anıl turan Nickli Üyeden Alıntı
yanlış ve talihsiz bir tabir olmuş...
1- 1 hafta once kosiflerdeki 2 hava filitresi ve castrol edge yag degisimine 450 tl verdim, arastirmak lazim bazi seyleri
2- hadi diyelim olduda veren adam ben veya bir baskasi 1000 tl verdi dangalaklik yapti... sizin cebinizden cikmiyor burdaki sorun ne anlamadim
kendi adima konusayim elbetteki para havadan kazanilmiyor, ayni yagi ve orjinal parcalari servisten alir disarida taktirirsin fakat, arabayi satarken cogu insan servis kayidina bakiyor. servisin nerede yapildigi aslinda onemli olmaya bilir ama mal satin alan adam ucuza almak adina servis kayitlari yuzunden bile pazarlik yapar, piyasa mezarci dolu...
bmw alan adam da kosifler-borusan kayitlarina bakacak elbette... ben gider x bir ozel serviste arabanin servisini yaptirirsam, arabayi zamaninda satin alacak adam benimle "senin araban yetkili servis bakimli degil kardesim?" diye benimle ona gore pazarlik yapacak. yani benim dangalaklik yapip servise verdigim fazladan parayi (ki dusundugun kadar bir fark yokmus) arabayi satarken pazarlikla cikartirlar senden...
konuya donecek olursak:
sanmiyorum 9bin tlnin em3'ün bakim masraflarina yetecegini...