Başta elektronik'te yazmıştın ondan söyledim .
22 Ad
Başta elektronik'te yazmıştın ondan söyledim .
22 Ad
Ben 1. dgs ye gırısımde makıne muh. kazandım 1 yıl okudum 3. sınıf olmustum. Sonra keyfı bır daha gırmıstım DGS ye bu sefer istanbul teknık universitesi
gemı makıneleri işletme muhendisligi geldı. Arastırdım baya avantajlı bolum. Sonra itu ye geldım. O hazırlıgı gecene kadar anamdan emdiğim sut burnumdan
gelsede. Suan butun derslerı verdım. SAdece stajım ve bıtırmem kaldı.![]()
DGS hakkında herşeyi bulabileceğiniz , takıldığınız soruları sorabileceğiniz, Rakiplerinizle tanışabileceğiniz, üniversiteler hakkında bilgi bulabileceğiniz ; DGS ye hazırlanan herkesin bakması gerektiğini düşündüğüm DGS - Dikey GeçiÅŸ Sınavı - İntibak - MYO kayıt olmanızı tavsiye ederim arkadaşlar.
2 yıllık bitirdikten sonra dgs ye kaç kere girme hakkımız oluyor
ERTUĞRUL ÇİÇEK - JAPAN - JAPANESE LOVERS
Eğitim bilgisindeki kaynakta başvuru merkezi yazıyor benim millette yöksis yazıyormuş nedir ne değildir bi işlem yapmam gerekiyor mu benim
DGS de orta halli bir makina mühendisliği için kaç puan(kaç net) yapmamız gerekir?
2014 DGS de hangi üniversite hangi puan ile almış ; http://www.dikeygecis.org/makine-muh...-siralamalari/
bu listeden ulaşabilirsiniz.
Sınava giren arkadaşlara başarılar. Ben bu sene spor amaçlı giriyorum. Bir arkadaşa bakıp çıkacağım yani
En azından 1 kişiyi geçtiğinizden emin olabilirsiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)