işten güçten konuya bakamadan konu uçmuş gitmiş ya
Printable View
Yapılcak birşey yok buradan devam edelim konu iyidi:D
Abi bana vites demeyin yeni aldığım slxten yokuştan inerken şanzumanın takozlarını parçaladım
Belki bilmeyenler vardır oğuz abi roket diyince aklıma geldi:D
Yıllar önce Karsata yaşayan bir vatandaş sıfır aldığı tofaş kartaldan sürekli şikayerçiymiş aracın şanzumanı arıza yapıyor diye.Her servise gidişinde bir yanıt bulunamamış sürekli yenisi ile dğiştiği halde sorun giderilmemiş ve şikayetlerinden dolayı bursa fabirkasına yazı gönderiliyormuş.O zamanın tofaş a.ş genel müdürü toplantı sırasında karstan niye bu kadar şikayet geldiğini çalışanlarına sormuş hiçkimse yanıt vermeyince kendisi ve yanına aldığı birkaç kişi ile Karsa giderler.Orada şikayetçi olan adamı bulurlar ve araç sahibi derdini anlatır.Araç sahibi ile test sürüşüne çıkarlar ve aracı araç sahibinin kullanmasına isterler.Aracı kullanmaya başlayan vatandaş derki bu 1.vites bunda sıkıntı yok der hızlanır bu 2.vites der yine yükselir aynı şekilde 5.vitese kadar geldikten sonra R'ye takar ve derki işte sıkıntı burada başlıyor aha buda roket der ve şanzumanı yine aşağı indirir:D
Not:Eğer hikayeyi yanlış biliyorsam bilen birisi düzeltsin ben internette bulamadım aklımda kalanları yazdım:D
konu yine kaçtı :/
saglam kaynaklardan aldığım bi bilgiye göre
konu bitmiş
hıııı peki tamam o zaman. R
ben o kadar denedim giden arabayı geri vitese takamadım (araba dediysem şahin :D )
Video olayını daha yeni gördüm sabah sabah adamlar yemeğe ekmek buılamıyor nerde büyttün nasıl büyüttün insan hayret ediyor
Bu konunun hala 8 sayfa kalması.. Enteresaan :)
Kari kiz resmi ya da bir vti s2k atismasi olsa gorurduk burayi
koray buraya bir resim koy, guzel bir ablamiza ait olsun. ama max bikinili acikligindaaaa
bu olur mu masumane
http://wallpapers.wallhaven.cc/wallp...ven-232702.jpg
boyut ayarlamamışım kusura bakmayın