partisini bitirme ihtimali olan en önemli konuda, %100 karşı olduğu eylemleri yapan MB başkanını.. Bu memlekette kimde Erdoğan'ın sözünden çıkacak, kafa tutacak G Ö T var?
Normal şartlarda, kendi iktidarına ve partisinin oy oranına saldıran herkes vatan haini ilan edilmiyor mu? Ediliyor. Faiz arttırımı ekonomiyi dolayısıyla memleketi batırıyor Erdoğan'a göre. Erdoğan Ne diye tutuyor bu kararları alan kişiyi madem memleketi batırıyor?
Konu Evrenoz tarafından (14-09-2018 Saat 09:52 ) değiştirilmiştir.
Herkes kendi yorumunu yazsın neden bu kadar iğneleyici konuşuyosun . Şuan içinde bulunduğumuz durumda tahmin yapmanın çok sağlıklı olduğuna inanmiyorum dünde bunu gördük verilen kararla.Yorumlarında kendinden emin seviyeler veriyosun ,ya benim fikrini almaya çalıştıklarım kötü yada sen en iyisisin.
Tüm kurumların bağımsızlığı tartışılıyorken , mb'nin bağımsızlığına ya da mesajına inanmak remix mehter tadında.
Harbi ayarım kaçıyor , biraz çıkıp güneş alayım d vitaminim düştü.
O kadar bağımsız ya da mesajcıydı ise bakanlıklarla bir araya gelip halkbank'ın gecenin bi yarısı kur dansına da mesaj verseydi.
imzasız..
Zaten öyle tamamen danışıklı dövüş ancak sonuç olarak Cb ben piyasalara karışmayacağım mesajı yolladı Fon yöneticilerine...
Seçim öncesi başkan olayım faizle nasıl mücadale edilir dediği içinde dünkü konuşmayı yaptı.. Ancak buradan Techturkey müdavimlerini şahsımda dahil olmak üzere uyarmıştık aman kanmayın diye.. Bu arada mutlaka birilerine para kazandırıldı ona eminiz hepimiz..
Halkımızın çok akıllı olmadığı aşikar ancak buna yapacak birşey yok kısa vadede.. Eğitmeye kalksak yarım asır sürer bu iş
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
ben en iyisi değilim
senin fikir aldıkların hakkında da bir bilgim yok
her durumda tahmin yapılır yön belirlenir risk alınır pozisyon açılır
dün sabah faiz açıklanmadan önce stratejimi yazdım ne olursa ne yaparım diye
benim işim ne olacağını bilmek değil ne olunca ne yapacağımı bilmek
içme suyuna methanol katılınca olanları görüyorsunuz...nasılki pistonlara methanol yollarsanız +50hp alıyorsunuz işte insanoğluda bünyeye methanol yollarsa kendini almanya tyybide merkel sanmaya başlıyo..bunlar hep aşırı beygirden..suyu saf tüketiniz..insan vücudu motor değil aynı tepkiyi vermeyebiliyo..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)