1 ay önce 320 manuel kaçırdım 2006 model 170 binde 50 bine
Printable View
abi bu arabanın ibiza cupradan farkı yok bence iş hayatını baz alırsak.
yerinde olsam sadece 5serisi luxury line bakınırım.
Bu araba 29-29750 lira eder mi ?
Yoksa bu ayarda daha uyguna araç bulabilir miyiz ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bu arac ne yapar 60 a alınsa zarar ettirirmi ? Alıp idareten biraz bineyim diyorum .
Bayide sifiri 116..dizel al bin 2 sene
Yokmu piyasasını bilen hb olsa hemen alıcam sedan olduğu için kafam karıştı ? Neder kaca alınmalı ?
Ne bileyim, 2 bin işçilik bir hayli fazla geldi bana. Parçalar tam ise bi tekliğe hallolur zannımca.
Neyse bir gün harap bi f30 denk gelirse o zaman düşünürüz artık m'e çevirmeyi de.
m teknik ile m performans farklı body kitler. ham hali body kitin 2500 tl boyası 1000 tl. beyazsa boya daha ucuz
merhaba, arkadaşımın arabasi düşünürsen konuşurum eğer. kaputun ucunda ufak lokal boyasi mevcut boyanmadan önceki fotoğrafıda mevcut. araba çok temiz. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres