200 300 tl beyenmiyosunuz halinize şükredin
1500 tl yaptırmak zorunda kaldım
Printable View
200 300 tl beyenmiyosunuz halinize şükredin
1500 tl yaptırmak zorunda kaldım
CBR125'e 200 verdim bu sene (34 plaka). 370'e yaptırdığım S13 de 34 plaka. Saçma rakkamlar çıkmıyor değil, iyi araştırmak gerek.
Hazır işin duayenleri varken bir soru da ben sorayım.
Aracım dedemin üzerine kayıtlı ve dedemin üzerine bir araç daha var. Normalde dedemin Hasarsızlık indirimi vardı ama ikinci aracı olarak geçtiği için benim aracıma sigorta yapılırken faydalanamadık. Dedem bu sene içerisinde kazaya karıştı ve 8'de 8 karşı taraf suçlu olarak sigortadan yaptırıldı araç. Sigorta yapılacağı zaman bu durum benim sigorta ücretime negatif yönde yansır mı?
2012 transporter panelvan, 35 yaşındaki eniştem üzerine en düşük 440 tl ye yaptırdık. 440-960 aralığında fiyatlar aldık.
14/04/2014 te sigorta için 12 şirketle görüşüldü en uygun 960 tl çıktı , kasko da 3200 tl çıktı kaskoyu yaptıramadım . 14/04/2015 te sigorta 460 tl kasko 1150 tl çıktı. Araç 2009 model Megane 2 yaş 22.
Kazada kusurunuz yoksa size bir yansıması olmaz.
Bazı arkadaşlar değer kaybı ya da sigorta şirketlerinin zararı sebebiyle demiş fakat değer kaybı konusu yeni gündeme gelse de hep olan bir şeydi aslında.
Sigorta şirketinin zarar etmesi olayı ise tam komedi :)
Sembol 440 dün kestirdim.
Rocco 520 geçen hafta
F30 310 mart ayı
Şaka gibiler :)
evo punto benım ustume arac 05 plaka 160TL sıgorta
yıllardır amcam gıbı kaza yapmayan adamlardan aldıkları paralara saysın ıpneler yok zarar edıyomus hadıyın ordan bır suru kazaya karısmayan ınsan var.
315 verdim geçen hafta 6. Sigortam hiç kaza yok. Araç 97 golf.
Sigortacı temmuzda zam geldi 400 500 den aşağı sigorta pek yok seninki çok iyi çıktı dedi ama bilemedim tabi.
93 model skoda aldım, yaş itibarıyle 900 lerde sigorta çıkıcak bu gidişle 30 gunu geçirmeden al sat yapıcam 3. araçtan sonra bakıcaz artık bi çaresine
Memlekette kim kimi severse artık...
geçen sene 260 tl ye yaptırdıgım sigorta bu sene %20 hasarsızlık indirimimle 300 tl :)
Bisey sormak istiyorum simdi istanbula tasinacagim nasip olursa ama plakalarim hala 35 kalsin istiyorum simdiki aracin degismeyecegini biliyorumda diger aldigim arabalara nasil 35 devam edebilirim?
iki ay önce 920 liraya 70 model impalama sigorta yaptırdım. Aynı şekilde zamlandığını söylediler. Fakat benim yaşım arabamın yaşı artı kendi üzerime ilk aracım olduğu için bu kadar çok ödediğimi düşünüyorum
şubatta 300lira masraflı bir kaza yaptım, aracın 3. yılı 900lira sigorta çıktı. bundan sonra kazada gidip sanayide fiyat alacağız anlaşılan
ooo siz gene iyi yapmışsınız 98 model corsa B yi 740 liraya bulabildim :) ağır hasarı yok
anlaşmalı kazalarda artar paralel olarak bu rakamlara
99 model 106 gti 190TL sigorta kestirdim. (4ncü sigortam herhangi bir hasara karışmadığımız için uygun sanırım)
Kuzenime motor aldik pcx,95 dogumlu , en ucuz trafik sigortasi 800 cikti,3500 bile rakam geldi :) sasirmis bunlar,simdi motoru babasinin ustune devredip yaptiricaz
Geçen sene f7r aldım. İlk aracım 677 lira sigorta ödedim. Bu sene hasarsızlık indirimimle 350 liraya yaptırdım maşallah. Hiç düşünmeden yaptırdım direk.
Dün 1994'lü bi arkadaşa yeni satış kamyonet fiyatı baktım en uygun 1.785 TL çıktı.
Konuştum babasının adına satış vermesini söyledim. Şimdi baktım fiyata, 810 TL :)
2013 model Fiestayı 2 sene önce annemin üzerine almıştım haziranda ise yenilemesini yaptım en uygun 316 tl'ye kestim kendim sigortacı olduğum halde geçen hafta ise aldığım corsa yine annemin üzerine hem geçmişi temiz hemde yaşından dolayı 550 tl'ye kestim trafik poliçesini normalde geçen seneki şartlarda en fazla 320-370 arası bir rakama keserdim yeni tescil poliçeyi işte şu zam yüzünden cebimizden bir ton para çıkıyor herkes bizi suçluyor niye bu kadar zam yaptınız diye.
benim şu anki aracıma kestirdiğim 3. trafik sigortası, her yıl fiyatlar düştü. İlk yıl 450 liraya mı ne yaptırmıştım, geçen yıl 390'a düştü, daha 10 gün önce de 300 liraya kestirdim trafik sigortamı. Araç benim üstüme, 97 model Rover 200vi.
işin teknik detayını bilmem, ama vaktiyle ben de en kötü 6 ayda bir araç değiştirirdim, trafik sigortam hiç uçuk rakamlara çıkmadı. Her seferinde sigortacımın "zeyil etmek" tabirini kullanarak işlem yapmasından kaynaklı. Kasko gibi olmayabilir işin teknik kısmı, ama yılı dolmadan araba değiştirmek sürekli artan trafik sigortasına sebep olamaz, olsa olsa sigortayı yapan sigortacının beceriksizliğidir.
Bunca sigortacı şimdi yalanmı söylüyor ben kendi aracıma bile pahalı yaptım ben insanları durduk yere niye kazıkliyim eğer sen iyi biliyorsan daha iyisini sen yap buyur gel
Şunuda ekliyim bu siteden benden yaptıran insanlar var eğer onları kazıklmışsamda boğazımdan geçmesin onların parası benim elimde 10 tane firma en uygun neyse onu söylüyorum karşımdakide araştırıyor ve senden uygun geldi yapalım diyor sen bizim yaptığımız işe beceriksizlik diyemezsin
temmuzdan itibaren fiyatlar arttı evet , denizli için 7. basamak 180 - 230 arası değişiyor otomobil de, yeni araç alan 30 yaş altı arkadaşlar anne yada babası üzerine alırsa daha uygun fiyat bulabilir, sonra süpriz olmasın fiyatlar :)