şimdi ilanlara baktımda 3 tane var topu topu satılmış mı hepsi şimdi ya :D menzili çok merak ediyorum testten sonra paylaşmanızı bekliyorum :)
Printable View
şimdi ilanlara baktımda 3 tane var topu topu satılmış mı hepsi şimdi ya :D menzili çok merak ediyorum testten sonra paylaşmanızı bekliyorum :)
33 e aldim ben. 20 bin kmde. Kasko yaptirmanizgerekiyo evet, pilini de ekletmeniz gerekiyo teminat olarak.
Min 100 km max 150 km gidiyor. Fiyati uygun bence. 2000 model civic satiolar o paralara. 2012 model ve dogru duzgun bi arabaya binmis oluyosunuz. 5 tlye min 100 km. Mantikli
Ev - dükkan 20 km sabahları orta halli trafik akşamları ise trafiksiz rotamız var. Şarj bizim için sıkıntı olmaz. Dükkan'da akşama kadar pil şarj olur. Maslak sanayi parçacı Renault Traffic aldı elektrikli onlar mecburiyetten şarj istasyonu da kurdurdu. En kötü onlarda şarj ederiz ki uzun yıllardır tanışığız. Bizim için çok rahat olur.
Bir tane kiralık araç bulsam 1-2 günlük kiralıcam hem test hem de menzil için.
araba çok güzel ama belli düzergahların dışına çıkılmaz çıkılıcaksada kesinlikle bir matematik yapılması lazım.. havuz hesabı gibi her daim hesap yapmanız lazım standart güzergahından çıkarsan.. yani özgür değilsin.. normal bir araba gibi süremessin..
şuraya gidiyimde bir yemek yiyim şuraya falancayı ziyarete gidiyim diyemessin.. arkadaşların çağırsa şurdayız hadi gel dese hesap kitap yapman lazım trafiğide bu hesaba katman lazım.. yoksa çekici üstünde eve geri dönersin..
onun dışında standart bir güzergahın varsa servis gibi ring atarsın git gel.. o güzel olur..
Gunluk 100 km uzeri yol yapiyorsaniz uymaz. Bu kadar az yakmanin da bedeli bu. Benim gunluk yolum 40-50 km ekstra birsey yapmazsam. Bi de uzerine biyerlere gidiyim dersem en az gidecek 50 km daha yolum var. Eger ki gidecegim yol bu bahsettigimden fazlaysa da diger benzinli aracimi kullanirim. Gunluk 100 km den fazla yapmadikca oldukca ekonomik. Menzil olarak net birsey soyleyemiyorum cunku yeni aldim. Ama bunu uzatmnin bircok yolu var. Ustunde biraz calistikmi sikinti olmaz
benim günlük 30km menzilim oda maksimum , en başında pil kirası yüzünden kafama yatmamıştı fakat şuan bayağı bayağı ilgimi çekti zaten uzun km yapıcak olsam var birsuru araba günlükteki yakıtı kessem kendi parasını çıkarır :D
Tam benlikmiş aslında elektrikli fluence ev iş arası 3.5 km bi hafta gezerim :)
bunun fiyatı uygun değil mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...55984570/detay
aracın bakım maliyetleri hakkında bilgisi olan var mı?
6 saat şarj ile günde 130-140 km gidiyorsa çok iyi gerçekten, pil kirası da yok yazıyor ilanlarda ...
Bu arada, mtv de yok.. Motor olmadigi icin vergi de vermiyorsunuz
Tüv nasıl bunlarda Erhan. Yaada kasko ve trafik sigortası bedelleri ne alemde
Connecting Site...
Arkadaslar bu corollalar hakkinda bilgisi olan varmi ? Dma falan diyor , one oluyor ?
Benimde kafama yatmaya basladi bu elektrikli olayi
dedigi gibi 400 km ise cok cok iyi isimi baya gorür ama fiyat düsündürüyor
80x3 240.000TL vericem elektrikli Corollaya hey maaşallah :D