Araç ekstralarla falan en dolusu 80.000den aşağı vereceğini sanmıyorum ama 75-76.000 gönül rahatlığıyla verilir hem alıp satmaya hem binmeye.
Printable View
bencede ederi 75
2013 Polo 1.4 Comfortline paket füme renk 39.000 km' de sadece ön kaput, farlar ve tampon değişik tek parça 2500-3500 arası bi hasar kaydı olan komple yetkili servis bakımlı araç kaça alınır?
2012 model 2013 çıkışlı golf 7 highline dsg 90.000km’de değişensiz, sol arka çamurluk ve kapıda macunsuz boya, sağ tarafta 170-180micron macunsuz boya var. Ne kadara satılır?
98 Polo Classic 1.6 manuel beyaz çok diri deformesi olmayan bir araç düşünün extra 14 jantlı lastikleri yeni vs vs 185binde.
Klimalı lpgli airbag yok bu araba 19 20 bin tl yapar mı ?
Arkadasla cok acil 2007 doblo 1.4 benzin lpg cift sürgü degisensiz 5 parca boyali 230 binde biniciye kaca satar?
Polodan eminim ama Dobloyu afaki söyledim. Araçların gerçek durumu nedir bilmiyoruz tabi ortalamalara göre yazdım.
Aynen benzinlisi gitmiyor piyasası zayıf.
2011 Fiat Punto Evo 1.3 dizel otomatik dynamic paket beyaz 105bin de cam tavan yok, boya 1 parça, içi kırmızı kaça almalıyım ?
Arkadaşlar merhaba
2011 Bmw 1.16 i Advantage
50.000 km otomatik
Sunroof - Xenon - Digital klima
Hatasız Siyah renk
17 jant runflat
Ne kadar eder
Araç 116 hp miş.
Bu araçlar genel olarak nasıldır
Çok yakar gitmez, içi dar konfor sınırlı:)eskiden 60 ederdi şimdi artmıştır piyasası 2012 yenileri 75leri geçti çünkü.
2008 70k da boyasiz m paketini 61 e sattim iki ay once.
Sunroof harici full doluydu ops ses sstemine kadar.
1.16 onermem k 1.18bile ole yuruyen bir arac degil. Ama 1.18en azindan biraz daha kicini kaldiriyor ve 1.16dan daha az yakiyor. Bem surekli dikkatli kullanirdim ortalamam 8.5-9 arasinda olurdu.
Suspansiyon biraz sert onyuzden konfor biraz as. Bnmki bide m oldugu icin biraz daha alcakti bir cok yerde dikkatetmek gerek surtmemek icin.
Haricinde ben cok keyifle kullanirdim guzel arabaydi.
O paralari hakeder mi tartisilir. Bir daha alirmiyim alirim ama max 50ye kadar
S.A. arkadaşlar bu araç fiyat olarak ne kadar eder bir durum değerlendirmesi yaparmisiniz?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres