berbat durumda , telefon bile çalmıyor. aynı durumdayız. bizde 2 aydır 3 tane arabayı zor sattık. gelir yok ama gider çok masraf çok. artık üstüne koymaktan vazgeçtik geçimimiz çıksa yeter diyoruz bu aylarda. durgunluk normaldir ama bu kadar olmasıda şaşırtıcı. allah sonumuzu hayretsin. aralık ayına inşallah paralı girerizde ekmeklik birşeyler toplarız. aralık ayı altın ay![]()
Yok benimki çanakkale de sahibi ev alıcak canlı para lazımmış bana al dedi,aktım arbaya da fiyat konuşmadık. Ama pek tutan bi motor değil sanırım o getirmeden önce görmemiştim hiçsahibinden de 65-67 yazmışlar ama o fıyatlar hayal bence 58 teklif edicem en fazla 1-1.5 daha veririm
Arkadaşlar 2011 Model Makyajsız Kasa Ford Focus Titanium HB
Benzinli LPG li (İşli) - 65.000 km de Otomatik Vites Arka Bagaj Kapağı Değişmiş Ne Kadar Eder ?
Kaça alınır
SES-MOTORS BORUSAN 2013 BMW 520İ M SPORT
İlan No: 346913114
BMW / 5 Serisi / 520i / M Sport / SES-MOTORS BORUSAN 2013 BMW 520İ M SPORT sahibinden.comda - 346913114
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
fark etmişşindir @Yigit-Y sonradan dönme M bu, fiyatta iyimiş aslında vur vurabildiğin kadar![]()
1881 - 193∞
2004 SANRUFLU HONDA MEMURDAN
İlan No: 357858806
Loading site please wait...
Araç nasıl sizce 3 parça boya dışımda bişey Yok dedi sahibi pazarlıkla 35 e alsam bu aracı , şu 42-43 lük eslere benzetmem için kaç para harcamam gerekir? Araç önden bakınca biraz farklı geldi sanki bana
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)