Foruma satılmadan arabasının konusunu açıp daha sonra konuya bakmayanlarda var mesela.
Ondan sonra bi bakmışın hoop araç satılıklarda![]()
Valla isteyen, işine gelmeyen istediği gibi düşünsün ikili tartışmaya çevirmek istemiyorum, yönetimde rahatsız ise zaten konuya yaptırım getirir, sıkıntı yok bana diyorsa zaten 1 gün sonra konu puff olup gider.
Ben üstüme düşeni yaptım.
Şu arabayı naylona sarmak nedir?
Ben almam abi naylona sarılmış araba, etrafında sanki cinayet işliyorlarda pislenmesin diye naylon'luyolar.
Bide hızlı araba satıp hiç zorlanmamıştır diyenler var, he canım oldu emekli gibi binmek için 2 litre vergisi ödüyorsun dimi?
Adam arkadan çekişli araba satıyor 200.000'de m3-m5 hiç yan gidilmemiştir, lastik yakılmamıştır diyor ama arabada hayvan gibi body-kit falan var.
Ulan 200.000 kilometre yapmış arkadan çekişli 6 silindir bir araba ister istemez 30k'sını yan gitmiştir zaten beni mi öpücen.
En sevdiğim araba piste çıkmış, roll falan yapmış araba. Adam arabasına bakmasa elinde kalır zaten, el mahkum bakacak.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Edit: forum'dan Durali'ye 13.000km'de Ibiza cupra sattım.
Yanına pis götürdüm, ben 47'ye aldım ama şu rakama satıyorum da dedim. (dediğim rakam 47'den fazlaydı)
Piste çıkmıştım körfezde, evo ve sti'ya zulüm olmuştum videosunu izlettirdim. mal bu hacı dedim, yüzü burada.
Naylon'a falan sarmadan da satılıyormuş.![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
0 aldığı arabayı aldığı paradan pahalıya satanları boş geçmeyin![]()
Coğrafya kaderdir
km takıntısı yüzünden bizde araba çok değiştiriyoruz ben siteye ilan açarken bile pek özenmiyorum demek ki tt de o yüzden satılmıyormuş hemen retricayla sıva yapılmış fotolarını koyacam bundan sonra aracın![]()
Forumdan twisted şahini aldım satarkende forum vasıtasıyla sattım aldığımdada sattıgımdada kesinlikle pişman değilim verdiğim de aldığımda para sonuna kadar helal olsun . onun haricinde forumdan belki 8 - 9 tane araba satmışımdır en ufak sorun yaşamadım hiç birinde sadece 1 tane aracı olduğum araçta biraz sıkıntı yaşadık forumdan Gürcell abiyle ve Bekir abiyle ama benim hiç bir suçum yoktu herneyse.bende al sat yapıyorum kendi çapımda fakat her aldığım arabanın konusunu buraya açmıyorum sadece satarken bazılarını buraya koyuyorum burda satılabilitesi olan arabaları oda yabancıya gitmesin diye.şimdi bende yapıyorum evet ama adabında yapıyorum abi 15 liraya aldığım arabaya 20 lira yazmıyorum 16 yazıp pazarlıkla 15500e veriyorum oda sürekli yaptığım birşey değil binip bir iki ay sonra sıkılınca ...
özellikle 1.7 satanlara kıl oluyorum adam alıyo 12 13 liraya bitane abladan amcadan diye bilmiyorki şirkette yıllarca zalımların elinde zulüm görmüş feleğin çemberinden dönmüş.arabaya pasta cila yapıp basıp karlık takıp konusunu açıyorlar sonra 1 hafta sonra 19 liraya 20 liraya ilana koyuyorlar neymiş PROJE DEĞİŞİKLİĞİNDEN ... gülüyorum abi bide MİLLETÇE ALKIŞLIYORUZ. adam gsi satıyo 18 liraya amk spor gazetesi neyin kafası bu.bide 3 5 arkadaş toplanıp burda ilandaki arabalara arkadaşlar araç şöle böle şöle böle şakşaklıyorlar..
bence bunun önüne geçmek için adminler el atmalı bu işe senede 2 tane ilan verme hakkı olsun bakalım ozaman çıkıyormu böyle olaylar ortaya...otomobillerinizde aynı şekilde..en güzel çözüm bu..
Hakkı Can Eryüzlü...
Bu yabancıya gitmesin muhabbeti var bi de, sanki bütün forum akrabayız kan kardeşiyiz. Bırakın bu ayakları gözünüzü seveyim. 100bin üyesi var forumun herkes mi samimi herkes mi dost arkadaş
Beni de en çok aslında aracının satılmasını 4 gözle bekleyipte, tok satıcı gibi davranmaya çalışanlar güldürüyor.
He canım he satılmazsa binermiş uzun süre
bende ilk sahibinden 2006 punto aldım.
arabanın taban laylonları hala duruyorgecen yıkamada farkettim. paspasları bi kaldırdık altında halıya yapısmıs paspas boyutunda laylonlar.
sökmedim duruyor detaylı iç temizlik yaparken söker atarım ama.
şimdi laylonlan dolayı 1 teklik fazlamı yazmak gerekir.
MUAYYER diyen olmadı mı?
Anlamı bile yok lan bu kelimenin TDK da nasıl götünden uydurdularsa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)