sağol eraycım iyi dileklerin için teşekkür ederim
Printable View
ellerınıze saglık ıskender abı fena cıkmıs be :D
herzamanki gibi bu sayda çok güzele benziyor..
en yakın zamanda edinmek lazımm;)
tufan abinin yaptigi daihatsu galiba :)
muazzam bir ses kalitesine sahip arac dinlemek asiri derecede zevk veriyo insana :D
guzel bir sayi ellerinize saglik (Y) :)
emeğinize sağlık çok güzel bi sayıya benziyor ilk fırsatta alıcam ...
not : kırmızı evo 6 tm ... ralli araçlarındaki çizgileri süper bişi ya :)
elınıze saglık:)
tebrıklerrrrr....guzel kapak...tuh be bılseydım 2000 ytl daha harcardım 20000 lere ulaşırdım tesısatla beraber, kapak olma fırsatını kacırmazdım barı.....;)
Neyse guzel bır sayıya benzıyor, emeğınıze değer umarırım....
Guzel dolu bir sayı olmuş emeğinize sağlık..dergideki mankenler neysede kondom gereksiz bence..
elinize sağlık,aynı çizgide devam bu sayıda güzel gözüküyor.
onur abi bizim cekimlerdekiler nerde :D
zaten acıp bakmadan söyliyebilecğeim birşey süper olduğu her yerinden belli.
Saner nedır bu prezervatıf takıntısı??? :D ağustos sayısıydı galıba yıne vermıstın :D
resimler güzell görünüyor ama anlamadığım şey o s2000 de 20 25 milyarlık body kitmi var :D o body sanayide yapılmadımı gerçek değilki ? zaten orjinali 10 milyar civarı bişey çakmasına 20 milyar vermek garip + egzozları çok kötü o kadar para harcadıktan sonra 2 tane ucu yanık hks alırdımm ben olsaydım..
dergiyi alıp iyice inceleyim bi... elinize sağlık.
O fiyat abartıdır biraz ama tamamen 0dan yapıldığı ve el yapımı olduğu için şişkin bir fiyatı vardır.
erkek dergısınde prezervatif vermek bana gore yanlıs bır secım degıl. :) Ki keza sureklı kadınlar veya otomobıller hakkında konusan ınsanlarız. Bu da bır otomobıl dergısı hem de erkeğe yönelik. :) Bunu neden bazı arkadaslar sorun halıne getırıyor anlamıs degılım. telefonuma gunde en az 20 telefon gelıyor bu ay artan promosyonlardan ayır dıye :)))
Yanı ısteyen kullanmayabılır ama tabı kullanılırsa da pek sorun cıkaran bı alet degıl sonucta...Yakın zamanda vıagra verecem Fıratım :)) uzulme sen...Ardahan'da vermedıgıme yanıyorum zati :)))))
Bu arada S2000'e gelınce tabı kı o fıyatı bana aracın sahıbı soyledı. Artık ne dogru ne yanlıs bılemiyorum. Fakat dedıgınız gıbı 0'dan uretılıp bırebır aynı sekılde kopyalandıgı ıcın o fıyatları bulması normal. Bugun normal bır Type R kit yaptırsan bıle boyasıyla montajıyla 1-1.5 lirayı buluyor. Egzoz kısmını ben de begenmedım acıkcası ama bıldıgın S2000 her halde ses guzel cıkıyor.
Miniks ' Beyendiniz mi Civic in sticker larını ben yaptım :) Bitane de +plus koydum :)
Elinize sağlık güzel sayıya benziyo...
sahibi öyle dediyse öyledir o zaman araca harcadığı komple parayı söylemiştir jantlar filan dahil..sadece body ise vayy anam vaayy :D