User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Aksaray Hakkında Bilgi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aksaray Hakkında Bilgi

Tercih sonucum aksaray geldi bilgisi olan varmı yada yaşayan bilgi verebilecek. Ön bilgi olsun gitmeden, roll felan yaparız belki

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bölüm nedir?
    Gece hayatı filan yoktur. O yüzden çalışkan öğrenci şehridir, hatta sıkıntıdan ders çalıştırır. Yazın 22:00'de, kışın 20:00'de çarşı pazar kapanır, herkes evine çekilir. Basık arabalarla caddelerde turlayanlar hariç kimse kalmaz.
    Son 2 senedir kafeler filan açıldıda biraz renk hareket geldi şehre. Yemek kültürü filan yoktur, Gaziantep'li olduğumdan en sıkıntı çektiğim noktalardan biridir .

Eğer Aksaray'da olursam geldiğinde, üniyi, şehri filan gezdirebilirim. Rollde yaparız,sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bölüm nedir?
    Gece hayatı filan yoktur. O yüzden çalışkan öğrenci şehridir, hatta sıkıntıdan ders çalıştırır. Yazın 22:00'de, kışın 20:00'de çarşı pazar kapanır, herkes evine çekilir. Basık arabalarla caddelerde turlayanlar hariç kimse kalmaz.
    Son 2 senedir kafeler filan açıldıda biraz renk hareket geldi şehre. Yemek kültürü filan yoktur, Gaziantep'li olduğumdan en sıkıntı çektiğim noktalardan biridir .

Eğer Aksaray'da olursam geldiğinde, üniyi, şehri filan gezdirebilirim. Rollde yaparız,sıkıntı yok
    Teşekkür ederim. Muhasebe ve vergi uygulamaları bölüm.
    Zaten oturduğum ilçe sosyal hayatı olmayan 10 dan sonra hayat biten bir yer sorun yaşamam. Yemek çok önemli ama evimiz olucak 4 arkadaş gidiyoruz kendimiz yapıcaz mecbur. Ev kiraları nasıl 4+1 3+1 ev bulmamız lazım eşyalı olursa güzel olur öğrenciye ev yok muhabbeti döner mi pek ?

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertantamer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim. Muhasebe ve vergi uygulamaları bölüm.
    Zaten oturduğum ilçe sosyal hayatı olmayan 10 dan sonra hayat biten bir yer sorun yaşamam. Yemek çok önemli ama evimiz olucak 4 arkadaş gidiyoruz kendimiz yapıcaz mecbur. Ev kiraları nasıl 4+1 3+1 ev bulmamız lazım eşyalı olursa güzel olur öğrenciye ev yok muhabbeti döner mi pek ?
    Kampüste değil sanırım bölüm.
    Eşyalı ev bulmak zor, anca almancı filan verirse olur. Ama mezun öğrencilerden kalan eşyaları ucuza alabilirsin biraz soruşturman lazım, öğrencilerin takıldığı fotokopicilere, kantinlere sormalısın.
    Öyle tutucu değillerdir. Parayı bastırdınmı öğrenci filan bakmaz . Fiyatlar mahalleye, binanın yeniliğine göre değişmekle beraber 300'den başlıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kampüste değil sanırım bölüm.
    Eşyalı ev bulmak zor, anca almancı filan verirse olur. Ama mezun öğrencilerden kalan eşyaları ucuza alabilirsin biraz soruşturman lazım, öğrencilerin takıldığı fotokopicilere, kantinlere sormalısın.
    Öyle tutucu değillerdir. Parayı bastırdınmı öğrenci filan bakmaz . Fiyatlar mahalleye, binanın yeniliğine göre değişmekle beraber 300'den başlıyor.
    Kampüsde değil şehir içinde ronex mi öyle bişeydi 1000 liraya eşyalı evler var akşam ölçüp tartıp 6 ağustosda ordayız teşekkürler bilgiler için

