User Tag List

Sayfa 671/1068 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
20286 sonuçtan 12.731 ile 12.749 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Enflasyon sepetindeki ürünlerde indirim yapıyoruz dedi zaten Yılsonu enflasyonun düşmesi lazım sonuçta zamlar o enflasyona göre açıklanacak
    MTV yine %25 zamlanmasın diye yapıyorlar. Kötü düşünmeye gerek yok

Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elektrik, doğalgaz, su da %10 ucuzluyor mu ?
    Yok ama yıl sonuna kadar zam yok gördüm. Bakalım bu devasa bütçe açığı nerden çıkacak. Petrol'den dolayı zaten baya bütçe açığı verdik bir de üzerine doğalgaz, elektrik girdi mi rahatlarız.

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında işin içinde dolar, euro falan olmasa, herkesin %10 indirim yapması çok güzel olur. Ekonomi falan kalkınır düşünsene bugün sıfır 620k tl olan a5 62k tl olacak.

Pardon bu hesap %10 olmadı ama olsun herkes fiyatından 1 sıfır atsın falan işte ya toplarız
    Superb

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İhracat yapanlar yine yaşadı. Adam kdv iadelerini mahsuplaşmaktansa bende devlet olarak hemen nakit öderim dio. Aq lar yani ihracata yüklenicez die die. 15 milyon tl altı kredileri ben 24 aya vadelendiririm dio ama (aslında bu haber evveli gün yayınlandı), krediyi veren banka kendi şartlarını koyar istediği faizi belirleri söylemio. kabzımalları topluca sikiolar anladığım bu çünkü HAL yassaı hazırlamışlar Gerisi zaten biliyorsunuz hep daha iyi olucaz, tasarruf, kemer sıkıcaz vs vs bla bla bla
    Öyle diyor da nakit kdv iadesi alma sürecinden bahseden yok, çok sancılı bir süreç nakit iade almak.

Mahsuben iade de bile git gel defalarca uğraşıyoruz vergi dairesine. Allahtan geksis raporunu uzaktan pasife aldırabiliyoruz küçük yer diye nazımız geçiyor.

Büyük şehirde ağlatırlar nakden iade de.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuanda teb ve enpara 181 gün mevduat için %24ten veriyor. Daha yüksek oranlı banka var mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TorqueTuning Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    %800 yapmış 1 ayda mübarek!!
    Evet aynen öyle oldu ki cuma günü kapanış 29.32 idi dün 35.6 çıvarı idi bugün bu halde yarın 50 üzeri benim tahminim ....

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kdv iadesini mahsup bile yapamıyoruz!
    Serefsizligin onde gideni...
    Vakuf halk icbc odea yüksek faiz veriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu 6.10u bi kırsak da rahatlasak
    2 gündür ekmek yok piyasada
    rahip baskısı var
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rahip baskısı var
    bende bu sakinliği rahip olayına bırakıyorum.serbest bırakılcak gibi geliyor bana nedense.

ytd.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasanın serbest bırakılacağı yönünde olduğu görülüyor ama ben %50-50yim
    adamlar 2 gün önce mckinsey överken 1 gün sonra vatan haini ilan edebiliyorlar
    adını berat albayrak sayesinde öğrendiğimiz firmanın suçlusunu ismet inönü ilan edebiliyorlar
    benimde arkamda koşulsuz destek olsa bende istediğim atı koştururdum heralde

rahip baskısı dolayısıyla 6.03lere kadar çekilebilirmişiz beklentisi var bende de
    ytd..

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İhracat yapanlar yine yaşadı. Adam kdv iadelerini mahsuplaşmaktansa bende devlet olarak hemen nakit öderim dio. Aq lar yani ihracata yüklenicez die die. 15 milyon tl altı kredileri ben 24 aya vadelendiririm dio ama (aslında bu haber evveli gün yayınlandı), krediyi veren banka kendi şartlarını koyar istediği faizi belirleri söylemio. kabzımalları topluca sikiolar anladığım bu çünkü HAL yassaı hazırlamışlar Gerisi zaten biliyorsunuz hep daha iyi olucaz, tasarruf, kemer sıkıcaz vs vs bla bla bla
    Tarkan abi ihracata tabii ki de yüklenmemiz gerekiyor. Çoook fazla miktarda hem de..
    Fakat keşke öyle konuştukları gibi olsa. Her tür devlet yardımı - kosgeb - bakanlık ve vergi dairelerindeki işlemler resmen nakit çıkışını en iyi yavaşlatana madalya takıcaz felsefesiyle gidiyor. İade alan yaşadılık bir durum yok yani
    -Fırat

