Bu akşama var mı oyun :D
Printable View
Bu akşama var mı oyun :D
Hangi kafede oynuyosunuz sorması ayıp?
bizim cafede koray artık boku cıktı parmaklarım agrıyor gozler herkezin kançanagı malesef şimdilik tek sorun freedriftin suresinin sadece 7dakika olması:P
bilemicem valla abi istanbullu oldum ben ... ama oyunu ps3 de oynadım gayet güzele benziyor ama arcade işte :P
Yahu ps3te demosundan baskasını bulamadım aldık aletı yatıor :)
varmı bıldıgınız bı yerde gıdelım alalım hemencıcık.
kaldıkı ınternettende oynarız :D aranızda burnout vs oynayan yokmu :D
akşam oynuoruz gençler 8 de cafedeyiz
Ya dragcı adam ne diye uğraşıyor bunnarla annamıyorum ! Git kendi siporunu yap abi ! Biz drag ediyormuyuz !?
way çakal waaay kötü bi s14 ün var die drfitcimi kesildin ula başımıza :) alırım bi şahin yan yan geçerim seni eski yancılardan kim kaldı :D
Beni geçerken bozulur o şahih abi :D Nıhahah
demosunu ındırsek :D
bana daha kımse way ben dırıfcıyım yok efendım sole yanlırım demesın...99 mılyon puanın screen shotını koyun da gorelım:D:D:D
Kadıköy de ve tahtakalede satış ve takas yapan yerler var.
Burnout un cıcığını çıkardık :) Bilginiz olsun yeni bir ada gelecekmiş oyuna harita genişliyor.
Şu anda dirt e sardım. Yakında Grid de elime geçer. Ama Gran Turismo nun üzerine drift modu yok. Biraz kastırıyor ama direksiyon seti varsa en gerçekçi GT.
PSN : Mtkp
süper bi oyun touge oynuorum inanılmaz zewkli drift sölemeye gerenk yok sanırım..:)
Biraz hort oldu kusura bakmayın, yeni konu açmıyayım dedim:o Şimdi oyunu alsam mı diye düşünüyorum. Alırsam orjinal alırım multiplayer sitemizden oynayanlar var mı. + ları - leri nelerdir?:)
pc ye hiç oyun yüklemicektim sözümü bozduryor bu oyun :D bu arada tek link 6.4 gb link buldum eklersem ceza alcam mı acaba :D:beuj: