Hayvan gibi şey yapıyorlar.
Hem suçlu. hem güçlü olunuyor.
Çöllü siz öğretmen siniz diye hatirliyorum meslek olarak.
Allahtan tek duam olur inşallah sizin gibi.bir egitmene evladım düşmez AMİN
Printable View
Hayvan gibi şey yapıyorlar.
Hem suçlu. hem güçlü olunuyor.
Çöllü siz öğretmen siniz diye hatirliyorum meslek olarak.
Allahtan tek duam olur inşallah sizin gibi.bir egitmene evladım düşmez AMİN
Bak hocam kimse vatandaşa birşey demiyor piknik yap et.
Ama mangal yakip sahil yolunu sise bulamak.
Çimlerin üzerinde çöpleri bırakmak hayvan gibi diyeceğim hayvan bile doğaya saygılı.
AB şu manzaralar varken neden alsın.
Ekonomik olarak baksaydi coktan almistilar bizi ama konu ekonomi değil.
Konu insanların yaşayış tarzı zihniyeti.
Adaleti hukuku özgürlük gibi kavramlar yani...
Adam kendi özgürlüğünü milletin özgürlüğünden çok görüp
Leş gibi yEdiğini istigini otobanda sigara izmaritini sakizini pet sisesini atar.
Her türlü pislik varken bizde birde bu boku savunuluyorsa PES denir.
Atatürk'ün sözü ile bana cevap ne alaka:soru:
http://i60.tinypic.com/3341yjm.jpg
istanbulda hangi sahil 200 km X 10 km ebadında?
300 TL olan mesire yeri nerde?
mangalcılardan hangisi rahatsızlık verdiğini biliyor ama mecburen gidip mangal yapıyor?
arkadaş hiçbi söylediğin mantıklı değil ne diyosun ben anlamadım valla :)
mangalda et pişirmek ucuz aktivite değil, mangalcıların altında iyi kötü yabancı arabalar var en dandiği 30 35 milyar, bir ton mesire yeri var (bu insanlar nereye gidecekler sorusu komple geçersiz) buna rağmen GARİBAN MANGAL DA MI YAHMASIN bu ne demek beyler bi düşünün ya. bu adamlar hangi dünyada gariban?
mangalını da yakmayacak arkadaş, ben niye senede anca 3-5 defa yakıyorum? bilmiyo muyum sahile gitmeyi ki arabayı çalıştırdıktan 5 dakka sonra kalamıştayım, gideyim yakayım orda marinaya karşı pişireyim etimi, eminim kavga falan çıkmaz taşlayan olmaz da AYIPLANIRIM bu da en büyük dayaktan etkilidir benim için
buraya geliyosan kıroluğunu törpüleyeceksin, etrafından bir şeyler öğreneceksin, medeniyeti öğreneceksin düzeni bozmayacaksın rahatsızlık vermeyeceksin bu iş açık net bu kadar basit. sonra da kendi semtine gidince oraları da adam edeceksin ki önce şehrin sonra bütün ülkenin her yeri aynı kalitede aynı yaşanabilirlikte olsun.
ama bu arkadaşların bişeyler öğreneceği insan güruhu o kadar az ki, türümüz tükendi artık, devir kıroluk devri. plan güzel işliyo ama herkes 3 çocuk yapsın andaval millet üresin ki işimiz rahat olsun kimse başkaldırmasın, avrupa görmemiş adam yamalı duble yolu marifet zannetsin, çalıyo ama çalışıyo, ülke kalkınıyor desin. avrupaya giderse de türk lokantası bulup pide döner yesin :) bu adam üredikçe üresin o kadar basit yönetirsin ki bu adamı.
çekirdek ailesi benim sülalem kadar olan adam da gelsin donuyla denize girsin herkesin içinde et yesin, afiyet olsun ne diyelim. bu ülke böyle biyer artık, değişmez bu saatten sonra. anamız babamız ve onlardan önceki 1 nesil şanslıymış, istanbulu istanbulken yaşayabilmişler. biz istanbullu değil mega köylüyüz artık
Hahaahahaah :)
Fakirim bana herşey serbest haminaaaa :)
Dün akşam saat 10 gibi Başı büyük yolundan Sahile bağlandım camlar kapalı klima 1 . seviyede hafif hafif arabayı soğutuyordu. Bir anda etrafı dumanlar kapladı, önce sis felan zannettim çünkü gerçekten sis gibiydi, sonra klimayı kapatıp camı açtım ve o inanılmaz yağ ve pişmemiş et kokusunu almam ile camı kapatıp klimayı açmam ve bostancı İspark önünden geri dönmem bir oldu.
Heyvan gibi şey yapıyorlar ;)
sokağı olcaktı o asdasd
Göç-Köy-Şeher-İnmek-Dağ-Mangal-Maganda-Duman-Donla denize girmek-Türkü-Biji
https://www.youtube.com/watch?v=Xs7FRqZtan0
Hayvan gibi şey Yapılıyor Birde Üste Çıkılıyor Anlamıyorum Panpaaaaa :)
Dilber Aydan Sevipte Kavuşamayanlara Gelsin...
http://youtu.be/IU7nU8546RQ
hahaha ilahi Çöllü
Mangal yapacak yer yok, sahilde yapmak haktır
Yarışacak, yanlayacak yer yok; trafikte gazlamak haktır
Fakir nerede mangal yapsın, elbet sahilde yapacak
gazcı genç nerede gazlasın, elbet trafikte yapacak
Aha al sana birbirinden farksız 2 zihniyet..
Yaptığımız şeyi, başkalarının özgürlük sınırına dokunana kadar yapmaya hakkımız olduğunu idrak edebilecek seviyeye gelene kadar bir *** olmaz bu toplumdan.. Gün geçtikçe ce bu idrak seviyesinden uzaklaşıyoruz. Yaptığımız, bir başkasına dokunuyor mu dokunmuyor mu düşünmeden hatta ve hatta umursamadan devam ediyoruz yaptığımıza..
Bunun adı şehrin ortasında mangal da olur, sinemada osurmak da olur, yere balgam atmak da olur, trafikte yanlamak da olur, izmaritini sokağa atmak da olur..