TolgaCtk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin bölüm sanirim meslek yüksek okulunda, o da otogarin karsisi diyebiliriz. Son iki senedir kafeler caddesi denilen yer gayet canli gece vaktine kadar rahatca oturabiliyorsunuz. Onun disinda hali saha haric pek bir yapacak bir sey olmuyor. Gece hayati aliskanliklariniz yoksa gayet güzel vakit gecirilir. Ben de 3 sene önce Almanyadan geldim ve Aksarayda okuyorum. Roll konusu da ayarlanir bir kac yol müsait Yardimci olabilecegim bir konu varsa cekinmeden bana ulasabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaCtk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizin bölüm sanirim meslek yüksek okulunda, o da otogarin karsisi diyebiliriz. Son iki senedir kafeler caddesi denilen yer gayet canli gece vaktine kadar rahatca oturabiliyorsunuz. Onun disinda hali saha haric pek bir yapacak bir sey olmuyor. Gece hayati aliskanliklariniz yoksa gayet güzel vakit gecirilir. Ben de 3 sene önce Almanyadan geldim ve Aksarayda okuyorum. Roll konusu da ayarlanir bir kac yol müsait Yardimci olabilecegim bir konu varsa cekinmeden bana ulasabilirsiniz.
    Teşekkür ederim. Sbmyo diye geçiyor şehir içine çok yakın olması lazım dediğiniz gibi internetten göründüğü kadarı ile. Gece hayatım var ama ayda 1 felan onun içinde ankaraya gidiş dönüş yapılır. Akşamları oturabileceğimiz nargile içebileceğimiz bi kaç sağlam cafe varda işimi görür. Şuan tek sıkıntı ev. Ankaradan eşya getirmelimiyiz yoksa orda bulabilirmiyiz 1000 liraya kadar eşyalı ev olursa güzel olur verirlermi bize öyle bi evi bunlar sorun sadece. Bilgi verebilirseniz buu konuda sevinirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, nargiledir cafedir falan skinti olmaz. Burdan hafta sonlari eglenmek icin sehir disina cikabileceginiz arkadas ortami da cikacaktir illaki. Benim tavsiyem burdan esyali bir ev bulmaniz ve ya ikinci el esya satan ögrencilerle irtibata gecmeniz.
    Muhtemelen Aksaray Üniversitesinin facebook sayfasinda ögrenciler baslamistir birbirileriye irtibata gecmeye. https://www.facebook.com/aksarayeduface?fref=ts asü"nün facebook sayfasindan muhtemelen bulursunuz kafanize uygun daire ve ya esya ilanlarini.
    Kendim Aksarayli oldugum icin maalesef kim daire devreder ve ya hangi ögrenciler esya satar bilmiyorum. Bu isin icinde olan ögrenciler daha cok bilgi sahibidir diye düsünüyorum. Tek bildigim ikinci elcilerin yogun oldugu bir sokak var oraya yönlendirebilirim sizi.
    Ev bulma konusunda olumsuz düsünmeyin. Herkes cok rahat ev buluyor her ne kadar ögrenciye ev yok muhabbeti dönse de.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba, nargiledir cafedir falan skinti olmaz. Burdan hafta sonlari eglenmek icin sehir disina cikabileceginiz arkadas ortami da cikacaktir illaki. Benim tavsiyem burdan esyali bir ev bulmaniz ve ya ikinci el esya satan ögrencilerle irtibata gecmeniz.
    Muhtemelen Aksaray Üniversitesinin facebook sayfasinda ögrenciler baslamistir birbirileriye irtibata gecmeye. https://www.facebook.com/aksarayeduface?fref=ts asü"nün facebook sayfasindan muhtemelen bulursunuz kafanize uygun daire ve ya esya ilanlarini.
    Kendim Aksarayli oldugum icin maalesef kim daire devreder ve ya hangi ögrenciler esya satar bilmiyorum. Bu isin icinde olan ögrenciler daha cok bilgi sahibidir diye düsünüyorum. Tek bildigim ikinci elcilerin yogun oldugu bir sokak var oraya yönlendirebilirim sizi.
    Ev bulma konusunda olumsuz düsünmeyin. Herkes cok rahat ev buluyor her ne kadar ögrenciye ev yok muhabbeti dönse de.
    eşyalı ev kiraları 800 1000 arası 3 yatak 2 koltuk olsa iş görür aslında öyle aman aman bişeye ihtiyacıgımız yok ama bakalım 2 gün sonra gidip bakıcaz ne var ne yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim arkadaslar 500 liraya 3+1de kaliyor esya kanimca skinti olmaz ikinci elcilerde ve ya ögrencilerden devren cok rahat bulursun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim arkadaslar 500 liraya 3+1de kaliyor esya kanimca skinti olmaz ikinci elcilerde ve ya ögrencilerden devren cok rahat bulursun.
    Çok teşekkür ederim son sorum gece clubü tarzı yerler varmı

