mody samsuna gidiyor yollar tıkalı yandex bi yollara soktu bildiğin izbe köy yolları dedi. Sabah 10 gibi çıktılar daha Geredeyi yeni geçtiler.
Printable View
mody samsuna gidiyor yollar tıkalı yandex bi yollara soktu bildiğin izbe köy yolları dedi. Sabah 10 gibi çıktılar daha Geredeyi yeni geçtiler.
Bende 10 günlük tatili bitirdim yarın istanbula dönüşe geçiyorum 1 haftada istanbul tatili yapacaz inş
Trafikle çok şükür işimiz yok
Bandırma yenikapı idomuda aldım çok şükür
Trafik teğet geçiyor beni
İstanbul süper valla. Akşam yemekten sonra çıktık karşıya arnavutköye dondurma yemeğe gittik. Normal zamanda gelde yap yapabiliosan.
Bugün saat 10:30 civarı gerede gişeleri ile karabük arası neredeyse tüm yol araba ile kaplıydı. Hatta araçlarından inip yürüyenler vardı.
alayınız gidin
çarşamba günü rahat rahat gideyim bende yola :D
Yukarida yazmistim canakkaleyede kopru sart diye. Simdi yildirim soyledi seneye martta kazmayi vurucaz diye. Gozunuz aydin 3 saat feribot kuyrugu bekleyen arkadaslara
Ankaradan corluya geldim, sabah 8 45te ciktim, sifir trafik, superdi:))
Cuma gunu saat 18:00 da gebzeden samsuna yola ciktim.
Tem de Hendek sapanca arasi yogunluk vardi yandex beni e-5 izmit yoluna soktu izmiti rahat sekilde e-5 den gectim tekrar teme baglandim sonrasi sorunsuz sekilde samsuna geldim donuste de insallah sorunsuz sekilde doneriz hayirlisiyla...
Yandexte osmangazi köprüsü yok galiba yazıyom çıkmıyor
çıkıyor abi trafiğinide gösteriyor. google map ta yok köprü tamamlanmamış :)
Cumartesi günü öğlen 12'de bodruma doğru yola çıktım yeşilköy'den vardığımda saat gece 1.17'idi. (çanakkale üzerinden-likitbahir den geçtim-eceabat çok kötüydü) üstüne üstlük pazar günü de doğru düzgün bir şey yapamadan acil bir haber alarak istanbula döndüm. Tabii ki çanakkale üzerinden değil. yeni köprüden. Saat 10'da çıktım 4:26'da kayışdağında idim.
ölecek gibi hissediyorum ayaklarım felç oldu,bodrum tatili yapalım dedik g.tmüze baka baka döndük :D istanbul sınırına girdiğimden bahçeşehire kadar da 140'ın altına düşmedim yollar kaymak gibi
Şu an İstanbul bomboş cidden harika bir duygu.. Trafik yüzünden bekledik bugüne kadar şu an gidesim yok :)
bugün için İstanbul'dan Ankara'ya giden oldu mu? var mı sıkıntı?
istanbul - bursa kaç saat sürer osmangazi köprüsünden trafiksiz olarak test edebilen oldumu ?
Geçen akşam bahçeşehir yeşilköy bebek maslak halkalı yaptım gezip durdum, tadını çıkarmak lazım istanbulun :)
TFSI araba 5.1 ortalama gösteriyordu :D
Antalya yolu serbest arkadaşlar gelin