Az önce biyerde görmüştüm, kim olduğunu biliyolar galibA yani bulundumu ben bilmiyorum tam, özel üni. De hukuk okuyan surucu 40 kusur gundur teslim olmadı diye başlık vardı
Printable View
Az önce biyerde görmüştüm, kim olduğunu biliyolar galibA yani bulundumu ben bilmiyorum tam, özel üni. De hukuk okuyan surucu 40 kusur gundur teslim olmadı diye başlık vardı
Bu şerefsiz hala yakalanmadı. Bakın yakalanamadı demiyorum yakalanmadı diyorum. Ailesinin de yüzü yok çıkıp konuşmaya onlarda çocukları kadar şeref yoksunu çünkü.
Bu ülkede adalet aramak, Kerhanede bakire aramaktan farksız, Paran, Nüfuzun varsa, adamda öldürürsün, Tecavüzde edersin, Hırsızlıkta yaparsın, kimsede soramaz...
Dva sonuçlanmadan çok çok zor maalesef.6-7 ay daha firar gezer..
Ya kendi mekanlarına çıkıp girerken görülmüş kaç kere ne yakalanması.
http://www.milliyet.com.tr/o-surucu-...undem-2127822/
Teslim olmuş...
Ben demiştim Garipoğlu gibi teslim olacak oda diye
Vay be "yüce" devletimiz "gayretli çabaları" sonucunda adam gelip kendi teslim olmuş, demek ki bezdirme taktiği uygulamış bizim zekiler bunca zaman... Verdikleri muhteşem çabalar için hem kolluk kuvvetlerinin, hem işin peşine hiiç düşmedikleri pardon işin peşini hiç bırakmadıkları için de adalet kurumlarının hepsinin kulaklarını çınlatıyorum.
Paşam tatilini bitirdi tabi. Şimdi ense yapacak.
Şimdi gel de bu şerefsize alkol muayenesi yap !!!! İnşallah sürüne sürüne can verir.
Çiçekçi orada durduğu için suçlu bulunacaktır buyuk ihtimalle.
Yemin ederim bu çocuğun hem kendisi, hem de ailesi hem de avukatı gerizekalı. Boşu boşuna aylardır kaçarak kendisini suçlu duruma düşürdü. Bu kadar kaçmasaydı, olay bu kadar magazin olmasaydı, bu kadar kendisini suçlu duruma düşürmeseydi, geçmişi temiz ise çok büyük ihtimalle ufak bir tutukluluk süresi sonunda Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması alıp 5 yıl boyunca uslu uslu gezerdi. Bundan daha kötü olaylara dahi HAGB verildiğini gördüm.
Şimdi ise olayı daha karmaşık hale getirdi. Şu saatte sonra ne kadar sicili temiz olursa olsun, ne kadar mahkeme de iyi hal gösterirse göstersin, hiç bir şekilde HAGB alamaz.
Hiçbir şekilde yazdığın gibi hüküm dorğumayacağına eminim.
Hakimin olay inceleme sonrası vereceği taksir / bilinçli taksir yorumuna göre değişir.
Olayda alkol de olma ihtimali yüksek olduğundan cezası muhtemelen artacaktı.
Taksir ile öldürme de 2- 6 yıl arası Bilinçli taksir de ise 1/3 yada 1/2 oranında artış öngörülüyor.
Bu olayda hükmün geri bırakılması diyerek beraat verilmesi bence imkansız.
Şuan da hakim vereceği karar da sanığın olaydan sonra firar etmesinden dolayı takdir yetkisine dayanarak cezasını arttırma yoluna gidecektir diye düşünüyorum.
Umarım adalet yerini bulur ve hak ettiği cezayı alır. ( Şahsi olarak hak ettiği ceza T.C hukukunda yoktur.)
bir Türkiye klasiği..olan garibana..
Sahil yolunda kaza yapan, ölüme sebebiyet veren ve bir dönem aramızda olan ismi lazım değil biri hapis cezası aldı. Bu olay da o kadar basit değil. Senelerce hukuk okumuş avukat gerizekalı mı da hükmün açıklanmasını geri bırakılabilecek durumda çocuğu suçlu duruma düşürsün..
Deliller temizlendi, alkol testi işlevsiz hale getirildi, çalınan minare kılıfa uyduruldu şimdi görülecek dava
İşin özünü ben size bir cümle ile anlatmaya çalışayım değerli dostlar.. boku yedi bu vatandaş...