parça listesi sol önden yaptığı kazadan ama biraz şişkin işlemişler tabi. Araç dizel 90 bin km de ve hatchback
Printable View
Jetta lar nasıl uçmuş yahu öyle. 2015 1.6 tdi comf&dsg beyaz içi bej 50 k km. sol ön çamurluk çıkma ile değişmiş , kaput yarım , sol arka çamurluk tam boyalı. tramer 3-4 lira var. 81 diyor sahibi. ne yapar sizce ?
manheimden 2012 dizel trendleri 40 42 lere aldığım günler aklıma geldi şimdi hüzünlendim :) 79 - 80 e alınır o zaman bu.
Merhabalar,
Teyzem aracını satmak istiyor. Sahibinden ilanını da ben açtım.
Aracın geçmişinde kazaları var ama bunlar pertlik vs şeklinde değil.
Bayan kullanıcı kazaları diyelim.
İlanı aşağıda; 5664'e mesaj attım fakat henüz yanıt gelmedi.
Sizce kaça vermeleyiz aracı.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2010 model B6 passat 1.4 tsi higline yeni göğüs geçen araç. Sunroof yok sadece . Dsg şanzuman gümüş gri 140 binde expertiz olarak değişen yok . Bel altı ayrı zamanlarda olmuş 5.6 parça boya mevcut tramer 6.7 bin parça parça eksta lpg takılmış sıvı sistem denilen 4-5 bin arası ücretle ne yapar bu araç .
günaydın
sizce değerlendirilirmi temizlik km vs.baş ağrıtırmı bu araba?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2012 80 binde 1.5 clio Grandtour Night & Day modeli, tekerden hasarlı airbag açmış ama boya değişen yok. ne kadar eder? yada teklif vermek isteyen varsa sahibine iletirim.
edit:Araç şuan hasarlı/kazalı değil
2015 55k km’de 1.6 hdi active 301 bir parça boyalı hasar kaydı yok kaça satar?
bugün eski mesajıma beğeni gelince paylaşayım dedim.
https://www.youtube.com/watch?v=yxdxxPTDLxM
SCIROCCO | bir depo yakıt ile kac km gidilir? - YouTube