Selamlar,
2. araç olarak kullanılacak, genelde semt içinde ve iki şubemiz arasında gidip geleceğimiz tarzda bir araca ihtiyacımız var, hidrolik direksiyon olması şart sadece, kuş serisi dışında ne önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler yorumlar için...
Selamlar,
2. araç olarak kullanılacak, genelde semt içinde ve iki şubemiz arasında gidip geleceğimiz tarzda bir araca ihtiyacımız var, hidrolik direksiyon olması şart sadece, kuş serisi dışında ne önerirsiniz?
Şimdiden teşekkürler yorumlar için...
her zafer acı ister...!
renault twingo,ford ka,corsa b bunlar bulunulabilir
Polo 6n var 97 model bütçeyi az biraz yükseltebilirsen.
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post7925996
Bende Tata var 1.4 dizel, hem bende Urla'dayım. Satılık ilanlarında konum da var, düşünürseniz bir bakın, fiyat konuşuruz elimizden geleni yaparız.
10bin altına twingo var mı açılır tavanlı? Genelde yazılanlar 12-13'de.
Edit: Varmış
flood gibi oldu ama
daha önce bu araçtan kullanmadım fakat bu çok hoşuma gitmişti biraz uğraşla baya eğlenceli olur gibi , seçenek olabilir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0810257/detay/
İlla açılır tavan olmalı diye bakmamak lazım twilere. Ki tavan açık olduğunda yazın sıcaklarda bezdiriyor. Çoğu üstü açılanın da kliması yok. Çok nadir klima + oepn air twi. =) Kimi zaman pişman edebilir yani üstü açılan twi. Benimki alize birtek üstü açılmayandandı. 3 arkadaşımda open air vardı. Ben yine de onla mutluydum. 3-5 kere güneş altında kalınca open airlerde hele =)
Instagram: mutusgarage
fiyatlarını bilmiyorum ama hyundai accentler ucuzdur heralde
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Bende 2. Araba olarak 89 golf aldım. Orjinal sunroof, hidrolik direksiyon, aldığımdan beri forestera binmedim bile. Yeni arabaları aratmıyor. Tavsiye ederim
10.000 civarına alınacak twingoya çok dikkat edilmesi lazım yoksa çok baş ağrıtır.
Kartal Tahsin kaya sanayisinde skoda servisinde temiz bir favorit var 7500 lira düşünürsen 1992 model 0532 253 9924
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)