aynen öyle.
Printable View
Arkadaşlar kafam karıştı 2004 model golf Pasifik düz vites sunrooflu gri 4 parça boyalı 190.000 de kaça alınır kaça satar
Edit bora olacaktı :)
bora ve golf 4 lerin piyasası çok sapkın abi. ne isteniyor ?
30.000 istiyorlar İbrahim ben 27 verdim
2011 Fluence 1.5 DCi Extreme paket 105 hp
Hasar kaydı, boya falan yok, değişen yok
72binde - Füme renk
Kaç para eder?
2009 pejo 207 1.4 hdi comfort 200.000 de 1 parça değişen 4 parça yanlarda boya var 21.000 e gelicek bana sizce nasıl ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Bi de arkadaşlar nasipse bunu alıcam. sahibi pek inmiyor ederi nedir sizce ?
Bildiğim kadarıyla al sat yapıyorsun ben olsam böyle bi arabaya girmezdim ama alacağım dersem de çok mu öldürdüm bilmiyordum 65 gibi alırdım oda en fazla vereceğim rakam nasip işidir ama kim bilir ne kadar bekleyeceksin satmak için o kadar bekleyincede değmesi lazım diye düşünüyorum
Ortak galeri isletiyorum.Aynısının beyazı vardı bende cuma günü halaoğluma sattım. Bendekinin iç döşemesi berbat haldeydi. Hasar kaydı vardı. Ama bu zamana kadar kullandığım en zevkli Araç fx35 :) şuan 2006 2.7 range de var infiniti yanında esamesi okunmaz. Sesi olsun gidişi olsun şahane araç. Görünüşü zaten çok lüks 60-70.000 e 200-300.000 lik araba havası yaşıyorsun.zaten satmaktan cok binmek için alıcam. Müşteri çıkar satarım benim için şuan önemli en iyi fiyata almak. Önceki arsa takasında çok uyguna gelmişti bana o yüzden fiyatını bilmiyorum. Babam aramış en son 72 demiş sizce alınırmı ?
Herkese kolay gelsin
Opel astra 1.6 cdti dizel 30 bin km de 2015 model hatasiz sunroof geri gorus kamerasi navi. Beyaz renk ne eder 75 eder mi? Acil fikirlerinizi bekliyorum beyler.