HKS de HKŞ zaten :D öyle görüküyor
Printable View
http://i.imgur.com/m4OslVl.jpg
nette var fılmın adı stajyer mafya :D
Az once trtde fragmani izledim soundtrack'ide bildigin arsiz bela ne biliyim heijan tarzi sarkiydi la arabesk rap gibim biseydi memur amcalar falan diyodu bu trt ne yapiyor arkadas
düşük bütçeli fast and furious
Maximum 3 bölüm sonra mokoko
Ben böyle saçma bi dizi görmedim fragmandan herşey belli zaten ordaki şahin yerine 2.15 yokohamalı basık çaça bi doğan koysalardı cengiz kurtoglu eşlinde iyi reyting yapardı insanımız bunu daha cok severdi bence :D
ızdırap bugun baslıyor :D
la bu diziyi bizden birimi çekiyor taşak olsun diye :D
şanzelize kafe var bildiğin, kola içiyorlar çay içiyorlar :D euheuheheh :D
Bence yonetmen cem abi, sirf dalgasina cekiyor diziyi :D
Şimdi bu fakir oğlan zengin çocuğa kıl olup swap işine girer mi. benim merak ettiğim bu :D
dün açtım resmen kitlendim izlerken :D çok güzel hakkaten :D full geyik :D
şahinin kapısı çok iyi ama. sağ kapı utanmasa ön cama çarpacak :D
iyimiydi yaa? ben saçmadır diye izlemedim bide :D
böyle aptal aptal dizileri yayınlayıp espri kalitesi yüksek, oyuncuları çok çok kaliteli olan leyla ve mecnun isimli diziyi reyting bahanesi adı altında yayından kaldıran trt harikalar yaratmaya devam ediyor!
Üşenmedim 1.Bölümü İzledim..
Adam Cezaevinden Çıktığı Gibi Modifiyeci Olacam Dio Başka Bişey Demiyo :D Cezaevine Torba'dan Girmiş Abi Zaten.. Şahin'i de Lambodoor'lu Filan 10 Numara :D
Allah Muhafaza Bi Emniyet Müdürü Yanlışlıkla Diziyi İzlese Alayımızın Adı Torbacı'ya Çıkar Hiçbirimiz Trafiğe Çıkamayız :D
dzinin ilk bölümü ezel havasında geçti
Bence TRT şaka yapıyor :) Flash TVyi geçecek yakında dizideki tipler falan söylecek bir şey bulamıyorum
Cok merak ettim bu gece biraz seyredeyim:)
bildiğin ergen dizisi.. böyle bir şeye para harcamak bile yazık gerçekten.