17-31 temmuz arası Miami -International Airportta teslim alacak/iade edecek şekilde araç kiralamam gerekiyor.
Sigorta veya diğer hususlarda bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler
17-31 temmuz arası Miami -International Airportta teslim alacak/iade edecek şekilde araç kiralamam gerekiyor.
Sigorta veya diğer hususlarda bilgi ve tecrübe sahibi arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.
Şimdiden teşekkürler
Fazla bir detay yok.Aslında web üzerinden önceden arazı reserve etmelisin.Bazı zamanlar pickup truck yada supersport tarzı araç olmayabiliyor.Navigasyon ve sigorta önemli.Navigasyonu bir teknomarketten alırsan çok daha hesaplı oluyor.hatırlamıyorum ama günlük 10-15 usd navigasyon kirası ödemektense zaten 5 gün gibi sürede navigasyon parası çıkıyor.Zaten airportta aracı alacağın zaman sana yardımcı oluyorlar.
En ucuz arabayi kirala araci pick up yaparken komik paraya upgrade yaparsin. Iki ay once basit bir arac kiralayip teslim alirken $20 farka challenger vermislerdi.
En ucuz dealler genelde expedia da oluyor. Budget, alamos, enterprise gibi bilindik acentalari tercih etmekte yarar var. ucuz olan adi sani duyulmamis acentalarin araclari genelde havalimaninda olmuyor, araci almak icin alan disina cikmak gerekiyor.
American express kredi karti kullaniyorsaniz eger odemeyi onunla yapip sigorta yaptirirken carpma gibi bir madde var onu iptal ettirin gunluk $15 gibi birsey. American express o maddenin karsiliginolan seyi oduyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)