bu hafta taktık zaten, adam direk çevirdi konuşma şu amiri ile ;
Amirim söylediğini motoru çevirdim, plaksı yok trafikten men ediyorum. Ben tabi 1-2 yaşıma girdim orada. Diller döktük, plaka geldi 88TL ye paçayı kurtardık
Printable View
Warex için parayı ayarladım ben kararsızım şuan Warex mi Note Edge Mi :D Yardımcı olun arkadaşlar :D
bndede var warex ama orjınale donsemmı dıye dusunuyorum :)
Vize iptali nedir ben anlamadım.. Egsos, cam filmi ya da benzeri bir sebep ile bağlandığında aracı muayeneye sokmadan çıkaramamak ise, bu zaten senelerdir olan bir şey
bu olayın tek elle tutulur tarafı kendi açımdan masrafım azaldı,aracım km yapmıyor...
ama araba yattığı yerde gene zarar(satsam parasını değerlendirsem 1,5 sende ne getirirdi vs..)
daha çok yatacak anlaşıldı :D
konu dışı olacak ama bu nasıl bir başlıktır ya :D her gördüğümde gülüyorum.
arkadaşlar durum zaten bu şekilde değil miydi? Aracı trafikten men ediyor, alıp otoparka çekiyor. sen otoparkta veya aracı çekici ile götürerek orijinale çeviriyorsun ve tekrar muayeneye sokuyorsun. Geçerse ruhsat çıkartarak trafiğe çıkıyorsun.
Eskiden izin kagidi verirlerdi 1 hafta için muayaneden geçip
Trafikteki.men kaldirilirdi egzoz için.
Eskiden izmitten bir abim cozerdi muayanesiz bıraktı bu işleri ne güzel günlerdi.
:)
Aynen izin kağıdı ile 1 hafta semte terör estirirdim.
Polis cevirirdi izin kagidini gosterirdim.
Son gün hesaba atardım parayı.
Men kalkardi ama araba 10 gun yatirirdim polisler unutsun diye b.evler çok çekti benden :)
Şimdi kendime sovuyorum keske yapmayaydim diyorum :(
hayatımda tüvtürk muayene sistemi kadar saçma bir sistem görmedim....
polisin tavrı ayrı bir muamma...
zaten polis ve tüvtürkün işlemleri koordineli ve aynı standartta olması lazım...
bazen tüvtürk den geçtiğiniz birşeyden polis ceza yazıyor. bunun için muayene istasyonunda polisin de görevlendirilip onay vermesi lazım.
nedir bu çocuk oyuncağı mı???
tek sebebi var arkadaşlar...
para....
Aracın egzozunun ses çıkartması yada çıkartmaması değil , fabrikasyon bir egzozun üzerinde bulunması yasaktır ve cezai işlem uygulanır. Ayrıca Ferrarinizle gece gece mahalle arasında bu araba stok yiaa diyip çevreyide rahatsız edemezsiniz buda yasaktır.