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mustakil ev bulun disko topuda koyun salona

Uniden da toplasin kaynasin yaw

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ertantamer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim son sorum gece clubü tarzı yerler varmı
    meyhane bar tarzi yerler duydum büyük bir otelin club tarzi yeri vardi diye hatirliyorum ama faaliyet veriyor mu bilmiyorum. Burda club'a gideni daha görmedim isin gercegi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meyhane bar tarzi yerler duydum büyük bir otelin club tarzi yeri vardi diye hatirliyorum ama faaliyet veriyor mu bilmiyorum. Burda club'a gideni daha görmedim isin gercegi
    Villa çok mantıklı. Anladım ırgat takılmaya devam

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle hayırlı olsun, küçük şehir deyip geçme üniversite geldiğinden beri gece hayatı 12 ye kadar sürüyor Daha öncesi 22:00 de biterdi.. Güzel şehirdir bazı yöresel yemekleri vardı illaki başka yerde yemişssindir ama ismi burda farklıdır.. İnsanımız cana yakındır misafir perverdir. Aksarayda bilgisayar kırtasiye işi yapıyorum her zaman beklerim.. Roll geceleri vs de olur güzel araçlarımız var

dersu_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun.2005-2009 yılları arasında orda okudum.bizim zamanımızda ev bulmak çok büyük sıkıntıydı.geçenlerde gittiğimde otobüs duraklarında yazıyodu öğrenciye kiralık ev diye.Ankaraya geliş gidişin hiç problem olmaz 30dk da bir otobüs geçer mersin adana doğu arabaları fln.araç varsa hafta sonları gezmek için ürgüpe konyaya mersine adanaya vs kaçabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle hayırlı olsun, küçük şehir deyip geçme üniversite geldiğinden beri gece hayatı 12 ye kadar sürüyor Daha öncesi 22:00 de biterdi.. Güzel şehirdir bazı yöresel yemekleri vardı illaki başka yerde yemişssindir ama ismi burda farklıdır.. İnsanımız cana yakındır misafir perverdir. Aksarayda bilgisayar kırtasiye işi yapıyorum her zaman beklerim.. Roll geceleri vs de olur güzel araçlarımız var
    Teşekkürler perşembe ordayız Allah izin verirse ö.m atın yerinizi uğrarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dersu_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun.2005-2009 yılları arasında orda okudum.bizim zamanımızda ev bulmak çok büyük sıkıntıydı.geçenlerde gittiğimde otobüs duraklarında yazıyodu öğrenciye kiralık ev diye.Ankaraya geliş gidişin hiç problem olmaz 30dk da bir otobüs geçer mersin adana doğu arabaları fln.araç varsa hafta sonları gezmek için ürgüpe konyaya mersine adanaya vs kaçabilirsin.
    Ankaraya gelip gitmeyi düşünen kim şuan tek sıkıntı ev bulmak ve eşya onun haricinde bi problem gözükmüyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)