cama sık sık cila/hızlı cila atsanız? dikkat edilmesi gereken bazı ürünler sileceklerin düzgün silmemesine neden olabiliyor
cama sık sık cila/hızlı cila atsanız? dikkat edilmesi gereken bazı ürünler sileceklerin düzgün silmemesine neden olabiliyor
bu akşam sirke işleminden önce bunu deneyelim bakalımteşekkür ederim
aynısı bende de var kışın buzluyken silecek çalıştırmış peder tam göz hizasında iz var
çözüm bulursanız çok makbule geçer ben pek sallamadım araştırmadım![]()
çözüm arayışındayım her akşam farklı bişey deniyorum burda yazılanlardan yola çıkarak ama malesef şu ana kadar bi çözüm bulamadım.bugün sirke ile silip kurutacam havluyu,bundan önce de cila var bakalım ne olacak sonuca ulaşınca burda paylaşcam
ivedikte dükkanı olan arkadaşımdan temin ettim ama elinde yarım litre kadar varmış.gazyağı satışını yapan bir yer bilmiyorum malesef
cila da işe yaramıyor polisaj makinesi ile 3 kez silip silip cilaladık ama sonuç olumsuz
camcının direk çözümü değiştirip para kazanmak malesefson çare o olacak zaten
AE101 de aynı sorunu yaşadım bende.Çözüm olarak ; Önce kaçak varmı ona baktırdım sıkıntı çıkmadı.Sonra bir usta araç içi parfüm v.b kullanıyorsan petek oraya sıkışır güneşten dolayı v.b bugu yapar dedi.O günden itibaren o tarz ürün kullanımı yapmadım.Düzenli olarak sildim camı.1-2 hafta sonra düzelmişti sonra.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
ama benim sorunum cam içinde değil cam dışında sileceklerin silip geçtiği kısımlar buğulu ve çizik gibi duruyor mat bir şekilde.sileceklerin erişemediği kısımlar ise net duruyor benim amacım bu çizik ve mat karışımı görüntüyü yok etmek ama bi çok şey denedim camı düzeltemedim.
İçerden buğu lekesi yaklaşık 1 yıldır bende de var, hala çözemedim.. yaz-kış buğu var, klima açıp cam konumuna verince geçici olarak çözüyor kapatınca yine çıkıyor.
Yanılmıyorsam, bahar aylarında İzmir'e giderken epey uzun bi süre sağanak yağmur yağmıştı ve sıcak/soğuk kalorifer/klima hiç bir şekilde buğuyu çözemedik, peder bey markete girip sıvı sabun aldı ve içten ön cama epey bi sürdü çok kısa süreli etkisi oldu sonra o da fayda etmedi. Tahminim de o günden sonra bu buğu problemi başladı.
Far/stop pastası, camsil, elma sirkesi, LOC tek tek denedim hatta buğu varken sadece kuru mikrofiber bez ile siliyorum yok zerre fark etmiyor.
Konuyu takipteyim.
Ne mutlu Türküm diyene
arkadaşlar yaşadığım camdaki mat görüntü gibi sorunumun aynını başka bir forumda gördüm ATAS VALLER diye bir maddeden bahsediliyor haberiniz olsun.yok illa sen dene işe yararsa biz deneyecez diyenler varsa bekleyin temin eder etmez bunu da deneycem![]()
valler de çözüm olmadı son çare cam değişimi
çimento lekesinden beter bi leke bu.aynen denemekte fayda var alıştım zaten her gün her gün birşeyler denemeyeilginiz için tşkrler[/QUOTE]
deneye deneye hak yolunu bulur araban. denemeye devam et sen![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)