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence abd rahip in arkasına pek düşmüyo gerçekten isteseler çok tan alırlardı yanlışmıyım ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    piyasanın serbest bırakılacağı yönünde olduğu görülüyor ama ben %50-50yim
    adamlar 2 gün önce mckinsey överken 1 gün sonra vatan haini ilan edebiliyorlar
    adını berat albayrak sayesinde öğrendiğimiz firmanın suçlusunu ismet inönü ilan edebiliyorlar
    benimde arkamda koşulsuz destek olsa bende istediğim atı koştururdum heralde

rahip baskısı dolayısıyla 6.03lere kadar çekilebilirmişiz beklentisi var bende de
    ytd..
    forexe ilk girdiğimde 20bin usd yatıranlara anlık öneri veriyordu gcm
    2019 watsap grubuna üyelik alımlarımız başlamıştır aylık 100 usd yıllık 100usd karşılığı önerilerimize ulaşabilrisiniz..

şaka şaka 2 gündür piyasa sıkıcı forzadada şenol hocayı tartışıyor kamiller sıkıntı bastı

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rahip baskısı var
    Alım yeri neresi olarak öngörünüz varmı cumaya kadar beklenmeli mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evi satıyorum. bankaya vadeliye atacağım kirada oturmayı planlıyorum.evimin değeri 590bin yıllık getirisi 137bin TL şuan için(artar yada düşer onu kıstas almıyorum). senelik 17bin TL sini kiraya versem 120 bin bana kalır. maaşım ve aracım durmaya devam edecek. bu faizler biraz zor düşer en azından4 sene sabreder isem 500 bin biriktirmiş olurum dokunmamak kaydıyla. ekstra harcadıklarımla beraber ortalama param 1milyon olur. faizler böyle devam ederse kiraya devam. etmezse kredi çeker ev alırım zaten o paralara. evi peşin 590 a bile bulsam geri 500 para biriktirmiş olurum. satılığa koyuyorum evi bugün itibari ile emlakçıya verdim.
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle katılıyorum her kelimesine. şahsen ben de 6.97 leri bekliyorum euroda arkasından 7.5 ları yıl sonuna görmeyi bekliyorum. dediğim gibi olur ise 38bin kar elde ederim. 2 ayda. ama işte herşey olursa dan ibaret. insanları burada sen demiştine getirtmek yanlış olur.
    8ekimde dediğim rakama geldi biraz daha şartları zorlayalım 6.89 alım seviyem inerse 500binlik alırım.
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teknik olarak bakacak olursak buralarda biraz takılabiliriz hatta bir miktar alım gelebilir ama beklentinin tavan olacağı cuma 12 ekimde bi miktar daha geri çekilme yaşanabilir
    şu an rahip baskısı o kadar çok ki piyasa yukarı kıramadığını "yapacağınız işi sikiim" diyerek aşağı kırdı artık
    tepki alımı da gelebilir ama kademeli alacaksanız 1 kademe alınır buralardan
    ytd...

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evi satıyorum. bankaya vadeliye atacağım kirada oturmayı planlıyorum.evimin değeri 590bin yıllık getirisi 137bin TL şuan için(artar yada düşer onu kıstas almıyorum). senelik 17bin TL sini kiraya versem 120 bin bana kalır. maaşım ve aracım durmaya devam edecek. bu faizler biraz zor düşer en azından4 sene sabreder isem 500 bin biriktirmiş olurum dokunmamak kaydıyla. ekstra harcadıklarımla beraber ortalama param 1milyon olur. faizler böyle devam ederse kiraya devam. etmezse kredi çeker ev alırım zaten o paralara. evi peşin 590 a bile bulsam geri 500 para biriktirmiş olurum. satılığa koyuyorum evi bugün itibari ile emlakçıya verdim.
    Şu anda 590 bin liralık evi kimse 590 bin liraya almaz, aynı faiz hesabını herkes yapabildiğinden dolayı 400e falan düşerek satarsan belki bu faiz oranlarına rağmen nakidini eve bağlayacak birileri çıkar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu anda 590 bin liralık evi kimse 590 bin liraya almaz, aynı faiz hesabını herkes yapabildiğinden dolayı 400e falan düşerek satarsan belki bu faiz oranlarına rağmen nakidini eve bağlayacak birileri çıkar.
    90bini nakitim var 500bini evin değeri orayı düzelteyim. alır almaz acelemiz yok haybeye satacak malımızda yok. adananın en lüx semtinde en mükemmel konumlarından birinde ev. çıkarsa bir kişi hayhay çıkmazsa böyle zaten devam sıkıntı olmaz
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılıyorum, geçenlerde liste fiyatı 890 bin tl olan daireye 500 bin tl yazılı teklif yaptık. 650 bin dediler ama pazarlıkla 550-600 civarına düşeceklerdir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Bu Konudaki Etiketler